• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

FvD

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Je merkt het aan alles - Thierry is vrij nu alle gematigde lieden uit zijn partij zijn verdwenen. En wat een mooie club heeft hij nu om zich heen verzameld! Zoals de veelbelovende Gideon van Meijeren:


Mike
 

henkie

Well-known member
Wil jouw ego de eer en ook graag een applaus? Bij deze dan 👏.
Ik vind het gewoon een genot om te zien hoe hij dit voordraagt.
We kunnen hier wel alles een ego smaakje geven maar Thierry heeft gewoon zitten pitten een jaar lang. En je kan er alles bij verzinnen, strategie, de wereld is er niet klaar voor. De wereld zal er NOOIT klaar voor zijn.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Alles op z'n tijd, Henk. Het ego wil dingen naar zijn hand zetten en (ver)oordeelt alvorens te accepteren. Eerst accepteren, daarna er iets van vinden, dat is de juiste volgorde want acceptatie is neutraal en objectief.

Mike
 

JulianB

Well-known member
Deze man is ook wel een baas. Hij maakt heel vette datavisualisaties, zoals deze (bedrog tijdspanne peer-review pcr test bij Eurosurveillance).

En hij heeft in deze tweet wel gelijk. Wel mooi dat Baudet er momenteel met gestrekt been ingaat. Aanval als beste verdediging. Al ben je met zo'n opmerking een inkopper qua prooi. Enfin, kabinet Schwab 1 krijgt het in ieder geval niet cadeau.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.166
Berichten
314.475
Leden
7.580
Nieuwste lid
One Love
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan