COVID vaccinatie bijwerkingen

Wat is dat toch, dat niet alleen de verkoop buitendienst (de Jonge en handlangers) en de afdeling communicatie (Brusselse media) een verband tussen injectie en ziekte uitsluiten, maar ook de afnemer van het product? Het zit zo verrekte slim in elkaar...
 
Van TG groep AVV vaccinatieschade:
[Doorgestuurd van Mirjam]
Hallo. Ik ben werkzaam als wijkverpleegkundige.
- 1 cliënt, man, 72(in zorg voor oogdruppels ivm staaroperatie, week na AZ 'aneurysma'. Dood.
- Andere cliënt, vrouw 83, nierpatiënt, 2 dagen na prik (weet niet welke) ook overleden.
- 4 cliënten met extreem wisselende bloeddroek/ hartslag, van extreem laag naar extreem hoog (schrijf t even kort en algemeen op nu). Allen geen enkele voorgeschiedenis hiermee.
- div cliënten met diabetes met ineens totaal ontregelde suikers, 1 spoedopname na hypo. Mw in kwestie is al 30 jaar stabiel en onafhankelijk met spuiten. Nu 4x daags zorg nodig ivm bloedsuiker bepalen en insuline regelen.
- moeder van vriendin: longemboliën na AZ, onderweg naar zh in ambu gereanimeerd, 3 dagen in coma op ic, daarna alsnog overleden. 52 jaar.
- veel plotselinge hartklachten, zonder cardiale voorgeschiedenis, of wel cardiaal belast, maar al tijden stabiel.
- veel mensen die ineens bijzonder reageren op medicatie die zij al heel lang gebruiken.
- mijn eigen moeder , Pfizer, 3 week erna spontane ontsteking in polsgewricht.
- moeder van n collega week na 80e verjaardag, en na prik (weet niet hoe lang erna) hersenbloeding.
- 1 collega, 30, ineens extreem vergrote pupil rechts. Artsen hebben geen idee. Ook heeft zij vanaf prik extreme menstruaties met veel klachten.
- Andere collega, 50 extreme vermoeidheid.
- Andere collega 63 en overgang achter al achter de rug. Ineens weer menstruaties.
Aantal besmettingen onder cliënten: 1. In al die tijd. Betreft man van 34, ging naar zh voor iets anders, moest getest en bleek 'besmet'. Nooit 1 klacht gehad....
 

Gossie, MIT en Harvard roepen nu wat de wappies al tijden roepen:)
 

Gossie, MIT en Harvard roepen nu wat de wappies al tijden roepen:)
Complot theorie en werkelijkheid zit 6 tot 12 maanden tussen momenteel, hier onder een stukje van nu.nl van een tijd terug

Wat zijn mRNA-vaccins?​

De vaccins van Pfizer en Moderna zijn voorbeelden van mRNA-vaccins. In de middelen zit een stukje genetische code van een specifiek onderdeel van het coronavirus.

De cellen in het lichaam van degene die het vaccin krijgt toegediend, krijgen vervolgens de instructie om dat onderdeel zelf te gaan produceren. Aangezien het immuunsysteem dat onderdeel niet herkent, wordt het ingebrachte 'nepcoronavirus' aangevallen.

Als de persoon later in aanraking komt met het coronavirus, herkent het afweersysteem het coronavirus en komt het in actie.

Met boeren verstand is dat een verandering in het DNA
 
Hoorde zonet een verhaal dat een collega van mijn moeder ondanks volledig gevaccineerd te zijn toch met hevige corona in het ziekenhuis ligt. Haar man mag haar niet bezoeken, want hij is ook positief bevonden.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.013
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan