Ik kom het een en ander tegen op het forum wat mij wederom aan het denken heeft gezet. Wanneer is je vlees nu in orde? Welk vlees eet jij en waar haal je het vandaan?
Ik heb een tijd lang grasgevoerd biologisch vlees gegeten van een boer hier uit de buurt. Helaas was dit niet meer op te brengen. Nu ben ik overgestapt op normaal biologisch vlees. Alleen lees ik dat dit ook geen garantie is of het vlees nu gezond is. De dieren kunnen worden bijgevoerd met granen en soja. Vooral dit laatste zint mij totaal niet.
Ik lees iets over limousine koeien. Deze grazen wel vrij buiten voor een groot deel van de tijd maar zijn weer niet biologisch. Worden deze in de winter bijgevoerd en zo ja waarmee?
Kortom ik ben op zoek naar goed vlees voor een redelijke prijs. Wat eet jij en waar haal je het vandaan?
Ik heb een tijd lang grasgevoerd biologisch vlees gegeten van een boer hier uit de buurt. Helaas was dit niet meer op te brengen. Nu ben ik overgestapt op normaal biologisch vlees. Alleen lees ik dat dit ook geen garantie is of het vlees nu gezond is. De dieren kunnen worden bijgevoerd met granen en soja. Vooral dit laatste zint mij totaal niet.
Ik lees iets over limousine koeien. Deze grazen wel vrij buiten voor een groot deel van de tijd maar zijn weer niet biologisch. Worden deze in de winter bijgevoerd en zo ja waarmee?
Kortom ik ben op zoek naar goed vlees voor een redelijke prijs. Wat eet jij en waar haal je het vandaan?