ik heb twee gal- en leverreinigingen gedaan volgens Andreas Moritz.
Die hebben allebei niet veel opgeleverd, een paar kleine steentjes.
We willen er nu een vervolg aan geven en in december hiermee verder gaan.
Wij, mijn man en ik, gebruiken via onze voeding heel veel vet, zeer sporadisch (zuur) fruit en 1x per week eten we zuurdesembrood.
Daarnaast 1x per 2 dagen wokgroente, of een witlofovenschotel met heel veel kaas en een stukje vlees of een omelet.
Het vet dat we gebruiken is roomboter, yoghurt, kwark, crème fraiche, slagroom, olijfolie en kokosolie.
Nu is het reinigingsprotocol dat je in de week voor de reiniging zo min mogelijk dierlijke vetten tot je neemt en appelsap moet drinken.
Appelsap komt er bij ons niet meer in. Wat een bocht, zelfs biologische appelsap, mierzoet. En slecht voor onze tanden.
We gaan in die week dan in ieder geval de appelsmoothies van Mike gebruiken. Heb nu ook een heerlijke, zure appel, Bramley genaamd meegenomen bij onze boerin. Een grote appel met allemaal plekjes, onverkoopbaar voor de 'gewone' consument.
Maar hoe ga ik nu die week er mee om wat betreft onze vetinname.
Zuivel zijn ook dierlijke vetten/eiwitten. En ik wil dit niet opgeven t.b.v. sapjes, fruit, koolhydraten etc.
Ik snap wel dat je de twee dagen om de reiniging heen beter geen vetten tot je kan nemen daar je de lever niet te veel moet belasten.
Dus dat is dan nog wel te doen.
De vorige twee reinigingen hebben we een hoge darmspoeling laten doen.
Dat viel heel erg mee, er kwam wel wat 'oude shit' naar buiten maar niet extreem veel.
Bij de komende reinigingen zijn we niet van plan om darmspoelingen te doen, hoogstens een klysma.
Misschien wel een koffieklysma.
Ik weet je moet zelf dingen ervaren en dat gaan we zeker ook doen maar als het wiel er al is...........
Dus tips zijn welkom over de vetinname via voedsel rondom de gal- en leverreiniging.
Die hebben allebei niet veel opgeleverd, een paar kleine steentjes.
We willen er nu een vervolg aan geven en in december hiermee verder gaan.
Wij, mijn man en ik, gebruiken via onze voeding heel veel vet, zeer sporadisch (zuur) fruit en 1x per week eten we zuurdesembrood.
Daarnaast 1x per 2 dagen wokgroente, of een witlofovenschotel met heel veel kaas en een stukje vlees of een omelet.
Het vet dat we gebruiken is roomboter, yoghurt, kwark, crème fraiche, slagroom, olijfolie en kokosolie.
Nu is het reinigingsprotocol dat je in de week voor de reiniging zo min mogelijk dierlijke vetten tot je neemt en appelsap moet drinken.
Appelsap komt er bij ons niet meer in. Wat een bocht, zelfs biologische appelsap, mierzoet. En slecht voor onze tanden.
We gaan in die week dan in ieder geval de appelsmoothies van Mike gebruiken. Heb nu ook een heerlijke, zure appel, Bramley genaamd meegenomen bij onze boerin. Een grote appel met allemaal plekjes, onverkoopbaar voor de 'gewone' consument.
Maar hoe ga ik nu die week er mee om wat betreft onze vetinname.
Zuivel zijn ook dierlijke vetten/eiwitten. En ik wil dit niet opgeven t.b.v. sapjes, fruit, koolhydraten etc.
Ik snap wel dat je de twee dagen om de reiniging heen beter geen vetten tot je kan nemen daar je de lever niet te veel moet belasten.
Dus dat is dan nog wel te doen.
De vorige twee reinigingen hebben we een hoge darmspoeling laten doen.
Dat viel heel erg mee, er kwam wel wat 'oude shit' naar buiten maar niet extreem veel.
Bij de komende reinigingen zijn we niet van plan om darmspoelingen te doen, hoogstens een klysma.
Misschien wel een koffieklysma.
Ik weet je moet zelf dingen ervaren en dat gaan we zeker ook doen maar als het wiel er al is...........
Dus tips zijn welkom over de vetinname via voedsel rondom de gal- en leverreiniging.