• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Viruswaanzin/Viruswaarheid

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Typisch die tweet van Wouter. Hij zegt niet avatar te zijn of zoiets als ik het goed begrijp.
Ik lees het anders. Hij schrijft dat Avatar niets met Scientology van doen heeft. Hij vond dat hij moest reageren, maar de Avatar-connectie ontkennen kon niet meer, daarvoor was het bewijs te overweldigend. Hij neemt ook geen afstand van zijn verleden, maar verdedigt het zelfs nu nog. Kortom, WR staat nog steeds achter Avatar.

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Over Peter Baars, oprichter van De Gulden Middenweg:

http://peterbaars.com/

Op zich bewijst het nog niets, maar Baars heeft in het verlede nauwe banden gehad met de overheid, zowel militair als financieel-economisch.

Kan iemand van jullie nog meer info vinden over Peter Baars? Er is niet of nauwelijks iets te vinden op internet over hem. En waarom kan ik niets vinden over De Gulden Middenweg? Ben benieuwd naar jullie speurwerk.

Mike

 

Jokejoke

New member
Er is niet of nauwelijks iets te vinden op internet over hem.

Dat bewijst mogelijk al genoeg.

Omdat een ieder een container vol heeft met data is het juist twijfelachtig dat er over hem juist niets te vinden is.
 
G

Guest

Guest
Ik lees het anders. Hij schrijft dat Avatar niets met Scientology van doen heeft. Hij vond dat hij moest reageren, maar de Avatar-connectie ontkennen kon niet meer, daarvoor was het bewijs te overweldigend. Hij neemt ook geen afstand van zijn verleden, maar verdedigt het zelfs nu nog. Kortom, WR staat nog steeds achter Avatar.

Geen afstand nemen van het verleden is ook waar die club voor staat als in het goed begrijp. Na een kijkje gister op zijn Twitter zag ik onderstaande tweet. Dat is waar ik op doelde. Dat hij beweert niet avatar te zijn. Viruswaanzin krijgt echter wel alle verwijten dat zij nlp zijn en een totaal foute club. En burgerfont is nu natuurlijk ook helemaal fout.?s=20
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Tja, vijandschap is hun brandstof. WR is een asshole. De enige reden waarom ik in het begin niet als zodanig zag was vanwege zijn aangifte tegen Hugo de Jonge en het feit dat hij zou komen spreken op de demo van 21 juni op het Malieveld. Kort daarna kwam zijn ware aard naar boven.

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ik heb per direct Burgerfront verlaten. De kwestie Wouter Raatgever heeft hier veel mee te maken. Laten we het er maar op houden dat BF een andere koers wil varen dan ik. Zojuist heb ik de volgende Twitter-account opgericht, je kunt me daar dagelijks volgen:

https://twitter.com/nee_coro

Ik raad jullie aan om BF nog wel te blijven volgen. Het boekwerk dat ze uit willen brengen i.s.m. Bond tegen Overheidszaken zal een prima instructie zijn voor zelfredzaamheid als burger, een snelcursus recht. Ook gaan ze nog explosieve info naar buiten brengen over dat virussen niet bestaan, plus info over vaccins. Prima initiatief, maar past niet bij mij helaas.

Mike

 
G

Guest

Guest
Ik wilde net reageren op je bericht in viruswaanzin. Omdat ik een dienstmededeling las van Burgerfront Over viruswaanzin en Wouter raatgever. Ik krijg de link niet gelegd met jou eerdere bericht in viruswaanzin en die melding. Wat jammer om te horen.
 
G

Guest

Guest
Ja, ik snap het. Om de 1 of andere reden voelde ik dit aankomen gister na dat onderzoek over WR. Geen idee waarom. Je keuze kan ik wel begrijpen.
 
G

Guest

Guest
https://viruswaanzin.nl/informeren/viruswaanzin-eist-bewijs-rivm/
 
G

Guest

Guest
Ik vermoed dat we bij CommonSenseTV te maken hebben met een groep jonge burgerjournalisten die simpelweg nog niet de tijd hebben gehad om zich volledig los de weken van alle mind control waar ze al vanaf hun allervroegste jaren aan zijn blootgesteld.

Deze mensen hebben simpelweg niet het voordeel gehad van opgroeien zonder social media en mobiele telefoons, en zijn vanaf jongs af aan al blootgesteld aan socialistische indoctrinatie.

Jens van Kakerken, een van de mensen CommonSenseTv, heeft vorige jaar pas zijn middelbare school afgemaakt.

CommonSenseTv begon ooit als een Youtube kanaal in 2018 in navolging van de RTL 5 versie van de Jensen Show. FvD was in opkomst en werd hevig gedemoniseerd, en Jensen was een van de weinige echte tegengeluiden die je vanuit de media kon krijgen, en gezien het toen al heftige censuur was Jens van Kakerken zo slim om diverse clips op zijn Youtube kanaal te uploaden zodat z ze niet zomaar uit het medialandschap konden verdwijnen.
Sinds 31-07-2019 is commonsensetv.nl als domein officieel geregistreerd, en niet lang daarna werd het initiatief ook veel meer in de vorm van een nieuwsblog gegoten, waarna diverse andere mensen zijn aangehaakt en colums zijn gaan schrijven daar.

Mensen als Wouter Raatgever zijn tricky. We weten dat hij een coach en motivator is. Zijn werk is dus ook voor een heel groot deel, om mensen te overtuigen van iets.

Dit soort mensen zijn communicatief zeer slinks, en voor je het weet trap je er in, simpelweg omdat ze dus die bijna niet te omschrijven overtuigingskracht hebben.
Veel TV journalisten maar ook bijvoorbeeld succesvolle predikanten hebben precies ditzelfde talent.

Het losbreken uit deze “sorcery” is nog helemaal niet makkelijk. De Q operatie is sinds 2017 nu bezig om mensen te deprogrammeren, maar je ziet nu 3 jaar later dat het wel een intens moeilijk proces is. 50 jaar Operation Mockingbird heeft een hoop collectieve schade gedaan.

Common Sense is idd een club met veel jonge mensen met veel enthousiasme. Ik heb een aantal keer contact gehad met Danny en hij was enthousiast over de onderwerpen die ik bij hem aangedragen had. Deze kwamen hier vandaan. o.a het onderzoek van Natuur over de beademingsapparaten destijds.
Daarna nog een paar keer contact gehad. Ik heb met Danny gesproken over de demo's een poosje terug. En hij gaf steeds aan dat mijn input hem en de anderen ook aan het denken zette. Ze zijn echt mega enthousiast en staan open voor alle input. Danny is ook een Q volger. Ook sprak ik hem destijds over de demo's voordat ik in de gaten had dat Willem Engel zijn plannen Q plannen zijn. Danny heeft heel serieus nagedacht over mijn weerstand tegen de demo's. Uiteindelijk gaf hij hetzelfde aan als Mike destijds naar mij aangaf. Ook het aandragen van ideeën en suggesties word met enthousiasme ontvangen en serieus genomen en in de groep gegooid. In hun enthousiasme denk ik dat ze dus ook wel berichten van Wouter Raatgever plaatsen en niet helemaal doorzien waar Wouter mee bezig is. Wat dat betreft kunnen ze nog wel wat sturing en wijsheid gebruiken denk ik. Het zou mij niet verbazen wat Charza zegt dat ook deze jongere mensen die vol enthousiasme bezig zijn zich onbewust kunnen laten misleiden door Wouter Raatgever.
 
G

Guest

Guest
Nieuwe video van Willem Engel.
https://www.facebook.com/Viruswaanzin/videos/799722740834709/
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
In hun enthousiasme denk ik dat ze dus ook wel berichten van Wouter Raatgever plaatsen en niet helemaal doorzien waar Wouter mee bezig is. Wat dat betreft kunnen ze nog wel wat sturing en wijsheid gebruiken denk ik. Het zou mij niet verbazen wat Charza zegt dat ook deze jongere mensen die vol enthousiasme bezig zijn zich onbewust kunnen laten misleiden door Wouter Raatgever.

Dat weet ik wel zeker!

Mike

 

Debsy Ann

Active member
Sorry , ik kan niet alles hier volgen en probeer het te vinden maar wat is het geval met Wouter Raadgever? Iemand die kan linken naar een post of waar ik het kan lezen ongeveer?
 

Jokejoke

New member
De vraag die nu rest is laten we cstv nu naar de kloten gaan door CO / WR of gaan we deze mensen duidelijk maken hoe de vork in de steel zit en en houden we cstv binnenboord als wwg1wga ?

Ik ga er vanuit de de elite dr piel uit de broek zullen lachen als hun WR plan lukt en dat zou toch erg zonde zijn mi. Omdat er dan weer n oppositie kanaal zich heeft opgeblazen dus mission accomplished.


 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
366.117
Leden
8.335
Nieuwste lid
JustHappy
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan