Ik heb nu lang genoeg anoniem mee zitten lezen op dit forum. Voelt toch een beetje voyeuristisch, dus tijd om me aan te melden. Ik ben Tanja. Woon in Maastricht en ben al heel lang geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Heb naast het lezen van boeken en internet intussen een opleiding als voeding- en gezondheid consulente gevolgd aan de Europese Academie voor natuurgeneeskunde, waar ik nu in het 2de jaar van de opl. gezondheidstherapeut zit.
Ben naar 2 lezingen van Mike geweest en heb nog lang niet alles van dit heerlijke forum gelezen, maar ben erg gecharmeerd van zowel Mike als dit forum. Ben desondanks nog niet aan het "dr. Mike dieet" of wapf. Hoewel ik toch bekend sta als iemand die met haar gezond bezig is kom ik er hier maar bekaaid vanaf: ik eet namelijk suikerbommen, fytinezuur en af en toe ook neurotixines ajajaj... Ik voel me gelukkig nog niet zo belabberd als zou moeten, maar dat zal wel een kwestie van tijd zijn
Wel staat er meer dierlijk vet op het menu staan voorheen, heb van mijn leven nog nooit margarine gebruikt, maar de boerenboter consumptie stijgt gestaagd. Ben botten bouillon aan het trekken en de verhouding fruit versus kefir in mijn smoothie lijkt in het voordeel van de kefir uit te vallen. Kortom, ik pik eruit wat me bevalt en wat goed voelt. Ik vind kwaliteit van groot belang doe mijn best om zoveel mogelijk van het seizoen, lokaal, ambachtelijk en biologisch (dynamisch)in te kopen. Als er een forum lid is dat me aan een adresjes van rauwe melk kan helpen ben ik diegene daarvoor zeer erkentelijk, zo niet moet ik binnenkort toch maar weer zelf op zoek.
lieve groet
Tanja
Ben naar 2 lezingen van Mike geweest en heb nog lang niet alles van dit heerlijke forum gelezen, maar ben erg gecharmeerd van zowel Mike als dit forum. Ben desondanks nog niet aan het "dr. Mike dieet" of wapf. Hoewel ik toch bekend sta als iemand die met haar gezond bezig is kom ik er hier maar bekaaid vanaf: ik eet namelijk suikerbommen, fytinezuur en af en toe ook neurotixines ajajaj... Ik voel me gelukkig nog niet zo belabberd als zou moeten, maar dat zal wel een kwestie van tijd zijn
Wel staat er meer dierlijk vet op het menu staan voorheen, heb van mijn leven nog nooit margarine gebruikt, maar de boerenboter consumptie stijgt gestaagd. Ben botten bouillon aan het trekken en de verhouding fruit versus kefir in mijn smoothie lijkt in het voordeel van de kefir uit te vallen. Kortom, ik pik eruit wat me bevalt en wat goed voelt. Ik vind kwaliteit van groot belang doe mijn best om zoveel mogelijk van het seizoen, lokaal, ambachtelijk en biologisch (dynamisch)in te kopen. Als er een forum lid is dat me aan een adresjes van rauwe melk kan helpen ben ik diegene daarvoor zeer erkentelijk, zo niet moet ik binnenkort toch maar weer zelf op zoek.
lieve groet
Tanja