Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik zag laatst 'echte' Duitse honing staan. Zo stond het op het label in het Duits dan. De verkoopster kon niet vertellen of het koudgeslingerd was en/of biologisch.
Maar mij zegt dat niets, 'echte' Duitse honing. Iemand hier een idee over?
Maar de honing moet ook afkomstig zijn van meerdere bloemen, omdat bijen van nature verschillende medicinale planten bezoeken. Dus boekweithoning, afkomstig van slechts 1 bron, is niet zo goed als bijv. bloemenhoning, weidehoning, berghoning, woudhoning, boshoning, etc.
Ik ben ook voor honing aan het kijken en ik wil ook graag de manukahoning proberen.
Maar je hebt verschillende gradaties.
Ik zou echt niet weten welke de juiste voor mij is. Hoe groter de UMF hoe meer anti-bacteriële werking. Maar wat heb je nodig de UMF22+ of is bijvoorbeeld de UMF15+ al voldoende of moet ik hier helemaal niet naar kijken :?:
Dennen of spar(naaldboomhoning) is ook goed naar mijn mening doordat het een iets andere bewerking ondergaat namelijk het vloeistof van de boom wordt eerst door de luizen bewerkt en daarna door de bijen.