vaccinaties

...........

Active member
Raakte vandaag in een discussie over vaccinaties toen ik vertelde dat ik zeer waarschijnlijk mijn kinderen (als ik die ooit mag krijgen) nooit zou laten vaccineren.

Blijft toch wel een moeilijk onderwerp, vooral omdat de meeste mensen maar 1 kant van het verhaal kennen. Als je dan voorzichtig probeert te vertellen dat het allemaal alleen om geld draait en dat veel van die vaccinaties levensgevaarlijk zijn moet je oppassen of wordt weer uitgemaakt voor een of andere complotdenker.

Nu vroeg ik me af, zijn er hier op het forum mensen die bewust hun kinderen niet hebben laten inenten tegen welke rare ziekte dan ook? Hoe reageert de omgeving hier op? Wat nou als je kind toch ziek wordt? Hoe ga je om met de mensen die je voor gek verklaren en niet kunnen begrijpen dat je je kind zoiets "aandoet"?

 
Helaas heb ik er nooit goed gevoel bij gehad, maar toen had ik nog niet het zelfvertrouwen en de kennis om nee te durven zeggen.

De oudste is al 25 jaar, bij de jongste ben ik na vanaf de tweede vaccinatie wel bij homeopaath geweest, hij kreeg toen korreltjes. Hij had veel last van de prikken.

Trouwens de prikken met 9 jaar heb ik hem niet laten geven.

Echter mijn kleinkind is de eerste 2 jaar niet geprikt, daardoor had hij veel minder vaccinaties nodig en niet zoveel tegelijkertijd. Mijn dochter durfde het niet aan om helemaal niet te vaccineren, ik vond het al dapper dat zij dit heeft uitgesteld. Rico was erg vaak verkouden en wat exceemgevoelig, vandaar de uitstel.

Ik ging altijd meer naar het consultatieburo, om haar te ondersteunen, en dat was echt nodig.

Volgens mij vaccineren ze in Japan niet de eerste 2 jaar van een kinderleven, het schijnt dat daar wiegedood nauwelijks voorkomt. hier komen ze niet verder dan baby niet op de buik laten slapen.

 
Mijn kindjes zijn gedeeltelijk gevaccineerd. Ik heb na heel veel speurwerk e.e.a. gevonden over 'ingredienten' van vaccins en waar ze voor bedoeld zijn. Het enige waar ik voor laat vaccineren is Polio omdat hiervan naar mijn mening de ziekte erger is dan het vaccin en hepatites B vanwege de soms onduidelijke symptomen. Gelukkig waren ze op het bureau heel makkelijk hierin. De vaccins worden nu door de huisarts gegeven. Maar ook ik heb de eerste twee jaar gewacht. Ik heb veel gehad aan mijn natuurgeneeskundige die mij van veel info voorzag en de voors en tegens goed kon uitleggen. Vandaar mijn/ onze keus.

Nu is het zo dat ik dichtbij een Christelijke haard (Urk) woon en niet vaccineren hier veel meer voorkomt dan in 'de grote stad'. Ik denk dat er daarom ook minder weerstand vanuit het bureau hiertegen is. Een vriendin en mijn schoonzusje laten ook niet vaccineren en hebben hier nooit problemen mee gehad.

BTW ik blijf wel oproepen krijgen. Als ik een vaccin 'gemist' heb, krijg ik een maand ofzo later een herinnering. Dit wordt stelselmatig genegeerd uiteraard, maar kennelijk wordt het dus niet doorgegeven aan het RIVM en blijft het bij slechts een notitie in het dossier.

 
Zelf heb ik een aantal vaccins niet gehad, omdat ik als kind altijd ziek, zwak en misselijk was en ook nog eens niet goed tegen die dingen kon. Ze hebben er maar vanaf gezien toen.

In ieder geval heb ik niet de neiging te wereld te verbeteren en anderen te overtuigen. Bij een aantal zaken heb ik voorzichtig wel eens iets laten vallen, maar ik heb gemerkt dat mensen er niet altijd (lees: in mijn geval nog nooit) voor open staan. In dat geval hou ik dus mijn mond tot ze ernaar vragen en begin ik gewoon bij mezelf.

Als ik ooit kinderen zou kunnen/willen krijgen, zou ik nog eens goed gaan uitzoeken hoe of wat. De enige informatie die ik over vaccins heb, is die via Ron Fonteine. Prima dat hij de klok luidt, maar dan weet ik nog steeds niet waar de klepel hangt... En misschien weet hij dat ook wel niet. In ieder geval geloof ik niet dat ik me zou laten overhalen door een of andere arts of het consultatiebureau of wat dan ook als ik tot de ontdekking kom dat ik inenten niet zo'n goed idee vind. Maargoed, dat is en blijft een hypothetische situatie.

 
Ik had info van homeopaathe uit Almelo die hierin gespecialiseerd is en je vind info op de site van : kritisch prikken.

 
Over wel of niet vaccineren is volop informatie te vinden via http://www.verontrustemoeders.nl/pagina17.html

Anneke Bleeker uit Bergen maakt zich sterk om zoveel mogelijk mensen te laten weten waarom je je kinderen/ouders en jezelf niet moet laten vaccineren.

Daar vind je heel veel informatie over vaccinaties: o.a. het HPV, H1N1, over vaccinatieschade.

Er staan links naar Naturalnews van Mike Adams, Niburu, Mercola.

Hier kun je mensen naar verwijzen die nog twijfelen.

 
Tja, het blijft toch wel een moeilijk iets, zelfs als je de andere kant van het verhaal een beetje kent. Je moet er toch echt niet aan denken dat je kind polio krijgt..

Ben ooit eens op een lezing geweest van Anneke Bleker en dat heeft me toch echt wel aan het denken gezet.

@ Gerrit,

Weet niet of je alles een beetje volgt op het forum en of je dit gaat lezen, maar jij verwacht zeer binnenkort ook een kindje toch? Heb jij er al over nagedacht over vaccineren??

 
Verder gaande op de opmerkingen die ik naar Pinklady doe in een ander topic: ik ben geen man van compromissen. Ik vind de tot nu toe geplaatste posts over vaccins te politiek correct en weer getuigen van Nederlandse middelmatigheid. Laat ik heel helder en duidelijk stellen: vaccins zijn GIFTIG en SCHADELIJK, ze doen meer kwaad dan goed en bevatten zware metalen als kwik en aluminium en daarnaast andere toxines als formaldehyde, smaakversterker, aspartaam en squaleen. De bescherming moet van binnenuit komen, zoals we dat al van het begin af aan op deze aarde hebben gedaan. Als we van het begin af aan hadden geluisterd naar de 'experts' van vandaag, hadden we hier nu niet gezeten, want dan waren onze voorouders al uitgestorven. Alleen de natuur geneest!

Mike

 
Mike,

Ik ben het er helemaal mee eens vooral nu ik het boek van Anneke Bleeker aan het lezen ben.Wat zijn dit waardevolle mensen zeg en niet alleen de auteurs van deze prachtige boeken. Jullie op het forum zijn allemaal één voor één prachtige mensen.

Wat vinden jullie van het Cease therapy en de tips die op hun sites staan?

Ik geloof wel dat je de schade van vaccins kunt terugdraaien door goede voeding icm met zo'n therapie.

Ik heb twee zoons, eentje is negen jaar oud en die hebben we helaas laten vaccineren tegen pokken, rode hond, hepatitis b, dtp etc. en die van anderhalf jaar ook twee keer en nu krijgen we oproepen voor nog meer vaccins maar ze kunnen de pot op, we gaan niet meer. Wisten wij het ook maar eerder.

Mijn zus en moeder gaan ook niet meer naar de griep prik.

Ik informeer zo veel mogelijk mensen en ja stimuleer ze deel te nemen op deze forum.

Mijn vader zei altijd geld is als 'n geloof voor de mensheid geworden, geld is heilig voor de meesten.

Gelijk had ie en heeft ie nog steeds en zal hij ook altijd hebben.

Als het om geld draait telt ineens niets meer, alles wijkt voor geld maar gelukkig zijn er nog mooie mensen in de wereld die ongeacht wat er gebeurt mooi blijven.

Keep up the good things

 
Wij hebben een kat die we in het begin nog wel lieten vaccineren (we wisten niet beter). Maar al vele jaren krijgt onze kat geen prik en ze is kerngezond! Ze drinkt water met Sole en H2O2!

Mike

 
Ze willen zelfs al konijnen gaan vaccineren, als er maar verdiend wordt.

Hoeveel sole doe je in water bij honden en katten? en iedere dag?

 
Onze kat drinkt uit een stenen fonteintje in de woonkamer (vindt ze spannender dan haar gewone drinkbak). Ik doe daar 1 liter water in met daaraan toegevoegd een koffielepel Sole en 3 druppels 35% H2O2. Dit werkt prima, ze is gek op dat water! Daarnaast drinkt ze buiten ook nog regenwater (en soms een ondergelopen kaars gemaakt van echte was op onze tuinset, dus ze drinkt vloeibare was) en daarnaast vult ze haar voer aan met mineraalrijk (op zeemineralen geteeld) gras uit onze tuin.

Mike

 
Haydarpasa,

Ik denk dat het heel goed is dat je je zoon niet meer laat vaccineren. Maar toch vraag ik me af; Heb je niet een heel klein beetje een stemmetje in je achterhoofd van "stel nou dat hij toch bijv polio of iets anders ernstigs krijgt"?

Het boek van Anneke Bleker lijkt me ook leuk om te lezen. Staat op mijn verlanglijstje voor sinterklaas 8)

Evan

 
Hoi Evan,

Is er een kans dan dat hij polio of iets zou kunnen krijgen en ik vraag me werkelijk af of een vaccinatie daartegen kan beschermen, het blijkt namelijk vaak zo geweest te zijn dat waar ze een vaccinatie hadden gekregen mensen daar juist twee of drie keer meer dan normaal die ziekte juist kregen en dat terwijl ze ertegen gevaccineerd waren.

Is er dan nog een kans op polio, tyfus en de rest.

Kan je je daar niet tegen beschermen met een goede gezonde voeding en daarom ook een goede weerstand zodat als je in landen bent waar het minder steriel is je ook goed beschermd bent of denk ik nu verkeerd?

Soms weet je niet wat het beste is en ga je inderdaad wel eens stiekem een beetje twijfelen.

Je wilt als vader zijnde natuurlijk het allerbeste voor je kids maar wat is een verstandige keus.Ik heb het boek nog niet uit.

 
En als dit stemmetje zegt: stel dat je je kind wel 30 vaccinaties geeft en hij wordt autistisch? Wat dan?

Ik ken mensen die er van overtuigd waren dat hun kind pas autisme ontwikkelde na de vaccinaties. En daardoor ernstig gehandicapt waren.(zat er 1 bij mijn zoontje op het kinderdagcentrum, voor ernstig gehandicapte kinderen dus).

uiteraard wordt dit totaal ontkend door RIVM.

 
Toen ik 19 jaar geleden mijn dochter liet vaccineren...wist ik dit allemaal ook

niet...

Ik zat daar als "oudere" moeder..van 36..tussen de 18 jarige moeders ..die klaagden dat hun kind zo ziek was na de inenting...kwam door het vaccin tegen kinkhoest...dus die lieten ze er wel uit...

Daarna kwam er hier een ware epedemie van kinkhoest....en wie kreeg het...mijn

dochter...die dus wel alle inentingen had gehad.

Verder heb ik zelf na een ongelukje in de tuin met een roestig ornament...een tetanus

spuit gehad.;-((((((((((((

Moest een hele week...iedere dag bij de dokter komen....om te zien hoe het ging...

ik had een arm die 5 x te dik was, koorts, veel pijn...

kortom...het medicijn is veel erger dan de kwaal..

Dia.

 
En dit geldt dus voor alle medicijnen, althans zeker dat wat de artsen tegenwoordig alleen nog maar voorschrijven.

 
Evan,

Ik weet nog steeds niet wat bij jou van binnen nog twijfel geeft over de uiterst toxische aard van vaccins. Ik kan alleen maar concluderen dat er nog de nodige angst speelt bij jou van binnen. Nogmaals, de bescherming komt van binnenuit. Als infectieziekten van het begin van de mensheid zo dodelijk voor ons waren geweest, hadden we hier nu niet gezeten, dan waren we allang uitgestorven. De primitieve mens deed dus iets wezenlijk anders dan de moderne mens. Klopt, hij had plenty reserves aan vetzuren en mineralen, zoals Price ook al constateerde!

Dit is de mentaliteit die natuurvolkeren hadden omtrent geboorte, zwakzinnigheid en ziekte:

Quote:
Hoewel deze belangrijke factoren pas recentelijk in onze moderne beschaving in beeld zijn gekomen, toont het bewijs duidelijk aan dat menig zogeheten primitieve ras zich bewust was van de noodzaak om het moederschap te behoeden voor fysieke overbelasting tijdens de zwangerschap en voor een verminderd vermogen tot voortplanting.

G. T. Basden3 schrijft bijvoorbeeld in zijn boek Among the Ibos of Nigeria [Tussen het Igbovolk in Nigeria]:

Het wordt niet alleen een schande maar zelfs als een regelrechte gruwel beschouwd als een Igbovrouw kinderen krijgt in een kortere tijdsperiode dan ongeveer drie jaar.

Het idee van een vaste minimumperiode tussen de zwangerschappen is gebaseerd op enkele vaste principes. Men is rotsvast overtuigd van de noodzaak voor deze tussenperiode om de moeder haar kracht terug te kunnen laten krijgen, zodat zij weer gezond genoeg is om een ander kind te kunnen baren.

Mocht er een tweede kind geboren worden binnen de voorgeschreven periode, dan gaat men ervan uit dat dit kind ongetwijfeld ziek en zwak is en weinig overlevingskansen heeft.

De Indianen uit Peru, Ecuador en Colombia waren eveneens bekend met de noodzaak om fysieke overbelasting van de moeder te voorkomen.

In zijn boek North-West Amazons [Indianen in het noordwestelijke Amazonegebied] schrijft Whiffen4:

Het aantal zwangere vrouwen is opmerkelijk gezien het feit dat de mannen zich onthouden van geslachtsgemeenschap met hun vrouwen, niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de zoogperiode, die bij hen veel langer duurt dan bij Europeanen.

Het resultaat is dat de minimumperiode tussen de geboorte van ieder kind tweeëneenhalf jaar is en in de meerderheid van de gevallen zelfs langer.

Het is ook van belang dat de Amazone-Indianen zich bewust waren van het feit dat deze zaken verband hielden met de voeding van beide ouders. Wiffen schrijft:

Deze Indianen delen de overtuiging van zo veel primitieve volkeren dat het voedsel dat door de ouders wordt gegeten – tot op zekere hoogte door beide ouders – een blijvende invloed uitoefent op de geboorte, het uiterlijk of het karakter van het kind.

George Brown5 benadrukt dit primitieve bewustzijn van de noodzaak om voldoende tijd aan te houden tussen de geboortes van kinderen in zijn studies van Melanesiërs en Polynesiërs. Met betrekking tot de inheemse bewoners van een van de Salomoneilanden vermeldt hij het volgende:

Na de geboorte van een kind verwachtte men van de echtgenoot dat hij het huis niet deelde met zijn vrouw totdat het kind in staat was om te lopen. Als een kind ziek of zwak was, sprak men over de ouders: “Tja, ze hebben het alleen maar aan zichzelf te danken.”

Deze nieuwe gegevens werpen een belangrijk licht op de problemen van degeneratie in onze moderne beschaving.

Omdat een rassenpatroon binnen één enkele generatie kan veranderen, moet ons moderne denken en onderwijs met betrekking tot de rol van erfelijkheid worden herzien, als het gaat om oorzaak en gevolg.

Misvorming als gevolg van verstoorde erfelijkheid is net zo biologisch als misvorming als gevolg van opeenhopende factoren die erfelijke uitdrukking vinden.

In plaats van dat we de vorige generatie de schuld geven van de misvormingen of zwakheden van onze moderne generatie en daarmee onze eigen generatie van verantwoordelijkheid ontslaan, laten deze nieuwe gegevens zien dat de gehele sociale structuur die deze afwijkingen creëert verantwoordelijkheid draagt.

Hierdoor veranderen enkele aspecten verbonden aan de theorie en praktijk van modern sociaal onderwijs volledig.

In plaats van dat we de verzorging en beheersing van een afwijkende persoonlijkheid zien als een letsel veroorzaakt door invloeden die de omgeving uitoefent op een normaal persoon, moet deze gezien worden als een misvorming die invloed heeft op één schakel in de erfelijkheidsketen die noch het gevolg is van de misvorming van voorgaande schakels, noch een bepalende factor is voor toekomstige schakels in de keten.

Met andere woorden, de prognose, hoewel slecht voor de persoon, hoeft niet noodzakelijk slecht te zijn voor zijn of haar nakomelingen.

Ondanks het feit dat veel personen die lijden aan lichamelijke misvormingen een ogenschijnlijk normale hersenontwikkeling vertonen, zullen we in het volgende hoofdstuk zien dat een aantal van hen een dusdanige grote verstoring van de hersenstructuur heeft dat zij niet als persoonlijk verantwoordelijk voor hun gedrag beschouwd kunnen en moeten worden.


Mike

 
Bedankt Mike, dat bevestigd mijn vermoeden al. Ik had er zelf nog geen referenties voor opgezocht maar vond het wel een logische conclusie die ongetwijfeld iemand anders ook wel moest hebben gevonden. Bij deze dus.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.487
Berichten
510.685
Leden
8.641
Nieuwste lid
Sergiokef
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan