Was hitler een vegetariër???

robinAlexander

Well-known member
http://www.telegraph.co.uk/history/...taster-speaks-of-Fuhrers-vegetarian-diet.html

Weston A. Price Foundation

Hitler's food taster speaks of Führer's vegetarian diet. This article shows that Hitler spent the final two years of the war on a strict vegetarian diet, during the period when the worst atrocities occurred: http://www.telegraph.co.uk/history/...taster-speaks-of-Fuhrers-vegetarian-diet.html

"A Hitler Youth manual from the 1930s promoted soya beans, which it called “Nazi beans” as an alternative to meat." For more on why that was a bad idea for the public, read our Soy Alert pages: http://www.westonaprice.org/soy-alert

"In 1942, Hitler told Joseph Goebbels that he intended to convert Germany to vegetarianism when he won the war."

Indeed, the United Nations, formed after the war, to allegedly end all wars has called multiple times for a vegetarian world, so it appears that Hitler had his way: http://www.guardian.co.uk/environment/2010/jun/02/un-report-meat-free-diet

"He (Hitler) referred to meat broth as “corpse tea”"

When our own Kim Hartke linked mass shootings on Pellagra (vitamin B3 / niacin deficiency), maybe she didn't go far enough. Is it possible that malnutrition accelerated the depravity of Europe's most evil dictator during the worst years of his rule? http://hartkeisonline.com/2012/08/24/is-pellagra-the-root-cause-of-violent-shooting-rampages/

 
Het gegeven dat Hitler flirtte met het vegetarische dieet verbaasd me niet. Het vegetarisme gaat meestal hand in hand met mensenhaat.

 
Als klein meisje zijnde kon ik ook niet verkroppen hoe beestachtig de meeste mensen met dieren omging. Zelf werd ik ook niet goed behandeld door de mensen in mijn omgeving. Er is sprake van een soort projectie. (hetzelfde gold voor adolf hij was een einzelganger die als klein jochie door zijn vader werd misbruikt en verder veel tegenslagen in zijn leven kende. zijn hond blondie was zijn enige vriend) Ik werd vegetarier en dit ging gepaard met een minachting voor de mens.

Gelukkig weet ik nu dat ik dierlijk voedsel (uitsluitend van biologisch-dynamische afkomst) nodig heb om naar behoren te kunnen functioneren.

 
Nu snap ik ook niet het argument van vegetariers dat als de hele wereld zich 'bekeert' tot het vegetarisme de mensheid geen pijn, onderdrukking of andere negatieve dingen zou kennen. Je kunt één blik werpen op de Hindu beschaving (van oudsher vegetarier) die nog het mensonterende en racistische kastensysteem in gebruik heeft, bruiden verbrandt en andere bizarre gebruiken kent om te zien dat dit niet klopt.

 
Vegetarisme IS onderdeel van de eugenetica-agenda! Het is nl. een onvruchtbaarheidsbevorderend voedingspatroon!

Quote:
Een van de meest vooraanstaande ‘denkers’ achter de moderne vegetarische beweging was niemand minder dan de extremist John Harvey Kellogg (1852-1943). Je weet wel, die van de cornflakes. Deze ‘dokter’ werd beïnvloed door het gedachtengoed van dominee Sylvester Graham (1794-1851), in Amerika verantwoordelijk voor de ‘Graham crackers’ en de totstandkoming van de hoofdzakelijk op graanproducten gebaseerde ‘food pyramid’ (de Amerikaanse Schijf van Vijf).

Beiden hadden een obsessie met kuisheid. Om de ‘zonde’ van masturbatie tegen te gaan, stond Kellogg zelfs besnijdenis zonder verdoving voor van jongens en verminking van de clitoris van meisjes met carbolzuur, een uiterst bijtend goedje dat ook bekend staat als fenol. Om de ‘lusten’ te bedwingen, diende men er een strikt veganistisch voedingspatroon op na te houden dat rijk was aan zemelen. Kellogg en Graham waren namelijk op de hoogte van het feit dat een verminderd libido en zelfs impotentie en onvruchtbaarheid het gevolg waren van de chronische eiwit- en vettekorten onder veganisten. Om die reden wordt een dergelijk eetpatroon ook vaak voorgeschreven voor monniken en nonnen.


https://www.fatsforum.nl/topic/plantaardige-en-vlezige-praatjes

De fundamentalistische ideeen van Graham en Kelloggs zijn uiteindelijk de basis geworden van de Amerikaanse 'Food Pyramid', die in ons land zijn vertaald naar de Schijf van 5 en door allerlei westerse overheden als voedingsrichtlijnen zijn overgenomen. Belangrijk hierbij was het demoniseren van tradioneel genuttigde verzadigde vetten en cholesterol uit dierlijke producten, iets waar men pas echt in slaagde in de jaren '80, dus zo'n 30 jaar geleden. De laatste 30 jaar hebben we dan ook een vreselijk en tegennatuurlijk voedingsexperiment op levende mensen meegemaakt met ronduit rampzalige gevolgen: een regelrechte explosie van kanker, hart- en vaatziekte, diabetes, hyperctiviteit, autisme en vele, vele andere slopende ziektes en aandoeningen.

En nu gaan we de volgende fase in en wordt ons ecofascisme aangepraat. De 'groene' theorie luidt ongeveer zo:

De aarde warmt op door menselijk toedoen. De broeikasgassen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn CO2 en methaangas. De verhoogde CO2-uitstoot wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door fabrieken en 'aso-bakken' (SUV's). De verhoogde methaangasuitstoot wordt veroorzaakt door veehouderij. Bovendien lopen er teveel mensen rond op deze planeet. Hierdoor gedraagt de mens zich als een soort virus dat de complete aarde besmet.

Er is dus sprake van een wereldwijd, door de mens veroorzaakt probleem. De mens zal dan ook een wereldwijde oplossing moeten vinden, voordat het te laat is. Deze oplossing bestaat uit het verkleinen van je ecologische voetafdruk d.m.v. (o.a.) vegetarisme, geboortebeperking, spaarlampen, ecotax (bijv. vleestax!). Een en ander is vastgelegd in Agenda 21 van de V.N.

Tegenargumenten voor mensen met gezond verstand:

Het is absurd en zelfs arrogant om te veronderstellen dat de mens verantwoordelijk zou zijn voor de opwarming van de aarde. Het merendeel van de uitstoot van broeikasgassen als CO2 en methaan gebeurt hoofdzakelijk door vulkanen en oceanen. Bovendien koelt de aarde sinds 1998 af!

Een wereldwijde oplossing voor een wereldwijd probleem is collectivisme en communisme, waarbij een kleine elite voor de massa bepaalt wat wel en niet mag. Hmm, klinkt als een Nieuwe Wereldorde, met een wereldregering die uit naam van het 'redden van de aarde' de mens bij voorbaat schuldig bevindt. We zijn immers een virus voor de aarde!

Om dit 'virus' de kop in te drukken, moet er populatiereductie komen, o.a. via een vegetarisch, onvruchtbaarheidsbevorderend voedingspatroon en financiele belasting, waarbij zelfs een 'ademtax' niet is uitgesloten (we ademen immers CO2 uit)! Derde wereldlanden kunnen niet industrialiseren, want dat is niet 'groen', waardoor het eeuwig lage lonenlanden zullen blijven, oftewel: gelegaliseerde slavernij. En geindustrialiseerde landen zullen langzaam gereduceerd worden tot derde wereldlanden en eveneens slavenlanden worden op de wereldwijde 'groene' plantage.

Zo zie je maar weer dat het allemaal samengrijpt en allemaal onderdeel is van dezelfe agenda. Ik raad je aan de briljante documentaire The Great Global Warming Swindle te gaan bekijken:Mike

 
Ik lees in een middelbare school-boek:
Quote:
70% van het complete landbouwareaal ter wereld wordt in beslag genomen door veeteelt


Vervolgens het hele argument dat de wereld in problemen komt als de Chinezen en Indiers evenveel vlees gaan eten als wij, en dat we dan dus maar insecten moeten gaan eten.

Een prachtige onderschikkende argumentatie, rechtstreeks afkomstig van de vegetarische lobby. Waar je je als leraar Nederlands al niet over mag buigen.

Als je een beetje op onderzoek uitgaat, zie je dat die 70% afkomstig is van een studie van de Food and Agricultural Organisation van de Verenigde Naties.(van de vegetarische club EVA)

Sommige mensen zeggen 76% want ze doen ook de graangewassen voor dierlijk gebruik erbij.

Kloppen die cijfers uberhaupt wel? Mijn vermoeden is namelijk dat de redenering meteen al bij het begin de mist in gaat, en dat die cijfers helemaal niet kloppen. Zie de informatie van Population Research Institute (Steve Mosher), informatie die rechtstreeks ingaat tegen het verhaal dat we te veel zouden eten. Alleen al het continent Afrika is in staat om de hele wereldbevolking volwaardig te voeden.

Of kloppen de cijfers wel, maar gaat het bij het verhaal over de India en China de mist in?

 
www.westonprice.nl/topic/kijk-uit-voor-ecofascisme

De eerste post bestaat uit diverse korte en krachtige filmpjes van het Population Research Institute.

Mike

 
Quote:
Beiden hadden een obsessie met kuisheid. Om de ‘zonde’ van masturbatie tegen te gaan, stond Kellogg zelfs besnijdenis zonder verdoving voor van jongens en verminking van de clitoris van meisjes met carbolzuur, een uiterst bijtend goedje dat ook bekend staat als fenol. Om de ‘lusten’ te bedwingen, diende men er een strikt veganistisch voedingspatroon op na te houden dat rijk was aan zemelen. Kellogg en Graham waren namelijk op de hoogte van het feit dat een verminderd libido en zelfs impotentie en onvruchtbaarheid het gevolg waren van de chronische eiwit- en vettekorten onder veganisten. Om die reden wordt een dergelijk eetpatroon ook vaak voorgeschreven voor monniken en nonnen.


Waarom deden de Masaï eigenlijk aan besnijdenis bij zowel jongens als nog veel erger meisjes?

 
Bijna vergeten je vraag te beantwoorden, Tanja.

Allereerst belangrijk om te benadrukken dat we bij het woord 'besnijdenis' meteen denken aan barbaarse rituelen waarbij de vagina's van meisjes worden dichtgenaaid of gruwelijk worden verminkt en de penis van jongens wordt ontdaan van hun voorhuid.

De Masai, maar ook vele andere stammen, besneden niet de geslachtsdelen, maar hun huid op verschillende plaatsen. Laat je niet misleiden door het Engelse woord 'circumcision', dit kan besnijdenis betekenis van allerlei lichaamsdelen. Bij de vrouwen werd dit gezien als een permanente versiering, een teken van schoonheid, vergelijkbaar met een tatoeage (waarbij er ook in je wordt gesneden) of een piercing (waarbij er in je wordt geknipt). Meisjes mochten ook huilen tijdens de besnijdenis. Bij de jongens werd dit gezien als een teken van mannelijkheid en moed. Hun vermogen om pijn te kunnen verdragen werd gezien als een overgangsritueel van kind naar volwassene.

In zijn boek beschrijft Weston Price eveneens dat bepaalde Afrikaanse stammen hun tanden schaafden, zodat ze eruit kwamen te zien als de scherpe punttanden van vleesetende roofdieren. Hij beschrijft een mannelijkheidsritueel onder Aboriginals waarbij jongens 'examen' moesten doen door zonder ook maar met hun ogen te knipperen te ondergaan hoe bij hen met een soort hamer en stok een tand werd uitgeslagen. Een andere beproevingen voor jongens die Price vermeldt in zijn boek zijn het vermogen om dagenlang honger en angst te ondergaan.

Mike

 
Mike,

Quote:
Meisjes mochten ook huilen tijdens de besnijdenis. Bij de jongens werd dit gezien als een teken van mannelijkheid en moed.


Volgens mij bedoel je net iets anders dan wat er staat...

 
Het huilen was natuurlijk geen teken van mannelijkheid. Je citeert selectief uit mijn woorden, want de zin erna was:

Quote:
Hun vermogen om pijn te kunnen verdragen werd gezien als een overgangsritueel van kind naar volwassene.


Mike

 
Tanja,

Ik heb via Google gezocht op 'circumcision Masai' en stuit uitsluitend op cosmetische besnijdenisrituelen. Is dit een poging om de Masai in diskrediet te brengen via de media?

Mike

 
Quote:
Is dit een poging om de Masai in diskrediet te brengen via de media?


Dat heeft die koekfabriek van Peijnenburg al gedaan.

 
Over het percentage landbouwgrond dat 'in beslag' wordt genomen door veeteelt..

De redenatiefout zit hem waarschijnlijk in de afname van het totale landbouwareaal, en in de manier waarop dit wordt benut voor veeteelt.

In die film 'cave of the yellow dog' beklagen boeren zich erover dat zo veel mensen hun vee verkopen om naar de stad te gaan (om economische redenen natuurlijk).

Het land ligt er daardoor treurig bij, en er zijn ook al niet genoeg boeren om de wolven op afstand te houden. Dit uitgestrekte land wordt in feite nog steeds beschouwd als grond voor veeteelt.. maar er zijn bijna geen kamelen en schapen meer te vinden. De beesten die er wel zijn, geven ontzettend rijke voeding. Maar ze zijn er niet meer, in ieder geval steeds minder.

En dan horen we dat te veel grond in beslag wordt genomen door vee om met z'n allen te kunnen eten?

Ik hoop wel dat middelbare scholieren beseffen hoe ze bedonderd worden door die hele Agenda 21. De leraren beseffen het in ieder geval vaak niet.

Neem zo'n project als wereldmaaltijd.nl; met name in de onderbouw wordt leerlingen zonder gene verteld dat het eten van vlees en vis niet hoort bij de duurzame wereldmaaltijd. Er zit veel geld achter, en scholen zijn er dol op. Red de wereld, stop met eten. Novib speelt ook al zo'n dubieuze rol hier. Ze hebben prachtige foto's in hun collectie, juist van de mensen en volkeren waar we ontzettend veel van kunnen leren, maar ze mengen dat met een dubieus verhaal over voetafdrukken en het idee dat we met te veel zijn.

The world is not overpopulated.

 
http://achtergeslotendeuren.punt.nl/content/2005/09/rothschild-imperium-rockefeller-kartel?pagefor=commentpagination_content_263832&pagenr=6#comments

Rothschild Imperium / Rockefeller kartel

klopt dit :S

 
Kan iemand mij een compleet beeld geven van hoe de Familie Rochefeller te werk gaat

de agenda enzovoort

staat er ergens een samenvatting op een site ????

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.499
Berichten
518.372
Leden
8.647
Nieuwste lid
Marco777
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan