vaccinaties

De gegevens over kanker van de Australische regering tonen de dramatische toename van baarmoederhalskanker bij vrouwen die met het Gardasil vaccin zijn gevaccineerd toen ze nog jonge meiden waren.

https://jdreport.com/dramatische-toename-van-baarmoederhalskanker-bij-vrouwen-die-met-het-gardasil-vaccin-zijn-gevaccineerd/
 
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5168548/vaccineren-baby-kind-twijfel-wel-niet-doen-vaccinatiegraad

Nou jongens ik ben om hoor dit overtuigd! 😂😂

Complotdenker
 
Hoe ontzettend triest is dit!



Met goedkeuring geplaatst van mevrouw M. Egidi.

Ik heb deze foto’s nog nooit eerder openbaar op mijn facebook gedeeld. Maar ik denk dat het tijd is. Het vergt veel moed om op delen te drukken. Ik denk dat het moet worden gezien, het was niet geplanned. Ze dachten dat ik deze foto’s in de toekomst zou koesteren,en nu ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Het kan sommige mensen boos of ongemakkelijk maken, maar het is mijn realiteit elke dag. Het is de realiteit van wat er kan gebeuren door vaccineren. Er zijn gevaren, vooral met hele kleine baby’s. Ik had geen idee en ik wou dat ik dat wel had.

Ik wou dat ik terug kon gaan. Ik hoop dat je de pijn en shock op onze gezichten kunt lezen. De pijn en shock en het niet accepteren van wat er net was gebeurd, hoe ik me toen voelde. En ze zag eruit als een engel. Een mooie engel.

Ze kreeg het Hepatitis-B vaccin rond 3.30 uur op 26 september bij haar eerste doktersafspraak. Ze stierf binnen 48 uur. Haar naam was Remi Rose en ze was zo geliefd. We wilden doen wat het beste was voor onze baby en dus luisterden we, en vaccineerden we haar. Alles in mij schreeuwde om het niet te doen, en ik had geen idee waarom. Ik weigerde het zelfs de eerste keer dat ze erom vroegen, en daarom kreeg ze de vaccinaties pas later. De dokter vertelde me dat het heel belangrijk was dat ze het kreeg en dat ik haar in gevaar bracht. Ik voelde me een slechte moeder.

Een paar dingen over hepatitis-B. Het is een ziekte die je kunt krijgen van bloed op bloedcontact. Bij seksueel contact of het delen van naalden van drugsverslaafden. Dus waarom wordt dit vaccin aan baby’s gegeven bij hun eerste dagen en weken van hun leven?Als je naar het vaccin kijkt, kunnen slaapapneu en ademhalingsproblemen een reactie op het vaccin zijn. Ze stopte gewoon midden in de nacht zonder reden. Het werd als onverklaard beschouwd en we vechten nog steeds tot op de dag van vandaag om de waarheid van hen te krijgen.

Ze hebben niet de juiste tests gedaan om te kijken of het van de vaccinatie was, maar ik weet dat dat het was. Ik zag wat er met mijn baby gebeurde op de dag dat ze haar vaccinatie kreeg. Ze verslechterde binnen 48 uur en stierf toen in haar slaap. Ik kan alleen maar wensen dat ze vredig is gegaan zonder pijn. Ik kan alleen maar wensen dat ze me had kunnen vertellen wat er mis was met haar, dat we haar hadden kunnen redden. We zullen tot de waarheid komen, ongeacht hoe lang het duurt. Ik beloof het! Ik beloof het in haar naam.




https://www.facebook.com/100005116122339/posts/1528344077346115/?d=n

 
https://www.nu.nl/…/nucheckt-geen-restjes-geaborteerde-foet…

Propaganda om vaccins te rechtvaardigen.


Geen geaborteerde foetussen in vaccins volgens Nu.nl
Even verderop...sommige van deze cellijnen zijn wel gebaseerd op cellen van embryo's.
Graag uitleg over het verschil tussen embryo en foetus? Er is geen verschil! Het enige verschil is dat bij een zwangerschap van 9 weken het kindje een embryo word genoemd. Vanaf 11 weken is dat een foetus! abortus mag tot 30 weken. Bij hoeveel weken zijn deze kinderen geaborteerd? Hoezo klopt het dan niet dat er geen geaborteerde cellen in vaccins aanwezig zijn? En het ergste is nog dat abortus voortdurend als normaalste zaak van de wereld word gezien. Mede door dit soort berichten. Iets wat bezield is en leeft geeft je niet het recht om dit leven te beiendigen en vervolgens in vaccins te proppen!
Nu.nl snapt niet hoe ze feiten moeten onderzoeken of presenteren! Dus, wie hebben er nu gelijk? Degenen die al jaren beweren dat er wel degelijk geaborteerde cellen in vaccins zitten! Niet alleen in vaccins trouwens! Ze weten wel deze propaganda de wereld in te helpen om een vaccin tegen Corona te rechtvaardigen. Mensen deken meteen dat een embryo niks ernstigs is en niet leeft. Maar besef dat het hartje al klopt vanaf 6 weken. Vandaar ook de eerste echo vanaf 6 tot 7 weken. Vraag jezelf dus af waarom abortus tot aan 30 weken is toegestaan in Nederland en in sommige landen zelfs tot einde van de zwangerschap! Maar feministen durven nog steeds te roepen baas in eigen buik zonder enig moraal!
 
https://nos.nl/artikel/2244830-minder-kinderbijslag-voor-ouders-die-kind-niet-laten-inenten.html?fbclid=IwAR1RJb6vbolDMcf9WR2PRC7GMNxKBJCL_ozLg1G99mgTlKVt8KF5xnouh50



wel uit 2018
 
Met dank aan de mensen van wanttoknow.nl

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/dr-carrie-madje-het-hele-verhaal-te-lezen/
 
Robert F. Kennedy in 'debat' met Dershowitz over wel niet verplichten vaccinaties.

https://www.brighteon.com/bd9cd811-abd5-437c-a8f7-617ada998b76
 
'Hoera' het 1e volledig op mensen geteste covid 19 vaccine is er.

https://www.livemint.com/news/india/world-s-first-covid-19-vaccine-out-in-russia-how-it-works-and-who-will-get-it-11597143985840.html
 
Spiro Skouras and James Corbett over Bill Gates.

https://www.corbettreport.com/interview-1570-james-corbett-on-derailing-the-gates-agenda/
 
Zijn er al landen bekend waar ze zijn begonnen met verplichte vaccinaties ?

Of is het allemaal nog net niet verplicht of mogelijk zelfs op vrijwillige basis.

Kan iemand eea bevestigen dit om een actuele stand van zaken te krijgen en omdat ik ook de wijsheid niet in pacht heb daarom de vraag hier op het forum.

 
https://www.nu.nl/binnenland/6074761/poliovirus-aangetroffen-in-rioolwater-bij-vaccinproducenten-in-bilthoven.html?fbclid=IwAR2qgf5eyHRKl7s-VqsRSbFy2cOiNZ_Obd0hp0_2zLBZdTKrCipmDkQohe4
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.778
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan