FvD

Haha, Judas Alliantie, Groep Viagra! 😁

Fantastisch om 'progressief rechts', zoals ik ze altijd noem, nu eens benoemd en perfect geanalyseerd te zien. TPO en GS worden 'klaagplatforms' genoemd die klagen aan de zijlijn maar nooit buiten de lijntjes kleuren. Ook Wierd Duk komt voorbij, met nog wat andere namen.

Ik vind de nieuwe koers,van FvD helemaal geweldig, het maakt ze gewoon geen zak meer uit. Ga zo door, Thierry!

Mike
 
Ik heb van Haga het voordeel van de twijfel gegund omdat hij iig de ‘vergeten’ groepen voor het voetlicht bracht.
Maar me ook vaak verwonderd waarom hij zijn stem niet verhief als hij met de Jonge cs in debat was of niet met zijn vuist op de lessenaar sloeg. Zijn debatten liepen steevast met een sisser af: krediet verspeeld.
Er moet meer vuur in de kamer komen van de oppositie.

Dick
 


Iemand deze gezien, Thierry baudet 7 juni bij Flasvio Pasquino. de ideeën zijn leuk maar vindt Thierry nu niet echt hoopgevend over de toekomst, vooral de laatste minuten niet ondanks dat hij zijn eigen forumland wil gaan bouwen digitaal. verwachting uiteindelijk 500000 mensen is 1 op de 34:unsure: gaat lang duren. gelukkig is hij verder totaal op de hoogte wat er speelt en geeft het duidelijk weer
 
Trust the plan, Loeki. Sometimes you can't tell people, you must show them. Thierry doet bescheiden, maar vertrouwt er op dat dit heel snel wel eens een lichrend voorbeeld kan zijn voor vele Nederlanders.

Mike
 
Laatst bewerkt:

Ik hoop dat dit geopend kan worden. is wel erg veel cijfertjes
De presentator zegt dat voor een grondwetswijzigingen 2x een 2/3e meerderheid nodig is. Er is 1x een gewone meerderheid en 1x een 2/3e meerderheid.
 
Ter kennisgeving. Ik heb hier niet zozeer een mening over maar je kunt deze kwestie van zeer veel kanten beschouwen. Omtzigt blijven we natuurlijk met belangstelling volgen. Veel politieke spelletjes door elkaar heen.





 
  • Leuk
Waarderingen: Wida
KIJKEN! Thierry Baudet blikt in Het Forum terug op het begin van FVD en de hoogte- en dieptepunten die we inmiddels hebben meegemaakt. We hebben altijd koers gehouden. Dit is onze identiteit, dit is wie we zijn. Dit is hoe we ons verhouden tot de wereld!

Thierry doet een terugblik op de afgelopen vijf jaar FvD. Hij houdt zijn rug recht en blijft zijn koers volgen.

Tussen neus en lippen door zegt hij
- dat hij nog steeds goed contact heeft met Pete Hoekstra
- dat hij het presidentschap van Trump mist
- dat hij mede dankzij zijn 'goede vriend' Robert Jensen heeft geleerd waarom dingen gebeuren
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.689
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan