FvD

Je merkt het aan alles - Thierry is vrij nu alle gematigde lieden uit zijn partij zijn verdwenen. En wat een mooie club heeft hij nu om zich heen verzameld! Zoals de veelbelovende Gideon van Meijeren:



Mike
 
Wil jouw ego de eer en ook graag een applaus? Bij deze dan 👏.
Ik vind het gewoon een genot om te zien hoe hij dit voordraagt.
We kunnen hier wel alles een ego smaakje geven maar Thierry heeft gewoon zitten pitten een jaar lang. En je kan er alles bij verzinnen, strategie, de wereld is er niet klaar voor. De wereld zal er NOOIT klaar voor zijn.
 
Alles op z'n tijd, Henk. Het ego wil dingen naar zijn hand zetten en (ver)oordeelt alvorens te accepteren. Eerst accepteren, daarna er iets van vinden, dat is de juiste volgorde want acceptatie is neutraal en objectief.

Mike
 
Deze man is ook wel een baas. Hij maakt heel vette datavisualisaties, zoals deze (bedrog tijdspanne peer-review pcr test bij Eurosurveillance).

En hij heeft in deze tweet wel gelijk. Wel mooi dat Baudet er momenteel met gestrekt been ingaat. Aanval als beste verdediging. Al ben je met zo'n opmerking een inkopper qua prooi. Enfin, kabinet Schwab 1 krijgt het in ieder geval niet cadeau.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.780
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan