• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Voeding en fysieke degeneratie

muis

Well-known member
Ik dacht.. ze proppen die beesten vol gmo mais volgens mij, dus is de voedingswaarde dan niet belabberd?

Was overigens wel erg lekker gister haha.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Dat van die GMO-mais zou natuurlijk kunnen, maar zoals je in het filmpje kunt zien is het een zeer korte en voor de dieren zelf niet onaangename aangelegenheid, ze verheugen zich zelfs op dit moment!

Mike
 
  • Leuk
Waarderingen: muis

Romagi

Well-known member
 

Romagi

Well-known member
 

muis

Well-known member
Hoe mager of vet is een duif? Geen idee.

Mike
Dat was dus ook mijn gedachte.

magergevogelte zonder vel (haantje, fazant, duif, kalkoen, patrijs, struisvogel, kipfilet en parelhoen).”

Mager dus helaas als ik dit lees. Maar eet wel ook de lever en het hart.
 

Mik

Well-known member
  • Koeien worden ruim 300 dagen per jaar gemolken, de meeste tijd zijn ze ook nog zwanger waardoor de melk vrouwelijke hormonen bevat. De hoeveelheid loopt op tijdens de zwangerschap en tegen het eind van de zwangerschap is dat wel 33 keer meer van het oestrogeen estronsulfaat dan bij een niet zwangere koe. Deze hormonen bevinden zich in het melkvet. Hormonen in de voeding zijn voor het menselijk lichaam wel vele malen gevaarlijker dan allerlei chemicaliën die hormoonachtige werking hebben en vergroten zo de kans op prostaatkanker, borstkanker en zaadbalkanker. Zo is er een groot verschil tussen rauwe melk van koeien die niet zwanger zijn en de huidige fabrieksmelk.
 

Mik

Well-known member
Rauwe melk fan , ik kom deze uitspraken tegen, en ik vraag me af, extra hormonen van zwangere koeien die gemolken worden, wat doet ons lichaam ermee? Zowiezo, als je vlees eet, wat doet ons lichaam hiermee? Vlees is dood ,dus opzich kan ik me indenken dat de levende 'hormoon stoffen verdwijnen, en in zuivel dan?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.364
Berichten
403.481
Leden
8.469
Nieuwste lid
Judita
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan