Parasietenkuren info

Ook een gewoon griepvirus kan spike-eiwitten veroorzaken, maar dit houdt niet in dat dit gelijk levensgevaarlijk is.

Er is nooit eerder over spike-eiwitten gesproken. Dus dit is nieuw plus dat ze geknutseld zijn. en een heel ander gevaar vormen en n.a. daarvan andere reacties in het lichaam teweeg brengen. Waarvan men bovendien niet wist hoe het te behandelen. misschien nog niet.
Want er wordt behandeld met bestaande middelen die bijwerkingen hebben. Dus kom je van de regen in de drup.
Mijn zoon had vlak van te voren griep (of corona?) en heeft geen dokter gewaarschuwd. Waarom niet? Omdat hij zowiezo niet snel naar een dokter gaat als hij klachten heeft.
Ik vraag me ook nog steeds af waarom het ziekenhuis vol lag, zijn de mensen tegenwoordig zo bang dat ze bij het minste of geringste het ziekenhuis in moeten?
Inmiddels hoor ik wel zeggen dat mensen thuis behandeld worden. Dus nu wel en toen niet?
Ziekenhuizen willen wel bij het minste of geringste opereren en helaas ben ik daar zelf de dupe van geworden. Gebeurt me geen 2e keer.
Ik vraag me ook nog steeds af waarom het ziekenhuis vol lag, zijn de mensen tegenwoordig zo bang dat ze bij het minste of geringste het ziekenhuis in moeten?
Men moet zich afvragen of dit wel zo was/is, of dat dit alleen maar een mediaverhaal is?
En als er al mensen liggen, waar liggen die voor? En dan worden ze getest met die geweldige PCR-test en jawel hoor, het zijn opeens coronapatiënten terwijl ze voor een omgezwikte voet kwamen.
De statistieken schieten de lucht in en het ziekenhuis krijgt dikke financiële tegemoetkomingen. Als ze de pt. nog iets langer laten liggen, vakantie op belastingsgeld, dan krijgen ze nog dikkere bonussen. Tel uit je winst. Wat is er nog waar van het ons opgedrongen sprookje. Het probleem is dat de wolf niet meer uit het veld geruimd wordt, maar dat grootmoeder en roodkapje voor altijd door de wolf zijn opgegeten en de wolf een leuk leventje in het boshuisje leidt.
Zolang wij niet zien dat dit de wolf is, gaan we steeds bloemen brengen naar een grootmoeder die er steeds weer in slaagt de bezoeker op te eten..........

Dorothé
 
Laatst bewerkt:
Dank je. Ja, ik vond dat ik dat wel leuk geformuleerd had. En Romagi, het is niet tegen jou hoor, want ik vind je een heel lief forumlid en ben nog steeds dankbaar voor je tip over je zus in lapland. Mocht de tijd er voor komen, ga ik zeker.

Dorothé
 
vandaag ben ik begonnen met panacur. ik ben rustig begonnen met twee tabletten van 500 mg. ik wil namelijk eerst kijken hoe mijn lichaam hierop gaat reageren.
reageer ik er goed op, dan ga ik vanaf morgen ophogen. het is namelijk behoorlijk lang geleden dat ik een chemisch middel heb genomen. hopelijk valt het mee.
 
Voor hooikoorts en andere huis, -tuin- en keukenallergieën kan de Medinose klachtenremmend werken.
Ik zeg dit uit eigen ervaring. Voor meer info:
 
Na drie dagen Panacur ben ik niet gaan blaffen en ik heb geen staart gekregen. Heb ik iets fout gedaan?
 
Natuurlijk geloof ik al die verhalen wel van experts. Maar ik ben zelf geen expert.
Ingewikkelde verhalen over spike eiwitten kan ik daardoor niet controleren en dat stoort me.
Maar het is niet anders.
Ik geloof jullie allemaal nog eerder met deze parasieten kuur bv.
Vergeet niet dat er voor- en tegenstanders wereldwijd zijn en dat ik net als jullie bij elk verhaal ook andere dingen moet betrekken.
bv het feit dat in WO-II iedereen het nicht gewusst hat. en dat alle info over gezonde kruiden verboden zijn
Door die wetenschap laat ik me niet bang maken. Maar tegelijkertijd hebben regeringen waar ter wereld ook wel degelijk macht. Als "ze" ons op willen sluiten kan dat. Tot nu toe was nederland een gunstige uitzondering maar ben bang voor mijn kleinkinderen.
Mag dat asjeblieft
 
Ik heb vandaag 9 pilletjes (1 extra dus) Panacur op, en ik merk nog steeds geen veranderingen. Morgen de 3de kuur met Panacur.

Kevin
 
Besteld Panacur en Edogard Plus XL
de eerste dag nergens 'last' van buiten een heel licht 'onbehaaglijk gevoel' en warme voeten en handen. Dat warme is als in de winter dat je handen/voeten door koud zijn en weer na opwarmen warm en dik aanvoelen.
Dag 2 Begon met 'aandrang'. Pil genomen volgens schema, moet want het is pas de tweede dag, in de po lag ontlasting met bloed. Kan toeval zijn natuurlijk. Bij de tweede stoelgang, raar want ik 'moet' meest slechts één maal de dag, zat er weer bloed bij. Rood bloed, niks geen dikke teer.
Voel mij verder goed, niks geen bijzondere klachten die mij hoe ook verontrusten.
Dus nu de tweede pil voor vandaag ( wat te laat eigenlijk, ik verdeel de dag in 3 x 8 uur) en nu maar weer afwachten of het goed blijft gaan. Alleen dat bloed verontrust mij een beetje...afwachten.
Staat ook nog een bestelling voor Ivermectine bij Aliexpress, maar das voor 'later', eerst deze kuur/kuren.
 
Ja want een eerste gewin is kattegespin......en ik wil geen vogeltje voor de poes zijn. Dus vandaar. Als ik weet dat ik geen kat in de zak gekocht heb, dan start ik. Miauw 🐱

Dorothé
A propos geloof ik het wel degelijk en dit was alleen maar een leuk woordspelletje op het woord kat.

Dorothé
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
499.063
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan