Viruswaanzin/Viruswaarheid

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Het wordt denk ik wel tijd om VW een eigen topic te geven. Ik kan me geen betere opening indenken dan onderstaande video van Willem en Morry die ingaan op alle beschuldigingen aan het adres van VW als zijnde 'controlled opposition':Mike
 
Commonsense is dus blijkbaar ook niet te spreken over Viruswaanzin ? Ze slaan de plank wel mis want Willem is GEEN rastafari en heeft ook geen vriendin.
Zie hier het lange artikel over hem:


https://commonsensetv.nl/pas-op-voor-valse-profeten-carl-popper/
 
Wat een warrig artikel dit, ongelooflijk! Zijn ze daar bij CSTV nu ook afgestudeerde psychologen? Zorg eerst maar dat je je feiten op orde hebt. WE is idd geen rasta en die danslerares is niet zijn vriendin.

Over Cees en Jan Engel lezen we telkens dezelfde verhalen. Wat opvalt is dat volkomen kritiekloos wordt gekeken naar de rol van de overheid in dezen. Als Tinus Koops onterecht wordt gearresteerd of van zijn bed gelicht staan de criticasters van VW op hun achterste benen, maar de AIVD en andere overheidsorganen handelen ineens wel juist bij de Engels? Zou het kunnen dat socialistische overheden het monopolie willen hebben op daklozenopvang en de zorg voor zwakkeren in de samenleving middels gesubsidieerde instellingen en dus niet zitten te wachten op prive-initiatieven vanuit de vrije markt?

Als je alle uiteenzettingen over BLM, NLP, Carl Jung etc. weglaat, houd je bitter weinig aan substantiele kritiek op Engel en Crispijn over, het is heel magertjes allemaal en bovendien feitelijk onjuist. Bij Crispijn komen ze zelfs niet verder dan enkele woorden uit een livestream uit context nemen en horen wat je wil horen. Valt me zwaar tegen van Common Sense, waar is dan dat common sense (gezond verstand)?

Wat ik verder nog tussen de regels door lees is dat er kennelijk een verleden is van samenwerking tussen Cees Engel en die gast van CSTV en dat daar iets fout is gegaan. Oude kift naar Cees verpakt als kritiek naar zijn zoon Willem? Ook haast de auteur zich om te benadrukken dat zijn initiatieven groter zijn dan VW momenteel. Bang om in populariteit voorbijgestreefd te worden door VW? Zwak dit, zwak van karakter en nog veel zwakker van feiten!

Mike

 
Goedemorgen , jeetje , laten mensen eens hun energie steken met idd gezond  verstand  in belangrijkere zaken dan Willem Engel ,  we moeten dit  , met elkaar doen ipv tegen elkaar , jammer en totaal verspilde energie , ik volg Viruswaanzin dagelijks en vind dat ze het prima doen met hun motto , geduld , liefde 💓 en vertrouwen !
 
Update van Willem Engel:Vanaf 12:38 zegt hij dat recht zal zegevieren, is het niet via het rechtssysteem dan wel via volkstribunalen! Denk je nog steeds dat ze daar naieve hippy's zijn die niet verder komen dan bloemen en bananen?

Mike
 
Dat laatste filmpje van Willem Engel is wel weer ijzersterk.

Net als Jordy Zwarts hebben ze een lange adem bij Viruswaanzin, en daarmee zullen ze via allerlei (niet persé voor de hand liggende)  juridische procedures de waarheid boven water gaan krijgen.

Wat wij als "wakkere burgers" niet moeten vergeten is dat deze bewegingen van bijvoorbeeld Viruswaanzin en de Bond Tegen Overheidszaken ook de mensen bij het RIVM zelf aan het wakker schudden zijn.

Ik zie bij veel alternatieve media een neiging om organisaties als WHO en RIVM af te schilderen als één heel groot blok van het kwaad. Het is natuurlijk ook niet te ontkennen dat de kern van deze organisaties behoorlijk verrot zijn.
Toch hebben we in veel gevallen ook te maken met goede mensen, die daadwerkelijk het beste willen!

Ik kan me zomaar voorstellen dat er mensen zijn in de medische wereld, die na jaren van goede dienst gewoon vanuit een ideaal op grotere schaal mensen willen helpen, en dan vervolgens het RIVM of het WHO als het hoogst mogelijk haalbare zien om dat doel te verwezenlijken.

Voor deze mensen zal het dan ook een klap in het gezicht zijn als blijkt dat deze organisaties vanuit de kern bestuurd worden door Big Pharma.

Soms moeten mensen toch echt eens beter tot 10 leren tellen.
 
Soms moeten mensen toch echt eens beter tot 10 leren tellen.
Wouter Raatgever:

Viruswaanzin deugt niet!

Robert Jensen deugt niet!

Cafe Weltschmertz deugt niet!

Maurice de Hond deugt niet!

Bond tegen Overheidszaken deugt niet!

Alleen ik deug.

:roll:

Mike
 
Ja Wouter Raatgever is inderdaad zo'n stoorzender op het moment. Zaait alleen verdeeldheid en brengt een zeer opgefokt verhaal.

Mickey van Leeuwen is ook zo'n bron van misinformatie wat dat aangaat. Die roept ook van alles en iedereen dat het "controlled opposition" is.

Mickey was ik al jaren geleden klaar mee. Wouter komt pas recentelijk om de hoek kijken, maar voldoet in veel opzichten aan precies hetzelfde gedragsprofiel.

Wat dragen deze mensen nu feitelijk bij? Wat is hun boodschap? Ik heb door de jaren heen veel van dit soort figuren aangehoord. Ze hebben hele verhalen, maar nooit een concrete oplossing of punchline. Het is holle retoriek.

Dit soort figuren zijn de zoveelste voeding voor mensen met opgezwollen amygdala's. Een groot probleem in deze tijd!

"Controlled Opposition".... Het is zo'n term waar de laatste tijd bijna constant mee gesmeten wordt. Het is een beetje het alternatieve media equivalent van wat voor de main stream media een "Complotdenker" is.  Als je het met wat afstand aanziet is het bijna lachwekkend, want zo zie je eigenlijk een "pot verwijt de ketel" situatie tussen de mainstream media en alternatieve media.

Maar nu Willem Engel.. Rond 10:40 in het filmpje geeft hij aan dat je als mens zelf controle hebt en geen toestemming moet geven aan de situatie die nu gecreëerd wordt. Winkeliers of Horecaondernemers die mee gaan in absurde ongefundeerde maatregelen zijn geen slachtoffers!

We moeten als weldenkende Nederlanders echt eens stoppen met die Marxistische denkwijze voor wat betreft slachtoffers.

Luidt het oude gezegde niet: "Wat je zaait zul je oogsten." ?

Waar zijn die grote monden die vroeger altijd tijdens de geschiedenisles hun onbegrip ventileerden over Nazi soldaten die bevelen zomaar hadden opgevolgd? Doen deze mensen niet nu PRECIES hetzelfde? Gaan die niet ook gewoon compleet mee? Eigen verantwoordelijkheid is bij veel mensen toch echt ver te zoeken.

Als je meegaat in de waanzin, ben je er ook mede schuldig aan!

Ik ben het dan ook volmondig met Willem Engel eens dat je ondernemers die meegaan in de waanzin niet moet steunen. 
Mickey van Leeuwen is ook zo’n bron van misinformatie wat dat aangaat. Die roept ook van alles en iedereen dat het “controlled opposition” is.
Die kwam toch uit de koker van Martin Vrijland?

Mike
 
@Mike

Ja dat klopt inderdaad.

Hij is ook nog een tijdje actief geweest bij het oude niburu.nl.
 
En als we het over negatieve agitators hebben, Martin Vrijland en Niburu zin twee oudgedienden op dat gebied. Anton Teuben heeft godzijdank Nine for News opgericht, dat is een veel beter platform als je het mij vraagt!

Mike
 
Dat klopt inderdaad. Op Nine for News wordt ook veel betere onderzoeksjournalistiek bedreven.

 
Ik ben het dan ook volmondig met Willem Engel eens dat je ondernemers die meegaan in de waanzin niet moet steunen.

Als consument heb je bij iedere aankoop keuzes waarom je wel of niet juist daar je geld spendeert.
Met de fake pandemie heb je er nu een paar bij het is aan jouw welke je de meeste waarde geeft.
Nog nooit in de historie is kiezen met je portemonnee zo van belang geweeest als het gaat om n signaal af te geven.

Kortom de ‘prijs’ van principes is waar het om draait nu meer dan ooit.
 
Dat klopt helemaal Jokejoke!

Nog even terugkomend op Nine for News. Robert Jensen gebruikt met regelmaat artikelen van hun als bron voor zijn eigen items. Dit zie je ook gewoon op zijn website terug.

Het sterkt voor mij het gevoel dat ze legitiem zijn.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
505.347
Leden
8.637
Nieuwste lid
nataliedje
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan