Plastic (flesjes Water) , Soja (Nutela pasta) , geraffineerd voedsel (pasta)
Plastic helpt mee aan de feminisering van onze maatschappij anti-androgene chemische stof, androgyne
antwoord op de vraag waardoor het aantal echte jongens en echte mannen zo schrikbarend is afgenomen in de rijke Westerse landen. Nederlandse mannen… Dat de kwaliteit van hun zaad de afgelopen decennia sterk is verminderd
Soja
Isoflavon dat voorkomt in alle planten, maar voornamelijk in bonen, is een stof die het vrouwlijk hormoon oestrogeen benadert. Isoflavonen zouden dan ook de oorzaak zijn van de Zaadcelafname bij mannen. kijk goed om je heen mannelijke vegetariers vind ik er ook soms een beetje vrouwlijk uit zien een mooi voorbeeld is die Andreas Moritz ik vind echt dat hij een vervrouwelijkt gezicht heeft
geraffineerd voedsel
vandaag de dag eten we bijna alleen nog maar geraffineerd voedsel
alles word gekookt verhit waardoor het geen enzymen meer bevat
en ik denk dat het slecht verteren van eiwitten en vetten ook een rol spelen bij mannelijke kaalheid
http://www.transhair.nl/nieuws/mogelijke-oorzaak-voor-kaalheid-bij-mannen-ontdekt
een mooi voorbeeld is een wilde zalm te vergelijken met een gekweekte zalm
Onverzadigde vetzuren en meervoudig onverzadigde vetzuren worden zijn vrij onstabiel en zijn daarom in de natuur altijd voorzien beschermende materialen (anti-oxidanten Natuurlijke antioxidanten zijn flavonoïden, polyfenolen, ascorbinezuur (= vitamine C) en tocoferol (=vitamine E).zodat ze niet rans worden.
Verzadigde vetzuren zijn heel erg stabiel, en zijn daarom veel minder een probleem.
In de natuur, zie je dat organismen manieren hebben gevonden om die onverzadigde vetzuren te beschermen. Kijk bijvoorbeeld naar de zalm, het vet van zalm bestaat uit een heel hoog aantal onverzadigde vetzuren. Je zou kunnen denken dat het vet in zo'n zalm een grote ranzige zooi wordt, maar het tegenovergestelde is waar. De zalm beschermt zichzelf door een bepaalde alg te eten die astaxanthine bevat. Astaxanthine is een soort vitamine E deluxe. Het is 14 keer zo goed in staat dan vitamine E om lipide peroxidatie tegen te gaan. Daardoor blijft het vet van zo'n zalm niet alleen als de zalm leeft heel stabiel, maar zelfs als de zalm gevangen en verwerkt wordt, helpt de astaxanthine het vet te beschermen tegen licht/warmte/lucht (wat normaal gesproken tot rans leidt). de zalm behoud ook zijn prachtigen kleuren door deze natuurlijke voeding (haar)
gekweekte zalm is van nature wit (kaal)
dat komt omdat ze geen natuurlijke en verkeerde arme voeding krijgen en veel antibiotica pesticiden tegen zeeluizen
maar door ze Canthaxantine te geven (E161g) de kleurstof die zalm zijn roze kleur geeft
zijn ze roze anders zou de zalm gewoon wit, grijs zijn
een gekweekte zalm blijkt 5x minder vitamine A te zitten en 9x minder vitamine D in gekweekte zalm zit ook veel minder omega-3.
voor de mens is melk een mooi voorbeeld
Rauwe melk van biologische grasgevoerde koeien
of gepasteuriseerde melk van graangevoerde koeien
Er is een heel groot verschil tussen verse en gepasteuriseerde melk. Doordat de melk wordt
verhit gaan er essentiële bacteriën verloren. Hierdoor krijgen andere bacteriën de kans te
groeien. Deze bacteriën echter, zijn niet goed voor onze gezondheid. Tevens gaan enzymen,
eiwitten en vitamines verloren. Vitamine C verdwijnt zelf helemaal!
Ik denk dat uiteindelijk of het nou om haaruitval gaat of tandbederf, Degeneratie alles heeft te maken met het verstoren van natuurlijke voeding en verkeerde voeding
Weston A. Price dieet is het beste wat er is.