• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Viruswaanzin/Viruswaarheid

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Tijd voor de ontmaskering van de ontmaskeraars. Wouter Raatgever heeft zichzelf op een pad gebracht naar zijn eigen ondergang met zijn lastercampagne tegen Viruswaanzin. Hij haalt alles uit de kast, incl. 'past shaming', een tactiek die we normaal zien in de linkerkant van de politiek met hun  'cancel culture'. Zo hekelt WR het verleden van Willem Engel als wetenschapper werkzaam bij een biotech-bedrijf. Zullen we dan maar eens in het verleden van WR zelf gaan duiken? Andre van Delft en ik hebben wat nachtelijk graafwerk verricht en dit is het opmerkelijke resultaat:

WR zegt veel te hebben gewerkt als 'coach'. Wat voor soort coach, zul je vragen. De website van WR is amagi.nu. Daar lezen we het volgende:
Amagi is the first known written expression of freedom and returning to source. This was written 8000 years ago in the Sumerian society. In my life I notice how people and organisations strive for freedom by creating profit.

The perception is;

"when I create profit I create freedom"
Op zich nog niet heel erg verdacht, maar we zien dat WR zich laten inspireren door esoterische kennis en dat mag natuurlijk. Maar dan ontdekken we ineens dat WR een heuse Avatar Master blijkt te zijn!

https://avatar.nl/master/wouter-raatgever/

Nu wordt het wel iets ernstiger allemaal, aangezien Avatar het 'brain child' is van Harry Palmer, voormalig van SCIENTOLOGY, die er soortgelijke praktijken op nahoudt met zijn Avatar-beweging. In Berg en Dal, naast de deur bj mij in Nijmegen, was er een Avatar-school, van waaruit zogeheten 'democratische scholen' werden opgezet:
Het tv-programma De Monitor ontdekte dat de Avatar-sekte (een afsplitsing van de Scientology-sekte) actief is op 'democratische scholen'. Die scholen zijn opgericht door Avatar-leden, of worden door hen geleid. De leerlingen worden gebrainwasht met Scientology-methoden.
https://www.ouders.nl/artikelen/democratische-scholen-in-opspraak

Bij Andre en mij rees eerst nog de vraag of het wel dezelfde Wouter Raatgever was die genoemd wordt op de Avatar-site, maar toen vond Andre onderstaande video die op het YouTube-kanaal te vinden is van WR zelf, waarin een PowerPoint-presentatie van WR te vinden is over Avatar:


Voor de zekerheid heb ik maar een screenshot gemaakt, mocht WR besluiten deze video van zijn kanaal te verwijderen - let op de titel van de video!

T1ucimrc0v4s9cdgcrzyuefewl9xi5ssb.jpg


Dit is de tweede video op zijn kanaal. De eerste bevat min of dezelfde content. Zijn eerste video gaat terug naar 2016, de tweede (met de Avatar-titel) naar 2018. Dit is dus het verleden van Raatgever als 'coach'. Sinds die tijd is er niets verschenen op het YT-kanaal van WR, tot een maand geleden hij zijn eerste video plaatste in zijn nieuwe hoedanigheid als 'ontmaskeraar' van Viruswaanzin, Jensen, Maurice de Hond, Cafe Weltschmertz, Bond tegen Overheidszaken, Robert Kennedy Jr., Del Bigtree en wie hij ook maar op de korrel neemt. WR stelt dat het 'verdacht' is dat VW 'uit het niets' verscheen, maar VW heeft inmiddels een geschiedenis van 4 maanden, terwijl Wouter slechts een maand bezig is en zich nu al opstelt als de arbiter van de waarheid.

Net als Willem Engel met zijn verleden in een biotech-bedrijf kan ook WR natuurlijk zijn Avatar-verleden al lang en breed achter zich hebben gelaten. Dat is ook het hele probleem met 'past shaming'. NIEMAND heeft een brandschoon verleden en het is oneerlijk en vals om iemand af te rekenen in het hier en nu op basis van wat deze persoon in het verleden allemaal heeft gedaan en gezegd. De reden waarom WR's Avatar-verleden hier toch vermeld staat is: wie kaatst kan de bal verwachten. Als WR denkt WE de maat te kunnen nemen, o.a. op basis van zijn verleden, dan kan dit andersom natuurlijk ook.

Over dat verleden kunnen we heen stappen, we maken allemaal fouten. Maar opruiing en aanzetten tot geweld namens een groep die je helemaal niet vertegenwoordigt is een veel serieuzere aantijging. Bekijk deze recente video van WR:


Dit staat in de info onder de video:
OPROEP AAN IEDEREEN OM MORGEN MASSAAL NAAR BILTHOVEN TE KOMEN. MET GROOT MATERIEEL. EN GIERTANKS. WE MOETEN ONS LAND REDDEN VAN DE NAZI'S DIE DIT VEROORZAKEN.
Terwijl de 'radicale' boerenorganisatie Farmers Defence Force, de organisatie achter de boerendemo van afgelopen woensdag, opriep om met de auto te komen en tractoren thuis te laten teneinde de boel niet onnodig te laten escaleren, roept WR doodleuk in een telefoongesprek met de gemeente De Bilt op om met vrachtwagens en giertanks te komen en de hekken plat te rijden. Sterker nog, hij zegt dat de boeren dit ook daadwerkelijk gaan doen! Hiermee heeft WR de boel onnodig op scherp gezet. Ik zeg niet dat Raatgever hoogstpersoonlijk verantwoordelijk is voor de inzet van legertrucks, maar het helpt niet als je dit soort uitspraken doet en het doet ernstig afbreuk aan de zaak van Farmers Defence Force. Gelukkig waren de boeren een stuk verstandiger dan WR en is het niet geescaleerd.

In Wouters meest recente video slaat hij weer links en rechts om zich heen. Vanaf 8:10 zegt hij hier dat hij een BEWAPENDE wandeling door NL aan het organiseren is, die volgens hem wel 2 miljoen mensen zal aantrekken. Deze man is BAD NEWS voor het verzet tegen de overheid. Hij heeft geen serieus en realistisch plan, kamt iedereen af die wel goed bezig is en is uit op GEWELDDADIGE escalatie, waarmee hij boeren en buitenlui in (levens)gevaar brengt.

En dan is er nog de partij waar WR bij betrokken is, de Gulden Middenweg. Deze is opgericht door Peter Baars. Graafwerk naar het verleden van dit heerschap moet nog plaatsvinden, maar het is me ook een exemplaar! Bekijk deze video's waarin hij Viruswaanzin 'ontmaskert' als een frontorganisatie van de AIVD:Ik weet niet wie er gestoorder is, Wouter Raatgever of Peter Baars. Bewijs uiteraard niet nodig, pure insinuaties en laster. In een democratische rechtsstaat ben en blijf je nog altijd onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Alleen omdat de overheid en rechters dit principe steeds meer negeren wil nog niet zeggen dat wij in de alternatieve wereld dit beschaafde en verlichte principe niet zouden moeten hanteren, het onderscheidt ons van barbarij. Waar de reguliere media mensen probeert buitenspel te zetten als 'complotdenkers', zonder enig onderbouwd bewijs, zo zijn er krachten in de alternatieve wereld die puur op basis van hysterische emotie anderen proberen kalt te stellen als zijnde 'controlled opposition'.

De belangrijkste 'argumenten' van Peter Baars:

Willem Engel is een rastafari. Dit is NIET waar, Willem Engel heeft dit gerucht persoonlijk ontkracht. Volgens Baars zijn de dreadlocks van WE 'bewijs' genoeg dat hij een rasta is. De rastafari-beweging ziet Ethiopie als Zion, het Beloofde Land, en Tedros, het hoofd van de WHO, komt ook uit Ethiopie, dus ja, dan weet je het wel. Bovendien is WE op TV geweest en dat is dus ook 'bewijs' dat hij CO is.

Ook Mordechai Crispijn moet het ontgelden, en wel op basis van deze video:


'Argument' van Peter Baars: Crispijn zegt dat zijn whatsapp-account gehackt is en dat is voor Baars al genoeg 'bewijs' dat VW werkt voor de AIVD. Sterker nog, de hackers gaan al deze informatie nog openbaar maken en dan kunnen de heren van VW maar beter de wijk nemen naar Zuid-Amerika. Ook Wouter Raatgever heeft het voortdurend over 'een ticket naar Argentinie'. Raatgever vindt dat VW de donaties terug moet geven, maar in de eerste video roept Peter Baars op tot het doen van donaties en in zijn tweede video zegt hij dat De Gulden Middenweg inmiddels de nodige donaties heeft mogen ontvangen. Ook op een van de sites van WR, vaccinatingovermydeadbody.com, kun je op de homepage zien dat hij donaties heeft ontvangen. Beide heren hebben dus genoeg geld ontvangen voor hun eigen ticket naar Argentinie als ze worden ontmaskerd voor de charlatans die ze zijn!

Andere 'argumenten' die voortdurend naar voren komen zijn:

De vriendin van Willem Engel is ook een rasta en zij onderhoudt sympathieen voor Black Lives Matters!.

Antwoord: Er bestaat een foto waarin de dame waarmee WE gefotografeerd is BLM op de knieen heeft geschreven. Dit is niet heel erg verwonderlijk, aangezien de voltallige danswereld zo links als wat is. Het is ook geen groot geheim dat Wouter Engel afkomstig is uit een links milieu, gezien zijn uiterlijk en het verleden van zijn vader Cees en broer Jan. Dit is nog steeds geen bewijs dat Willem een rasta is, die het anti-blanke gedachtegoed hanteert van sommige (extreme) rasta's. Sterker nog, WE is in deze video ingegaan op dergelijke geruchten. Hij is geen rasta, eet wel vlees, en in eerdere video's heeft hij al aangegeven dat hij geen vriendin heeft en dat de vrouw met wie hij op de foto staat een danslerares is in zijn dansschool.

De tactiek die VW hanteert is Neuro Linguistic Programming. 

Antwoord: Er is geen bewijs dat Willem Engel en Mordechai Crispijn een achtergrond hebben in NLP, noch dat ze deze techniek momenteel hanteren. Over NLP zelf heb ik geen oordeel, ik weet er te weinig van, maar Wouter Raatgever schijnt het wel te weten: het is pure hersenspoeling, bedoeld om je emoties af te vlakken, waardoor je passief wordt. En aangezien VW voortdurend oproept tot kalmte en geweldloos verzet doen ze aan NLP. Case closed, bewijs verder niet nodig. Maar Wouter, is Avatar niet AANTOONBARE hersenspoeling? Als Avatar Master ben je niet heel ver gekomen in deze beweging, maar het is wel duidelijk dat de pot de ketel verwijt.

En dan is er nog het artikel van Common Sense TV. Ze maken er bij CSTV geen geheim van dat ze banden hebben met Wouter Raatgever. We zien dan ook dezelfde 'argumenten' terug: Willem Engel is een rasta, zijn vriendin ook, Viruswaanzin doet aan NLP, ze zijn controlled opposition, etc. Bewijs uiteraard niet nodig, de verdachtmaking is voldoende en de negatieve emoties doen de rest (hopen ze).

Viruswaanzin heeft vanochtend de rechtszaak tegen de Staat verloren. Dat viel natuurlijk te verwachten - sterker nog, Jeroen Pols sprak deze verwachting in de Zoom-meeting van gisteravond ook uit. Maar in diezelfde uitzending waren de heren van VW het erover eens dat ook al zouden ze verliezen ze toch een overwinning hebben behaald, nl. ze hebben het corrupte Nederlandse rechtssysteem te kakken gezet door een partijdige rechter te wraken en ze hebben aangetoond dat het RIVM willens en wetens heeft gelogen voor een rechter omtrent de IFR (infection fatality rate, het werkelijke sterftecijfer AAN corona en niet MET corona).

Het verwijt van Wouter Raatgever en Peter Baars is dat VW ons zoet proberen te houden met kansloze rechtszaken, maar ik wil de heren van de 'Gulden Middenweg' (deze naam is toch wel de allergrootste giller!) er op wijzen dat de overheid dusdanig in hun maag zat met deze rechtszaak dat Hugo de Jonge bijna een week voor de datum zijn spoedwet ineens opschortte, waardoor de tijdelijke coronamaatregelen (die eind juni officieel afliepen) die per 1 juli permanent in de wet verankerd hadden moeten worden ineens zijn verschoven naar het najaar en er sinds 1 juli niet of nauwelijks meer gehandhaafd kan worden op het schenden van de (ongrondwettelijke) 1,5 meter regel. Bovendien kwam Rutte de dag voor de zitting ineens met 'versoepelingen', die tevens het leeuwendeel besloegen van de verdediging de dag daarop in de rechtszaal. Daarnaast zijn talloze Nederlanders zich hierdoor ineens bewust geworden van hun grond- en mensenrechten. Geen enkele andere organisatie binnen het huidige verzet tegen de coronamaatregelen heeft dit voor elkaar gekregen, het argument dat VW niet effectief zou zijn is pertinent onwaar!

Mensen, trap er niet in! Als Viruswaanzin al CO zou zijn, dan is het een erg domme zet geweest van de AIVD, want ze dragen bij aan een massale en razendsnelle 'red pilling' van de Nederlandse bevolking. Keer negatievelingen als Wouter Raatgever en Peter Baars de rug, ze slaan zo wild om zich heen dat ze uiteindelijk niemand overhouden en waarschijnlijk dan met elkaar in conflict zullen komen, want deze paranoide agitators zijn gebaat bij een voortdurend vijandbeeld.

Mike
 

Sampjes

New member
Zo voorspelbaar, wachten met de uitspraak tot het moment dat de besmettingen zijn opgelopen, de fake cijfers van besmettingen welteverstaan! Zodat ze het kunnen onderbouwen, 1+1=2

https://nos.nl/artikel/2341694-viruswaanzin-verliest-kort-geding-coronamaatregelen-worden-niet-ingetrokken.html
 

Godsgeschenk

Well-known member
Zeer jammer, maar wie zien kan, ipv. de blinden onder ons, ziet wat er gebeurt.

In dit artikel wordt dus op een negatieve manier NLP gebruikt:

https://nos.nl/artikel/2341694-viruswaanzin-verliest-kort-geding-coronamaatregelen-worden-niet-ingetrokken.html
De uitspraak volgt dagen nadat bekend werd dat het aantal coronabesmettingen is toegenomen. Daarop riep minister Grapperhaus mensen op de maatregelen zo strikt mogelijk na te leven.
Mensen die dus  'blind ' zijn, zien in de laatste zin weer een bevestiging dat het goed is wat de overheid doet. Hoe kan VW dit verantwoorden, nu alles steeds erger wordt. Nee, dat zijn domme mensen hoor. Dat is zeer gevaarlijk.

En hup, de massa is weer gebrainwashed.

Dorothé
 

Sampjes

New member
Andre van Delft en ik hebben wat nachtelijk graafwerk verricht en dit is het opmerkelijke resultaat:

Jullie zijn toppers! Dat van avatar wist ik nog niet maar de rest had ik al wel door met wat voor spelletje WR bezig is.

Andre van Delft heb ik persoonlijk mee gesproken toen hij bezig was met een eenmansprotest. Aardige man met veel kennis!
 

Charza

Well-known member
"De Gulden Middenweg" en Wouter Raatgever vertonen momenteel hetzelfde gedrag als de Democratische partij in Amerika. Ze projecteren hun vuile was op de tegenstander, die in dit geval WWG1WGA geluiden laten horen. (Dus VW, Jensen etc.)

Gezien het hele historische verloop van VW en Wouter Raatgever krijg ik zeer sterk de indruk dat hij zelf onderdeel is van een vanuit de overheid opgezette "Controlled Opposition" counter operatie.

Zie het volgende filmpje van Wouter Raatgever:
Vooral vanaf 0:35  laat hij een paar belangrijke details vallen.
Wouter heeft dus in het verleden politiemensen gecoacht, en heeft dus gewerkt met en voor semi-overheden. Hij is dus de man met overheidsbanden, en dan met name de Politie.

Waarom roept hij op tot geweldadig verzet?
Waarom lijkt hij toe te willen werken naar een escalatie?

Zoals Q vaak genoeg schrijft: Think logically. 

o en o

Well-known member
Tof uitzoekwerk dat jullie hebben verricht!
Die WR is een grote schreeuwerd en inderdaad hebben de boeren van FDF gelukkig niet naar hem geluisterd. Hij lijkt vooral heel veel onrust te willen stoken, maar waarom laat CSTV zich wel in met die man? En waarom is hij steeds uit op geweld? Die Peter Baars lijkt me zo op het 1e gezicht uit hetzelfde hout gesneden. Denk dat er niet veel mensen van dit forum erg warm lopen voor deze heren.

Viruswaanzin is zeker goed bezig, jammer van de 'verloren' rechtszaak, maar er volgen nog een aantal. Gewoon stug volhouden en een lange adem hebben, er zijn al een aantal barstjes ontstaan.
 

Charza

Well-known member
@o en o

Ik vermoed dat we bij CommonSenseTV te maken hebben met een groep jonge burgerjournalisten die simpelweg nog niet de tijd hebben gehad om zich volledig los de weken van alle mind control waar ze al vanaf hun allervroegste jaren aan zijn blootgesteld.

Deze mensen hebben simpelweg niet het voordeel gehad van opgroeien zonder social media en mobiele telefoons, en zijn vanaf jongs af aan al blootgesteld aan socialistische indoctrinatie.

Jens van Kakerken, een van de mensen CommonSenseTv, heeft vorige jaar pas zijn middelbare school afgemaakt.

CommonSenseTv begon ooit als een Youtube kanaal in 2018 in navolging van de RTL 5 versie van de Jensen Show. FvD was in opkomst en werd hevig gedemoniseerd, en Jensen was een van de weinige echte tegengeluiden die je vanuit de media kon krijgen, en gezien het toen al heftige censuur was Jens van Kakerken zo slim om diverse clips op zijn Youtube kanaal te uploaden zodat z ze niet zomaar uit het medialandschap konden verdwijnen.
Sinds 31-07-2019 is commonsensetv.nl als domein officieel geregistreerd, en niet lang daarna werd het initiatief ook veel meer in de vorm van een nieuwsblog gegoten, waarna diverse andere mensen zijn aangehaakt en colums zijn gaan schrijven daar.

Mensen als Wouter Raatgever zijn tricky. We weten dat hij een coach en motivator is. Zijn werk is dus ook voor een heel groot deel, om mensen te overtuigen van iets.

Dit soort mensen zijn communicatief zeer slinks, en voor je het weet trap je er in, simpelweg omdat ze dus die bijna niet te omschrijven overtuigingskracht hebben.
Veel TV journalisten maar ook bijvoorbeeld succesvolle predikanten hebben precies ditzelfde talent.

Het losbreken uit deze "sorcery" is nog helemaal niet makkelijk. De Q operatie is sinds 2017 nu bezig om mensen te deprogrammeren, maar je ziet nu 3 jaar later dat het wel een intens moeilijk proces is. 50 jaar Operation Mockingbird heeft een hoop collectieve schade gedaan. 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Uitstekende analyse weer, Charza! De redding zal dan ook van ons 'boomers' moeten komen. Hoewel ik ook in mijn leeftijdscategorie de nodige er in zie tuinen...

Mike
 
G

Guest

Guest
Knap uitgezocht. Ik heb eens gekeken naar Scientology waar de avatar beweging vandaan komt. Op Wikipedia een zeer uitgebreide uitleg.
Het komt erop neer dat je je verleden moet zien als werkelijkheid. Tot buitenaards aan toe wat nog door zou werken in trauma’s. Een onsterfelijk spiritueel wezen is wat de mens zou zijn volgens hun. Verder lijkt het een soort regressie ofzo hoewel ze claimen vanuit een staat van reactief verstand naar de staat clearance te komen. Deze organisatie lijkt niet te kloppen in elk geval.


https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Scientology
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Knap uitgezocht.
Het kost wat slaap, maar dan heb je ook wat. Ik ging rond 3 u naar bed.

Mike
 
G

Guest

Guest
Je hebt er duidelijk hard aan gewerkt! Mooi resultaat.
Aankomende nacht de slaap maar proberen in te halen.

Typisch die tweet van Wouter. Hij zegt niet avatar te zijn of zoiets als ik het goed begrijp. Maar dat beweert ie van viruswaanzin dus allemaal wel.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.303
Berichten
353.489
Leden
8.284
Nieuwste lid
Rob401
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan