• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

FvD

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Haha, Judas Alliantie, Groep Viagra! 😁

Fantastisch om 'progressief rechts', zoals ik ze altijd noem, nu eens benoemd en perfect geanalyseerd te zien. TPO en GS worden 'klaagplatforms' genoemd die klagen aan de zijlijn maar nooit buiten de lijntjes kleuren. Ook Wierd Duk komt voorbij, met nog wat andere namen.

Ik vind de nieuwe koers,van FvD helemaal geweldig, het maakt ze gewoon geen zak meer uit. Ga zo door, Thierry!

Mike
 

quivite

Active member
Ik heb van Haga het voordeel van de twijfel gegund omdat hij iig de ‘vergeten’ groepen voor het voetlicht bracht.
Maar me ook vaak verwonderd waarom hij zijn stem niet verhief als hij met de Jonge cs in debat was of niet met zijn vuist op de lessenaar sloeg. Zijn debatten liepen steevast met een sisser af: krediet verspeeld.
Er moet meer vuur in de kamer komen van de oppositie.

Dick
 

Loeki

Member

Iemand deze gezien, Thierry baudet 7 juni bij Flasvio Pasquino. de ideeën zijn leuk maar vindt Thierry nu niet echt hoopgevend over de toekomst, vooral de laatste minuten niet ondanks dat hij zijn eigen forumland wil gaan bouwen digitaal. verwachting uiteindelijk 500000 mensen is 1 op de 34:unsure: gaat lang duren. gelukkig is hij verder totaal op de hoogte wat er speelt en geeft het duidelijk weer
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Trust the plan, Loeki. Sometimes you can't tell people, you must show them. Thierry doet bescheiden, maar vertrouwt er op dat dit heel snel wel eens een lichrend voorbeeld kan zijn voor vele Nederlanders.

Mike
 
Laatst bewerkt:

Fries Foar Frijhiid

Well-known member

Ik hoop dat dit geopend kan worden. is wel erg veel cijfertjes
De presentator zegt dat voor een grondwetswijzigingen 2x een 2/3e meerderheid nodig is. Er is 1x een gewone meerderheid en 1x een 2/3e meerderheid.
 

Wida

Well-known member
KIJKEN! Thierry Baudet blikt in Het Forum terug op het begin van FVD en de hoogte- en dieptepunten die we inmiddels hebben meegemaakt. We hebben altijd koers gehouden. Dit is onze identiteit, dit is wie we zijn. Dit is hoe we ons verhouden tot de wereld!
Thierry doet een terugblik op de afgelopen vijf jaar FvD. Hij houdt zijn rug recht en blijft zijn koers volgen.

Tussen neus en lippen door zegt hij
- dat hij nog steeds goed contact heeft met Pete Hoekstra
- dat hij het presidentschap van Trump mist
- dat hij mede dankzij zijn 'goede vriend' Robert Jensen heeft geleerd waarom dingen gebeuren
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.158
Leden
7.677
Nieuwste lid
xtyhpoon
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan