Ik varieer voortdurend. Eens kijken wat ik er deze keer in heb gedaan:
Rauwmelkse yogurt
Rauwe melk
Rauwe eieren
kokosvet
stuifmeelpollen
Macha (Japanse groene theepoeder)
Marine phytoplankton (van David Wolf)
geozoneerde olijfolie
levertraan (Green Pasture)
boterolie met frambozensmaak (Green Pasture)
boterolie met levertraan (Green Pasture Blue Ice Royal)
Lugol's jodium
waterstofperoxide
2 appels (Rode van Boskoop, een soort goudreinet)
Sole
honing (gisteren was de honing op, dus Billington's melassesuiker gebruikt)
gistvlokken
kaneel
gember
gele mosterdpoeder
kruidnagel
nootmuskaat
kardamom
koriander
komijn
karwijzaad
kerrie
5 spice
garam masala
Dat was 'm wel zo'n beetje.
Mike
Rauwmelkse yogurt
Rauwe melk
Rauwe eieren
kokosvet
stuifmeelpollen
Macha (Japanse groene theepoeder)
Marine phytoplankton (van David Wolf)
geozoneerde olijfolie
levertraan (Green Pasture)
boterolie met frambozensmaak (Green Pasture)
boterolie met levertraan (Green Pasture Blue Ice Royal)
Lugol's jodium
waterstofperoxide
2 appels (Rode van Boskoop, een soort goudreinet)
Sole
honing (gisteren was de honing op, dus Billington's melassesuiker gebruikt)
gistvlokken
kaneel
gember
gele mosterdpoeder
kruidnagel
nootmuskaat
kardamom
koriander
komijn
karwijzaad
kerrie
5 spice
garam masala
Dat was 'm wel zo'n beetje.
Mike