• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Parasietenkuren info

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
OK mensen, maak je veiligheidsgordel vast, want dit inzicht dat ik recentelijk heb verkregen is GIGANTISCH! Het zal een hele uitdaging worden om dit zo kort en krachtig mogelijk op te schrijven (gaat niet lukken), maar hier komt-ie:

Forumleden die hier al vele jaren actief zijn, misschien wel vanaf het prille begin, weten dat ik het al jaren heb over 'knutselvirussen' m.b.t. de jaarlijkse griepgolven. Ik verbaas me al jaren over de heftige griepsoorten (bijv,. die van 2016 en 2018) die ons in het najaar en vroege voorjaar treffen, waarbij langdurige en aanhoudende longklachten optreden, varierend van een hoest die wekenlang maar niet over wil gaan tot regelrechte longontsteking. Ook toen 'stroomden de IC's vol', alleen hoorde je daar niemand over.

Ik heb al die tijd al geweten dat er iets niet pluis was, maar zoals wel vaker in mijn leven snelt mijn intuitie mijn kennis van zaken vooruit. Anders gezegd: eerst voel ik in mijn haarvaten aan dat er iets niet klopt, pas veel later stuit ik op de feiten die dit gevoel ondersteunen. De prijs die daarvoor betaald moet worden is dat als je een vermoeden uit zonder dit direct te kunnen ondersteunen met feiten je het onderwerp wordt van spot, hoongelach en ridiculisering. Dit is niets nieuws, Arthur Schopenhauer schreef lang geleden al:

schopenhauer-elke-waarheid-doorloopt-drie-stadia-eerst-wordt.jpg
Geeft niet, het is wat het is. Ik heb nog een hele doos met I told you so's hier thuis staan, klaar om te worden uitgedeeld als de tijd rijp is. En dat zou wel eens sneller kunnen zijn dan jij denkt, blijf doorlezen!

Dankzij o.a. Willem Engel maar ook andere dappere onderzoekers in binnen- en buitenland wordt het steeds duidelijker wat het is dat ons zo ziek maakt en vaak zelfs chronisch ziek, met de dood tot gevolg:

❗Spike-eiwitten❗

Let nu goed op, want dit is belangrijk! Iedereen die Willem Engel of Maurice de Hond bekritiseert omdat ze het hebben over verspreiding via aerosolen als afleiding van waar het werkelijk om zou moeten gaan praat poep en dient volkomen genegeerd te worden. Dit is EXACT hoe zgn. 'virussen' in omloop gebracht worden.

Stel, jij bent een boosaardige wereldoverheerser en jij wil een satanische depopulatie-agenda over de wereld uitrollen op een manier waarop niemand door heeft dat deze plaatsvindt. Je trekt hier zo'n 100 jaar voor uit. Je begint met de verspreiding van een modern bijgeloof, de 'boze geesten' van weleer worden nu een onzichtbaar en niet-bestaand 'virus' genoemd. Nu wek je de illusie van een zeer besmettelijk en potentieel dodelijk micro-organisme, waardoor je niet alleen de angst er goed in houdt maar tevens de redding moet komen van 'experts' in de 'wetenschap'.

Als rechtgeaarde satanist heb je natuurlijk een obsessie met het ontcijferen van de genetische codes van alle levensvormen op aarde om daar vervolgens zo veel mogelijk mee te kunnen knoeien, teneinde Gods creaties te kunnen bespotten en vervormen. Via de grote chemische bedrijven die later Big Pharma vormden ben je inmiddels druk bezig om de lucht, het water en de bodem te vergiftigen, de drie belangrijkste bronnen van alle leven op aarde.

Je zet wetenschappers aan het werk en deze komen op het spoor van exosomen, boodschappers in eiwitvorm die zich hechten aan celreceptoren om zo andere cellen te waarschuwen voor deze verregaande vergiftiging. Deze wetenschappers ontdekken hiermee zowel de oorzaak als ook de oplossing van allerlei moderne ziektes die het gevolg zijn van vergiftiging van onze leefomgeving. Ze bedenken zelfs zeer krachtige en effectieve geneesmiddelen. Deze geneesmiddelen onthoud je de wereldbevolking, maar om er toch iets aan te kunnen verdienen worden ze beperkt ingezet voor bepaalde ziektebeelden en beschikbaar gemaakt als middel tegen wormen, luizen en andere parasieten, voornamelijk bij dieren. Wat er verder met die wetenschappers is gebeurd, geen idee, evenals met de meer dan 100 microbiologen die in de afgelopen jaren op mysterieuze wijze de dood vonden, waaronder alternatieve onderzoekers naar kanker en AIDS die op het punt van een medische doorbraak stonden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, nietwaar?

Al deze onderzoekers hebben met elkaar gemeen dat ze stuiten op bepaalde EIWITTEN. Algemeen is bekend dat zogeheten 'mutaties' op celniveau, bijv. bij kanker, ook bepaalde EIWITTEN betreft, zoals bijv. nagalese. Deze 'mutaties' blijken lichaamseigen exosomen te zijn die op celniveau geproduceerd worden en die een crisis van verregaande vergiftiging proberen te bestrijden, dus reken maar dat je deze kennis voor je houdt! Het past mooi in de depopulatie-agenda en is tevens een perfect business model, want er valt nu eenmaal meer aan ziekte te verdienen dan aan gezondheid. En als satanist draai je uiteraard de boel om en noemt het symptoom de ziekte, waarmee de lichamelijke REACTIE tot ziekte wordt bestempeld, die moet worden bestreden, waardoor het lichaam wordt TEGENGEWERKT in het natuurlijke genezingsproces. Beter is het om er nog meer gif in te gooien, zoals verdund mosterdgas (chemo) bij kanker, maar denk ook aan uiterst giftige 'medicatie' als een simpele pijnstiller, koortsremmer of maagzuurtablet die je gewoon bij de Kruidvat of DA kan halen.

Toch loopt de depopulatie-agenda nog niet helemaal lekker, het gaat niet snel en niet grootschalig genoeg. Het leven blijkt toch telkens weer te veerkrachtig te zijn, dat ellendige immuunsysteem ook! En dus haal je de virustheorie weer uit de kast, dat is nl. perfect om mensen het idee te geven dat er een onzichtbaar, piepklein 'beestje' in de lucht zit over de hele wereld dat ons op elk moment kan 'besmetten'. En aangezien de wetenschap niet kan aantonen dat het niet bestaat kom je er nog mee weg ook!

Dit bedrog gaat echter een keer uitkomen, dus je moet een self-fulfilling prophesy creeren. Ineens weet je het: je gaat knutselen met spike-eiwitten, die je voorziet van een lipidelaag (vetlaag) om het immuunsysteem om de tuin te leiden en te laten denken dat het eiwit lichaamseigen is en op te nemen in de cel en als het even kan te reproduceren. Op termijn heb je dan het natuurlijke ontwerp met minimaal 10% gewijzigd en kan je er nog een patent op leggen ook, briljant! Spike-eiwitten die een natuurlijke reactie vormen in het genezingsproces worden gekoppeld aan andere eiwitten en verspreid via aerosolen (kleine waterdeeltjes in de lucht), in de hoop dat dit wereldwijd eerst buiten ons en later binnen ons wordt verspreid en gereproduceerd.

Als thuisbasis voor dit knutselwerk kies je Azie. Toen ik pas geboren was, in 1967, kreeg ik een heel heftige griep, de 'Hong Kong-griep', heeft mijn moeder me verteld. Denk ook aan SARS, MERS, allemaal zgn. CORONAvirussen. MERS komt overigens uit het midden-oosten en we hebben natuurlijk ook nog de 'Mexicaanse griep'. Je kiest dus niet alleen Azie als bakermat van dodelijke 'virussen', maar wel vaak!

Toch lopen ook deze campagnes niet heel erg lekker, de geplande pandemie komt maar niet op gang. Dat verrotte immuunsysteem blijft maar in de weg zitten van je snode plannetjes! Je probeert het via vaccins, dan de knutseleiwitten maar rechtstreeks in de bloedstroom spuiten, het moet en het zal een keer lukken. Je richt neurologische schade (autisme, hyperactiviteit, epilepsie, dementie, ALS, MS, Parkinson's) aan, veelal onherstelbaar maar echt doodgaan willen je slachtoffers maar al te vaak niet, godverdomme (letterlijk!). Uiteindelijk rest je niets meer dan de ILLUSIE wekken van een pandemie met een uitgekiende propagandacampagne waarbij je de oplossing (genetische modificatie vermomd als vaccins) biedt voor een zelfgecreeerd probleem. Dit lijkt nu al een jaar lang goed te gaan, maar nu dreigt ook dit bedrog uit te komen. Die verrekte waarheid ook die telkens de leugen achterhaalt, al is deze nog zo snel!

En nu is aan het uitkomen dat het knutselwerk dat je al vele jaren in het geniep hebt laten doen 'gain of function' heet. Verantwoordelijk hiervoor was je zetbaas, Anthony Fauci, die makkelijk over te halen was vanwege zijn grote ego en geldingsdrang. Eerst liet je Fauci zijn experimenten uitvoeren in de VS, via o.a. de universiteit van Harvard maar ook het Erasmus UMC van Marion Koopmans en de Universiteit Utrecht van Ab Osterhaus. Het probleem was alleen dat die verdomde wetgeving in Amerika natuurlijk weer veel te veel bezwaren opwierp. Die stomme ethiek ook, grrr! En dus heeft je andere zetbaas, Barack Obama, hier noodgedwongen een streep door moeten trekken. Maar listen verzinnen kun je als rechtgeaarde satanist als de beste, dus verhuizen we de boel toch gewoon op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler (stelletje sukkels!) naar het Wuhan Institute of Virology in China, appeltje-eitje!

Die sufferd van een Trump wees bovendien uitgerekend Anthony Fauci aan als de Amerikaanse Osterhaus. Fauci was een nobody en nu stond hij ineens volop in het spotlicht, dat vond-ie maar wat mooi! Hetzelfde had je geregeld via andere mediageile vriendjes in andere landen, bijv. Osterhaus in Nederland, Van Ranst in Belgie en Drosten in Duitsland. Met die laatste heeft Koopmans nog even snel de PCR-test 'wetenschappelijk' weten te maken middels een haastig in elkaar gezette paper dat BINNEN 1 DAG zowel geschreven als gepubliceerd was.

En o ja, dan had je nog die lastige Kary Mullis die de PCR-test had uitgevonden en aan het verkondigen was dat deze test helemaal niet bedoeld is voor diagnostische doeleinden maar voor analytische doeleinden en dus in een lab thuishoort en niet in een artsenpraktijk, hij trok bovendien de 'consensus' over AIDS a.g.v. van het HIV-virus in twijfel. Weet je wat? We laten hem overlijden aan 'longontsteking' in augustus 2019, enkele maanden voordat we ons coronaplannetje gaan uitrollen, dead men don't talk!

Bijna lijkt die lastige Trump roet in het eten te gooien door te beginnen over hydroxychloroquine als medicijn tegen het coronavirus in de eerste lijn, waardoor je vaccinatieagenda in de soep dreigt te lopen. Je weet dat met HCQ niet alleen griep en verkoudheid al heel lang geleden hadden kunnen worden opgelost, maar ook kanker, AIDS en vele andere chronische, dodelijke ziektes, omdat het geen natuurlijke ziektes zijn maar natuurlijke reacties op door jou in omloop gebrachte gifstoffen en spike-eiwitten. Dat moeten we niet hebben, dus snel even gebeld met je connecties bij The Lancet om mensen via een 'wetenschappelijke' publicatie de stuipen op het lijf te jagen met ongegronde verhalen over vreselijk littekenweefsel op het hart a.g.v. dit medicijn dat al vele decennia succesvol en zonder noemenswaardige klachten is toegepast tegen malaria. Snel ook even regelen dat HCQ verboden wordt in de eerste lijn, of op z'n minst ontmoedigd door te dreigen met het afnemen van de licentie van artsen die dit voor willen schrijven. Weer een crisis opgelost, pfff!

Maar waar komt nu ineens die aandacht voor Ivermectine vandaan, een ontwormingsmiddel, althans zo hebben we het al die tijd verkocht? Trump is toch netjes vervangen door onze marionet Joe Biden? We moesten er wel op grote schaal voor sjoemelen, dat dan weer wel,. want het leek wel of zo'n beetje iedere Amerikaan op die stumperd had gestemd. Never mind, we moeten doorpakken, anders heeft straks iedereen door waar we mee bezig zijn. Straks gaat iedereen nog ontdekken dat ALLE anti-parasitaire middelen die vaak gewoon bij de dierenwinkel te koop zijn en die generiek en dus spotgoedkoop zonder patent te produceren zijn geneeskrachtig zijn! Zo is er dat rotwijf, hoe heet ze ook alweer? O ja, Judy Mikovits, die heeft nota bene nog voor Fauci gewerkt en loopt nu doodleuk te beweren dat dat andere anti-malariamedicijn, Suramine, autisme geneest. Dat wisten we natuurlijk al die tijd al, maar we moeten er maar wat 'fact checkers' tegenaan gooien om ook dit te ontkrachten. Wat we ook onder de pet moeten houden is dat Panacur, ook al een ontwormer, kanker geneest. En we hadden nog zo'n lol toen we het Panacur (zowel wereldwijd geneesmiddel als panaceum, allesgenezer) noemden, mooi toch als je ze kunt bedriegen waar ze bij staan! We hadden ze mooi tuk met dat Fipronil in die eieren, een anti-luizenmiddel - en dat is het hele eiereneten (grapje, moet kunnen).

Echt het ALLERLAATSTE wat we moeten hebben is dat mensen ontdekken dat kleine levensvormen als luizen, wormen, Lyme-bacterien (ook al zo'n schitterende creatie van ons) en malaria niets meer zijn dan LEVENDE EIWITTEN die met een voor mensen KLEINE, RELATIEF ONSCHADELIJKE DOSIS GIF om zeep te helpen zijn, waardoor ze bevrijd worden van energierovende en ziekmakende parasieten? Erger nog, ze mogen al helemaal niet te weten komen dat hier ook SPIKE-EIWTTEN mee op te ruimen zijn, ZELFS NA INJECTIE VAN ONZE 'VACCINS'. Stel je voor dat ze dit nu preventief in huis gaan halen, dat moeten we echt niet willen! Wie weet hoeveel ontwormers en ontluizers er nog meer in de belangstelling gaan komen als spotgoedkope, verborgen geneesmiddelen tegen zgn. 'ongeneeslijke' ziektes. Straks kopen ze alle dierenwinkels leeg, of gaan boeren dit goedkoop of zelfs gratis beschikbaar stellen omdat ze het grootschalig hadden ingekocht voor hun vee, the horror!

OK, ik stap uit mijn rol. Het mag duidelijk zijn wat de oorzaak is van zo'n beetje alle ziektes, klachten en kwalen: parasieten, vergiftiging en door de mens gemaakte spike-eiwitten. Als we de oorzaak weten, weten we ook de oplossing. Dit bedrog staat op het punt om uit te komen en is DE MISDAAD VAN DE EEUW. Miljoenen mensen hadden gered kunnen worden van een gewisse dood door deze CRIMINELEN, wat zij op hun geweten hebben is ONVERGEEFLIJK. Denk niet dat dit nog jaren gaat duren voordat dit uitkomt, zet je schrap voor onthullingen OP ZEER KORTE TERMIJN. En doe je voordeel met bovenstaande tips over anti-parasitaire middelen. Ik moet nog meer onderzoek doen naar bepaalde merknamen en doseringen, om te zorgen dat het veilig blijft. Ik kom hier snel op terug, wordt vervolgd!

IMG_20210518_103237_306.jpg

Mike
 

Godsgeschenk

Well-known member
OK mensen, maak je veiligheidsgordel vast, want dit inzicht dat ik recentelijk heb verkregen is GIGANTISCH! Het zal een hele uitdaging worden om dit zo kort en krachtig mogelijk op te schrijven (gaat niet lukken), maar hier komt-ie:

Forumleden die hier al vele jaren actief zijn, misschien wel vanaf het prille begin, weten dat ik het al jaren heb over 'knutselvirussen' m.b.t. de jaarlijkse griepgolven. Ik verbaas me al jaren over de heftige griepsoorten (bijv,. die van 2016 en 2018) die ons in het najaar en vroege voorjaar treffen, waarbij langdurige en aanhoudende longklachten optreden, varierend van een hoest die wekenlang maar niet over wil gaan tot regelrechte longontsteking. Ook toen 'stroomden de IC's vol', alleen hoorde je daar niemand over.

Ik heb al die tijd al geweten dat er iets niet pluis was, maar zoals wel vaker in mijn leven snelt mijn intuitie mijn kennis van zaken vooruit. Anders gezegd: eerst voel ik in mijn haarvaten aan dat er iets niet klopt, pas veel later stuit ik op de feiten die dit gevoel ondersteunen. De prijs die daarvoor betaald moet worden is dat als je een vermoeden uit zonder dit direct te kunnen ondersteunen met feiten je het onderwerp wordt van spot, hoongelach en ridiculisering. Dit is niets nieuws, Arthur Schopenhauer schreef lang geleden al:

Bekijk bijlage 286
Geeft niet, het is wat het is. Ik heb nog een hele doos met I told you so's hier thuis staan, klaar om te worden uitgedeeld als de tijd rijp is. En dat zou wel eens sneller kunnen zijn dan jij denkt, blijf doorlezen!

Dankzij o.a. Willem Engel maar ook andere dappere onderzoekers in binnen- en buitenland wordt het steeds duidelijker wat het is dat ons zo ziek maakt en vaak zelfs chronisch ziek, met de dood tot gevolg:

❗Spike-eiwitten❗

Let nu goed op, want dit is belangrijk! Iedereen die Willem Engel of Maurice de Hond bekritiseert omdat ze het hebben over verspreiding via aerosolen als afleiding van waar het werkelijk om zou moeten gaan praat poep en dient volkomen genegeerd te worden. Dit is EXACT hoe zgn. 'virussen' in omloop gebracht worden.

Stel, jij bent een boosaardige wereldoverheerser en jij wil een satanische depopulatie-agenda over de wereld uitrollen op een manier waarop niemand door heeft dat deze plaatsvindt. Je trekt hier zo'n 100 jaar voor uit. Je begint met de verspreiding van een modern bijgeloof, de 'boze geesten' van weleer worden nu een onzichtbaar en niet-bestaand 'virus' genoemd. Nu wek je de illusie van een zeer besmettelijk en potentieel dodelijk micro-organisme, waardoor je niet alleen de angst er goed in houdt maar tevens de redding moet komen van 'experts' in de 'wetenschap'.

Als rechtgeaarde satanist heb je natuurlijk een obsessie met het ontcijferen van de genetische codes van alle levensvormen op aarde om daar vervolgens zo veel mogelijk mee te kunnen knoeien, teneinde Gods creaties te kunnen bespotten en vervormen. Via de grote chemische bedrijven die later Big Pharma vormden ben je inmiddels druk bezig om de lucht, het water en de bodem te vergiftigen, de drie belangrijkste bronnen van alle leven op aarde.

Je zet wetenschappers aan het werk en deze komen op het spoor van exosomen, boodschappers in eiwitvorm die zich hechten aan celreceptoren om zo andere cellen te waarschuwen voor deze verregaande vergiftiging. Deze wetenschappers ontdekken hiermee zowel de oorzaak als ook de oplossing van allerlei moderne ziektes die het gevolg zijn van vergiftiging van onze leefomgeving. Ze bedenken zelfs zeer krachtige en effectieve geneesmiddelen. Deze geneesmiddelen onthoud je de wereldbevolking, maar om er toch iets aan te kunnen verdienen worden ze beperkt ingezet voor bepaalde ziektebeelden en beschikbaar gemaakt als middel tegen wormen, luizen en andere parasieten, voornamelijk bij dieren. Wat er verder met die wetenschappers is gebeurd, geen idee, evenals met de meer dan 100 microbiologen die in de afgelopen jaren op mysterieuze wijze de dood vonden, waaronder alternatieve onderzoekers naar kanker en AIDS die op het punt van een medische doorbraak stonden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, nietwaar?

Al deze onderzoekers hebben met elkaar gemeen dat ze stuiten op bepaalde EIWITTEN. Algemeen is bekend dat zogeheten 'mutaties' op celniveau, bijv. bij kanker, ook bepaalde EIWITTEN betreft, zoals bijv. nagalese. Deze 'mutaties' blijken lichaamseigen exosomen te zijn die op celniveau geproduceerd worden en die een crisis van verregaande vergiftiging proberen te bestrijden, dus reken maar dat je deze kennis voor je houdt! Het past mooi in de depopulatie-agenda en is tevens een perfect business model, want er valt nu eenmaal meer aan ziekte te verdienen dan aan gezondheid. En als satanist draai je uiteraard de boel om en noemt het symptoom de ziekte, waarmee de lichamelijke REACTIE tot ziekte wordt bestempeld, die moet worden bestreden, waardoor het lichaam wordt TEGENGEWERKT in het natuurlijke genezingsproces. Beter is het om er nog meer gif in te gooien, zoals verdund mosterdgas (chemo) bij kanker, maar denk ook aan uiterst giftige 'medicatie' als een simpele pijnstiller, koortsremmer of maagzuurtablet die je gewoon bij de Kruidvat of DA kan halen.

Toch loopt de depopulatie-agenda nog niet helemaal lekker, het gaat niet snel en niet grootschalig genoeg. Het leven blijkt toch telkens weer te veerkrachtig te zijn, dat ellendige immuunsysteem ook! En dus haal je de virustheorie weer uit de kast, dat is nl. perfect om mensen het idee te geven dat er een onzichtbaar, piepklein 'beestje' in de lucht zit over de hele wereld dat ons op elk moment kan 'besmetten'. En aangezien de wetenschap niet kan aantonen dat het niet bestaat kom je er nog mee weg ook!

Dit bedrog gaat echter een keer uitkomen, dus je moet een self-fulfilling prophesy creeren. Ineens weet je het: je gaat knutselen met spike-eiwitten, die je voorziet van een lipidelaag (vetlaag) om het immuunsysteem om de tuin te leiden en te laten denken dat het eiwit lichaamseigen is en op te nemen in de cel en als het even kan te reproduceren. Op termijn heb je dan het natuurlijke ontwerp met minimaal 10% gewijzigd en kan je er nog een patent op leggen ook, briljant! Spike-eiwitten die een natuurlijke reactie vormen in het genezingsproces worden gekoppeld aan andere eiwitten en verspreid via aerosolen (kleine waterdeeltjes in de lucht), in de hoop dat dit wereldwijd eerst buiten ons en later binnen ons wordt verspreid en gereproduceerd.

Als thuisbasis voor dit knutselwerk kies je Azie. Toen ik pas geboren was, in 1967, kreeg ik een heel heftige griep, de 'Hong Kong-griep', heeft mijn moeder me verteld. Denk ook aan SARS, MERS, allemaal zgn. CORONAvirussen. MERS komt overigens uit het midden-oosten en we hebben natuurlijk ook nog de 'Mexicaanse griep'. Je kiest dus niet alleen Azie als bakermat van dodelijke 'virussen', maar wel vaak!

Toch lopen ook deze campagnes niet heel erg lekker, de geplande pandemie komt maar niet op gang. Dat verrotte immuunsysteem blijft maar in de weg zitten van je snode plannetjes! Je probeert het via vaccins, dan de knutseleiwitten maar rechtstreeks in de bloedstroom spuiten, het moet en het zal een keer lukken. Je richt neurologische schade (autisme, hyperactiviteit, epilepsie, dementie, ALS, MS, Parkinson's) aan, veelal onherstelbaar maar echt doodgaan willen je slachtoffers maar al te vaak niet, godverdomme (letterlijk!). Uiteindelijk rest je niets meer dan de ILLUSIE wekken van een pandemie met een uitgekiende propagandacampagne waarbij je de oplossing (genetische modificatie vermomd als vaccins) biedt voor een zelfgecreeerd probleem. Dit lijkt nu al een jaar lang goed te gaan, maar nu dreigt ook dit bedrog uit te komen. Die verrekte waarheid ook die telkens de leugen achterhaalt, al is deze nog zo snel!

En nu is aan het uitkomen dat het knutselwerk dat je al vele jaren in het geniep hebt laten doen 'chain of function' heet. Verantwoordelijk hiervoor was je zetbaas, Anthony Fauci, die makkelijk over te halen was vanwege zijn grote ego en geldingsdrang. Eerst liet je Fauci zijn experimenten uitvoeren in de VS, via o.a. de universiteit van Harvard maar ook het Erasmus UMC van Marion Koopmans en de Universiteit Utrecht van Ab Osterhaus. Het probleem was alleen dat die verdomde wetgeving in Amerika natuurlijk weer veel te veel bezwaren opwierp. Die stomme ethiek ook, grrr! En dus heeft je andere zetbaas, Barack Obama, hier noodgedwongen een streep door moeten trekken. Maar listen verzinnen kun je als rechtgeaarde satanist als de beste, dus verhuizen we de boel toch gewoon op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler (stelletje sukkels!) naar het Wuhan Institute of Virology in China, appeltje-eitje!

Die sufferd van een Trump wees bovendien uitgerekend Anthony Fauci aan als de Amerikaanse Osterhaus. Fauci was een nobody en nu stond hij ineens volop in het spotlicht, dat vond-ie maar wat mooi! Hetzelfde had je geregeld via andere mediageile vriendjes in andere landen, bijv. Osterhaus in Nederland, Van Ranst in Belgie en Drosten in Duitsland. Met die laatste heeft Koopmans nog even snel de PCR-test 'wetenschappelijk' weten te maken middels een haastig in elkaar gezette paper dat BINNEN 1 DAG zowel geschreven als gepubliceerd was.

En o ja, dan had je nog die lastige Kary Mullis die de PCR-test had uitgevonden en aan het verkondigen was dat deze test helemaal niet bedoeld is voor diagnostische doeleinden maar voor analytische doeleinden en dus in een lab thuishoort en niet in een artsenpraktijk, hij trok bovendien de 'consensus' over AIDS a.g.v. van het HIV-virus in twijfel. Weet je wat? We laten hem overlijden aan 'longontsteking' in augustus 2019, enkele maanden voordat we ons coronaplannetje gaan uitrollen, dead men don't talk!

Bijna lijkt die lastige Trump roet in het eten te gooien door te beginnen over hydroxychloroquine als medicijn tegen het coronavirus in de eerste lijn, waardoor je vaccinatieagenda in de soep dreigt te lopen. Je weet dat met HCQ niet alleen griep en verkoudheid al heel lang geleden hadden kunnen worden opgelost, maar ook kanker, AIDS en vele andere chronische, dodelijke ziektes, omdat het geen natuurlijke ziektes zijn maar natuurlijke reacties op door jou in omloop gebrachte gifstoffen en spike-eiwitten. Dat moeten we niet hebben, dus snel even gebeld met je connecties bij The Lancet om mensen via een 'wetenschappelijke' publicatie de stuipen op het lijf te jagen met ongegronde verhalen over littekenweefsel op het hart a.g.v. dit medicijn dat al vele decennia succesvol en zonder noemenswaardige klachten is toegepast tegen malaria. Snel ook even regelen dat HCQ verboden wordt in de eerste lijn, of op z'n minst ontmoedigd door te dreigen met het afnemen van de licentie van artsen die dit voor willen schrijven. Weer een crisis opgelost, pfff!

Maar waar komt nu ineens die aandacht voor Ivermectine vandaan, een ontwormingsmiddel, althans zo hebben we het al die tijd verkocht? Trump is toch netjes vervangen door onze marionet Joe Biden? We moesten er wel op grote schaal voor sjoemelen, dat dan weer wel,. want het leek wel of zo'n beetje iedere Amerikaan op die stumperd had gestemd. Never mind, we moeten doorpakken, anders heeft straks iedereen door waar we mee bezig zijn. Straks gaat iedereen nog ontdekken dat ALLE anti-parasitaire middelen die vaak gewoon bij de dierenwinkel te koop zijn en die generiek en dus spotgoedkoop zonder patent te produceren zijn geneeskrachtig zijn! Zo is er dat rotwijf, hoe heet ze ook alweer? O ja, Judy Mikovits, die loopt doodleuk te beweren dat dat andere anti-malariamedicijn, Suramine, autisme geneest. Dat wisten we natuurlijk al die tijd al, maar we moeten er maar wat 'fact checkers' tegenaan gooien om ook dit te ontkrachten. Wat we ook onder de pet moeten houden is dat Panacur, ook al een ontwormer, kanker geneest. En we hadden nog zo'n lol toen we het Panacur (zowel wereldwijd geneesmiddel als paneceum, allesgenezer) noemden, mooi toch als je ze kunt bedriegen waar ze bij staan! We hadden ze mooi tuk met dat Fipronil in die eieren, een anti-luizenmiddel - en dat is het hele eiereneten (grapje, moet kunnen).

Echt het ALLERLAATSTE wat we moeten hebben is dat mensen ontdekken dat kleine levensvormen als luizen, wormen, Lyme-bacterien (ook al zo'n schitterende creatie van ons) en malaria niets meer zijn dan LEVENDE EIWITTEN die met een voor mensen KLEINE, RELATIEF ONSCHADELIJKE DOSIS GIF om zeep te helpen zijn, waardoor ze bevrijd worden van energierovende en ziekmakende parasieten? Erger nog, ze mogen al helemaal niet te weten komen dat hier ook SPIKE-EIWTTEN mee op te ruimen zijn, ZELFS NA INJECTIE VAN ONZE 'VACCINS'. Stel je voor dat ze dit nu preventief in huis gaan halen, dat moeten we echt niet willen! Wie weet hoeveel ontwormers en ontluizers er nog meer in de belangstelling gaan komen als spotgoedkope, verborgen geneesmiddelen tegen zgn. 'ongeneeslijke' ziektes. Straks kopen ze alle dierenwinkels leeg, of gaan boeren dit goedkoop of zelfs gratis beschikbaar stellen omdat ze het grotendeels hadden ingekocht voor hun vee, the horror!

OK, ik stap uit mijn rol. Het mag duidelijk zijn wat de oorzaak is van zo'n beetje alle ziektes, klachten en kwalen: parasieten en door de mens gemaakte spike-eiwitten. Als we de oorzaak weten, weten we ook de oplossing. Dit bedrog staat op het punt om uit te komen en is DE MISDAAD VAN DE EEUW. Miljoenen mensen hadden gered kunnen worden van een gewisse dood door deze CRIMINELEN, wat zij op hun geweten hebben is ONVERGEEFLIJK. Denk niet dat dit nog jaren gaat duren voordat dit uitkomt, zet je schrap voor onthullingen OP ZEER KORTE TERMIJN. En doe je voordeel met bovenstaande tips over anti-parasitaire middelen. Ik moet nog meer onderzoek doen naar bepaalde merknamen en doseringen, om te zorgen dat het veilig blijft. Ik kom hier snel op terug, wordt vervolgd!

Bekijk bijlage 287

Mike
Heel je verhaal weer gelezen en uitgeprint. Deze kennis mag niet verloren gaan door een computerprobleem.
Mike, grandioos in één woord.

Dorothé
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Heel je verhaal weer gelezen en uitgeprint. Deze kennis mag niet verloren gaan door een computerprobleem.
Mike, grandioos in één woord.

Dorothé
Dank je. Ik bedacht me net het volgende:

Ivermectine wordt ook aan paarden gegeven ter ontworming. Het is dus letterlijk een paardenmiddel - en dat is het voor ons ook! Straks wordt onze oplossing voor griep en verkoudheid (en nog veel meer) ook twee keer per jaar ontwormen! 😜

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ik heb mijn post hier en daar nog aangepast. Misschien zie ik later vandaag nog wat dingetjes. Voor de volledigheid misschien nog even wachten met uitprinten, Dorothe.

Mike
 
Laatst bewerkt:

Romagi

Well-known member
Natuurlijk ga ik straks dit verhaal printen en ook aan mijn kinderen geven.
Er bestaan dus wel ontwormings middelen voor dieren dus die zijn wel geproduceerd door diezelfde pharmaceutische fabrieken?. Ze wilden dus de dieren gezond houden?
 

muis

Well-known member
Ontwormen of iets in die trant terwijl je borstvoeding geeft wordt afgeraden maar ik zou echt een anti parasietenkuur willen doen.
 

Medusa

Well-known member
Prachtig artikel weer Mike. Ik denk dat je hiermee héél dicht bij de waarheid komt en hoop dat dit snel tot 'het grote publiek' zal doordringen. Verklaart ook waarom ivermectine (Odiver, Mectizan, Stromectol) zo moeilijk te verkrijgen is. Zelfs voor dieren nu erg lastig te verkrijgen en vaak alleen op recept.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Natuurlijk ga ik straks dit verhaal printen en ook aan mijn kinderen geven.
Er bestaan dus wel ontwormings middelen voor dieren dus die zijn wel geproduceerd door diezelfde pharmaceutische fabrieken?. Ze wilden dus de dieren gezond houden?
Dieren krijgen betere medische verzorging dan mensen, klopt. Dat zie je ook terug bij de certificering (GMP+) van veevoer, vele malen strenger dan voedsel voor mensen.

Mike
 

Romagi

Well-known member
Kunnen we niet beter reageren onder "gezondheid"
Ik heb straks nog wel het een en ander te ragen/melden.
 

FoolProof

Well-known member
Dieren krijgen betere medische verzorging dan mensen, klopt. Dat zie je ook terug bij de certificering (GMP+) van veevoer, vele malen strenger dan voedsel voor mensen.

Mike
Dit is niet waar Mike. GMP geldt voor zowel diervoeding als menselijke voeding.
 

JM

Well-known member

Inloggen en bij bestellen krijg je het op recept van een dierenarts.

Joost
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.408
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan