• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Politie

Medusa

Well-known member
[ Album ]
Dit is een hele belangrijke uitspraak van de politie: “De waterwerper is niet bedoeld om zo op individuen te richten. Er had voor een minder ingrijpend middel kunnen worden gekozen. Daarmee wordt de inzet van dit middel als disproportioneel beoordeeld.”

Daarmee kan nu dus iedereen die is bespoten hiermee, een aanklacht indienen voor een poging tot doodslag! Ik denk dat er veel meer gevallen zijn bij wie het waterkanon is gebruikt!

Overigens ben ik wel heel benieuwd welke straf deze agente krijgt. Laten we hopen dat het meer is dan 180 uur taakstraf!

 

Angelface

Well-known member

Steeds meer landen in Europa bereiden zich voor op een winter van burgerlijke onrust en opstanden.

De Britse Sunday Times schrijft dat ‘de politiediensten zich schrap zetten voor een toename van de misdaad, een ineenstorting van de openbare orde en zelfs corruptie in hun gelederen deze winter terwijl ze noodvoorstellen opstellen om de crisis van de kosten van levensonderhoud aan te pakken’.

Zoals deze website in haar artikel van 3 september schreef loopt volgens het gerenommeerde onderzoeksbureau Maplecroft ook Nederland een groot risico op ernstige onrust en (gewelddadige) protesten als gevolg van de inflatie, de torenhoge energieprijzen en voedseltekorten die kunnen ontstaan door stilvallende fabrieken die niet meer in staat zijn de energie te betalen die productie met zich meebrengt.
 

Lievergezond

Well-known member
Een ''educational'' video: geen idee wat wij hiervan moeten leren.
Hoe maak je de man tot dader en slachtoffer tegelijk.

 
Laatst bewerkt:

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Je hebt dit ook gepost bij Feminisme. Ik begrijp dat je hiermee wil aantonen dat mannen in deze video onterecht worden neergezet als agressors, maar ik zie niks mis met deze video. De vrouwelijke agent wil hem beboeten voor te hard rijden en vraagt hem om zijn papieren. Bedenk dat dit Amerika is en niet Nederland. Hij stapt uit, terwijl hij alleen zijn papieren moet laten zien. In Amerika is dat meteen gevaarlijk want zo iemand kan een vuurwapen dragen of pakken en dan vanuit een staande positie vuren. Logisch dus dat de agente op haar hoede is en nadat ze hem beveelt terug in de auto te gaan zitten en nadat hij dit negeert wil ze hem terecht in de boeien slaan. Vervolgens kom je op de discussie of je wel een vrouw in zo'n potentieel gevaarlijke situatie moet brengen omdat een man veel sterker is en haar vanuit een staande positie makkelijker kan overmeesteren, maar zij handelt hier niet onrechtmatig en zelfs uiterst professioneel.

Mike
 
Laatst bewerkt:

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
OK, de opmerking 'you don't do that to a woman' is dan weer niet professioneel. Dan had ze zichzelf maar niet in deze situatie moeten plaatsen en een ander beroep moeten kiezen. Er zijn mannen voor nodig om haar te helpen deze automobilist te overmeesteren, omdat ze kippenkracht heeft. You don't do that to a woman? Women shouldn't be there in the first place!

Mike
 

Pa Triot

Well-known member
Jammer dat ze het plaatsen met zo'n agressieve angstaanjagende foto.
Dat lijkt op framing / stemmingmakerij dat 'wij' geweldadig zijn.
Maar als velen a.s. winter ijskoud wakker worden zullen ze ook boos zijn ...
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.394
Berichten
417.597
Leden
8.513
Nieuwste lid
jack2525
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan