@ Janse
Quote:
Dennis, hoe krijg je het toch voor elkaar om al dit soort dingen zonder problemen te eten
Zoals ik het al schreef probeer ik het positief te benaderen. Ik probeer het niet als een straf of als iets moeizaams te zien, maar als een avontuur om vreemde dingen te eten. Maar dat is ook wel de aard van het beestje. Op meer gebieden heb ik vanzelfsprekendheden en tradities los gelaten en grenzen opgezocht en verlegd. Stapje voor stapje went het meestal wel. Alleen met H2O2 innemen heb ik het juist wel moeilijk.
@ Ikke
In Eindhoven kun je lever halen bij de biologische slager op de Kruisstraat of op de biologische markt (slager de Blije Big) op zaterdag. Tevens kun je op vrijdag begin van de avond bij de boerderij van de Blije Big lever kopen. En ook bij de Genneper Hoeve in Eindhoven. Dat is allemaal niet zo heel ver weg, toch? Ik zou dan gewoon gelijk een grote hoeveelheid van allerlei dingen kopen, dan is het de rit wel waard.