• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Politie

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
De politie opent een onafhankelijk intern meldpunt voor agenten die lastig gevallen worden door collega’s op het werk. Dat is godverdomme handig voor die agenten die weggepest worden door hun eigenste makkers! In de praktijk gaat een melding van ongewenst gedrag ongeveer zo.

"Hallo is dit het Onafhankelijk Meldpunt Politie? Ik wil graag een melding doen"

- Hallo meneer uw melding kan pas over drie weken gedaan worden

"Maar dan is de urgentie er toch af?"

- Ja maar toch, zie je over drie weken

(drie weken later)

"Hallo hier ben ik weer ik wil graag melding doen. Collega Albertine krabde mijn ogen uit, schopte me in mijn ballen en noemde me mietje"

- Vul deze 900 formulieren in en je hoort over drie weken

(Vult formulieren in, drie weken later)

- Sorry dat heeft geen prioriteit

"Pardon?"

- Dat heeft geen prioriteit

"Jamaar hier heb je nog vijftien getuigen, 15 gigabyte camerabeelden en een geluidsopname dat de dader toegeeft dat ze mij heeft mishandeld"

- Sorry meneer we kunnen u niet helpen, los het zelf maar op, wij zijn effe iftarren

(Lost het zelf op)

Tatu tatu tatu



https://www.geenstijl.nl/5148875/dat-komt-wel-goed-ja/

https://www.geenstijl.nl/5148847/hee-procesverbeteraar-politie-verbetert-proces/

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/wat-een-onzin-gediscrimineerde-agenten-krijgen-naast-vertrouwenspersonen-en-klachtenloketten-nu-ook-onafhankelijk-meldpunt/

https://tpo.nl/2019/08/02/korpschef-akerboom-gaat-discriminatie-binnen-politie-keihard-aanpakken-met-een-meldpunt/

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
https://tpo.nl/2019/08/02/en-weer-een-politiemedewerker-geschorst-wegens-onjuist-gebruik-politiesystemen/

Identiteit van deze 'medewerker'?

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
In Rotterdam verzint de politie een eigen wetboek en een ‘PVV-wet’, het boerkaverbod, willen ze nergens handhaven. Ondanks dat er een enorme oververtegenwoordiging van allochtone agenten bij integriteitsschandalen is, blijft de politieadviseur van de diversiteitsraad maar zaniken over moslimfobie bij ’s lands dienders.

Er worden allochtone politiechefs aangesteld en diversiteitsheksen als Fatima Elatik voor veel te veel geld ingehuurd om alle vrouwelijke politieagenten in een boerka te dwingen, terwijl hun mannelijke collega’s om de week iftarren om hun onderwerping te tonen.

Maar de allochtoon wil niet.



https://fenixx.org/2019/08/02/diversiteitsfanatisme-mislukt-nederlands-politiekorps-wordt-steeds-blanker/

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
https://tpo.nl/2019/08/19/acht-politiemedewerkers-amsterdam-geschorst-en-of-buiten-functie-gesteld-wegens-harddrugs/

Identiteit van deze 'medewerkers'?

Mike
 
G

Guest

Guest
Door drukte en onderbezetting bij de zedenpolitie blijven zedenzaken te lang op de plank liggen. Bij minstens 350 zaken per jaar duurt het maanden tot soms een jaar voordat de zedenpolitie tijd heeft om het onderzoek te starten en de vermoedelijke dader te verhoren, bevestigt de zedenpolitie na onderzoek van Nieuwsuur.

https://tpo.nl/2019/08/21/zedenzaken-blijven-maanden-tot-een-jaar-liggen-want-onderbezetting-bij-zedenpolitie/
 
G

Guest

Guest
Die 63% allochtonen die in de bak zitten zou volgens mij veel hoger moeten zijn als deze zaken opgepakt zouden kunnen worden. Maar eigenlijk behoren ze niet achter de tralies maar in een ander land...
 
G

Guest

Guest
Aanvulling op bovenstaande bericht.

https://tpo.nl/2019/08/22/briefje-van-jan-aan-mark-rutte-5/
 
G

Guest

Guest
Jan Roos’ haren gingen deze week overeind staan vanwege het akelige bericht dat de politie onder handhaving verstaat dat je verkrachters en slachtoffers samen om de tafel moet zetten om de boel op te lossen. In zijn column trekt Jan fel van leer tegen die onzin: “Foei zeg je tegen een te drukke hond. Niet tegen de man die jouw kind voor het leven lichamelijk en psychisch heeft verminkt.”






https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/column-jan-roos-beste-politie-foei-zeg-je-tegen-een-drukke-hond-niet-tegen-verkrachters-van-jonge-meisjes/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
 
G

Guest

Guest
Reken er maar op dat deze man gelijk heeft. Politie laat steken vallen in dit onderzoek. Maar die zijn ook te druk met andere dingen. Gied dat deze vader voet bij stuk blijft houden en zi volhardend blijft! Het zal je kind maar zijn en dan zoveel onduidelijkheid.




Het ontbreken van het videomateriaal duidt volgens hem op een onherstelbaar gat in het onderzoek: "Beelden van verkeerstellingen worden na een aantal weken verwijderd vanwege de privacy."


Zolang er onderzoek gedaan word, worden beelden bewaard en niet verwijderd. Althans, zo zou het in elk geval moeten.




Zelfs als er nog een auto te zien is, betekent dat niet gelijk dat er sprake is van een misdrijf."

Maar er is dus ook niet verder op doorgezocht!

https://amp.nos.nl/artikel/2298801-vader-omgekomen-dascha-bezet-politiebureau-uit-onvrede-met-onderzoek.html?__twitter_impression=true

 
G

Guest

Guest
Beste politie,

Passen jullie wel op dat jullie geen racisten worden?

Afgelopen week blafte in een villa aan het Vondelpark een hond. De eigenaar van het pand ziet op de beelden van de beveiligingscamera dat er iemand over het twee meter hoge hek de tuin in gaat. Als de eigenaar naar buiten rent, verdwijnen twee mensen als dieven in de nacht.

De bewoner belt met 0900-8844 en meldt dat er een jongen en een meisje in de tuin waren. Daar zegt de dienstdoende agent dat het vermoedelijk baldadigheid is. De introductieweek van het studentencorps, vast een studentengrap, de bewoner weet zelf… En als de bewoner per se wil, wil de politie best de camerabeelden in ontvangst nemen, maar de kans dat de Amsterdamse politie er vervolgens naar kijkt, is heel klein.

Zelf vind ik het allemaal wel logisch klinken.

https://tpo.nl/2019/08/25/briefje-van-jan-aan-de-amsterdamse-politie/
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.395
Berichten
418.456
Leden
8.518
Nieuwste lid
PieterDP
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan