• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

X22 Report

Medusa

Well-known member
De Kuur Verspreidt Zich Wereldwijd, We Pikken Het Niet Langer, 1776

X22 Report van 12 juli 2021

Vertaling vanaf 1:33 tot 7:29 min.: Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, de private bankiers dachten allemaal: “Weet je, als we van Trump afkomen, als we fraude plegen bij de verkiezingen, als we Russische samenzwering en afzettingspogingen nr. 1 en nr. 2 verzinnen en als we al die nep artikelen over hem schrijven, dan zal hij gewoon verdwijnen en het volk zal het allemaal vergeten en terugkeren naar hun dagelijkse leven en ze zullen niet aandringen op vrijheid, ze zullen geen vrijheid willen, ze zullen ons laten doen wat wij willen doen. We gaan door met onze agenda, macht hebben over het volk, liegen tegen het volk en hen brengen waarin wij hen willen hebben. Weg met de grondwet, dit zal echt eenvoudig zijn.”

Maar wat zij zich niet realiseerden, is dat het volk de macht heeft, als het volk eenmaal ontwaakt is, zij het heel, heel duidelijk zien en het volk vecht terug, zij willen die wereld niet. Zij willen niet wat de Deep State, de private bankiers willen, wat de corruptie politici hen voorstellen. Zij willen een vrij land, in feite willen de meeste mensen gewoon met rust gelaten worden, ze willen niet dat de regering zich met hun zaken bemoeid. Zoals de Founding Fathers het wilden. En zoals Trump zei tijdens CPAC, hij zei: “Weet je, we pikken het niet meer.” En de mensen vechten nu terug en gaande weg de tijd zal het moeilijker en moeilijker worden voor de Deep State, voor het nep nieuws, voor big tech.

Er is een reden voor het feit dat we alles tegelijkertijd zien gebeuren, Trump met zijn class action rechtszaak, wat er gebeurt in Cuba, ouders die terugvechten tegen alles wat er op scholen gebeurt en zeggen dat ze geen critical race theorie willen, ze vechten ook tegen mondkapjes en dit zal doorgaan. Mensen weigeren zelfs het vaccin. Waarom is het land nog niet voor 100% gevaccineerd? Omdat mensen zich beginnen te realiseren wat er werkelijk gaande is en daarom zeggen ze dat ze er even niet aan beginnen.

Kijk naar de gevestigde orde, naar de Biden regering, de farmaceutische bedrijven, niet alleen in de VS, maar wereldwijd, zij houden hier niet van, want dat betekent dat zij de macht niet hebben. En als zij trachten de macht weer te krijgen, wat doen ze dan? Ze dringen hun narratief op, ze dringen hun agenda op. En terwijl ze dat doen en trachten meer macht te krijgen, zien mensen wat zij proberen te doen. Ik geef een voorbeeld: het is zojuist bekend geworden dat de Biden regering gaat praten met de telefoonbedrijven en ze gaan kijken naar de tekstberichten van mensen en ze zullen feitencheckers hebben die je vertellen wat de feiten zijn als je met iemand een privégesprek hebt. Dus nu zullen mensen zich realiseren: “Wacht eens even, jullie lezen nu mijn privé tekstberichten of als ik met iemand praat, en jullie hebben iemand die plotseling een pop up bericht ertussen plaatst om mij te laten weten dat waar ik over praat niet juist is?” Denk daar eens aan, ja, hij (Biden) gaat zo ver.

Denk eens aan het gaan van deur tot deur om mensen ervan te overtuigen dat ze een vaccin moeten nemen. Zie je, bij elke stap laten ze je zien wie zij werkelijk zijn. Waarom denk je dat Trump Biden toestond in deze positie te komen? Jazeker, hij stond het hem toe om in deze positie te komen! Denk je dat Trump tijdens zijn presidentschap via militaire inlichtingen en al het andere, denk je niet dat hij alles al had betreffende deze mensen? Natuurlijk had hij dat. Hoe denk je dat hij in 2016 heeft gewonnen? In 2020 had hij zelfs nog meer informatie, maar hij stond het hen toe omdat hij wilde dat iedereen in het land, iedereen rondom de wereld dit te zien zou krijgen, om te zien wie zij werkelijk zijn. Want bedenk je, zij gebruiken politieke praatjes. Politieke praatjes klinken fantastisch, ze vertellen je wat je wilt horen. Maar hij wilde je hun daden laten zien. Hij wilde je laten zien wat ze zouden gaan doen. En nu zien mensen het. En mensen maken nu bezwaren.


En bij elke stap wordt het erger en erger, omdat ze je zullen laten zien wie zij werkelijk zijn. Het zijn dictators, ze willen de volledige macht, ze haten ‘Wij, Het Volk’, ze haten de grondwet, ze houden helemaal nergens van. En dat is waarom je bepaalde mensen bij de nep nieuws media hoort vertellen dat ze verplichte vaccinatie willen, dat ze willen meeluisteren met ieders gesprekken, je persoonlijke berichten willen ‘feitenchecken’. En dat gaat volledig in tegen de grondwet.

We praten hier verderop meer over en wat Trump in feite doet omdat hij gereed is dit allemaal te verhinderen. Niet in zijn eentje, maar met de hulp van ‘Wij, Het Volk’. Dat is waar deze manoeuvres om gaan, het gaat om mensen wakker te krijgen, om mensen niet alleen hun verzonnen propagandapraatjes te laten zien, maar om hen verder te laten kijken en mensen te laten zien wat hun daden werkelijk inhouden en om uiteindelijk deze lieden in paniek te zien raken.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Running Red/Red October:Mike
 
Laatst bewerkt:

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:2527a was niet te vinden op Rumble, dus daarom via Bitchute.

Mike
 

Medusa

Well-known member
De Goeden Hebben Hen Allemaal Betrapt, Stingoperatie Van De Eeuw, Geen Deals, Geen Plek Om Je Te Verbergen

X22 Report van 14 juli 2021

Vertaling vanaf 1:35 tot 8:29 min.: Paul Harmans

(Opmerking Paul: Vaak is wat X22 brengt een herhaling van feiten, maar vergeet niet, elke dag ontwaken er mensen die voor het eerst naar hem en ons luisteren en voor die mensen is het ‘nieuws’.)

De Deep State, de corrupte politici, de onzichtbare vijand zijn in paniek zoals we nooit eerder hebben gezien. Waarom zijn ze in paniek? Waarom drijven ze zo door? De goeden hebben de macht, en als ik het over de goeden heb die de macht hebben, dan bedoel ik dat zij de overhand hebben. Wie zit er momenteel aan de aanvalskant, is het Trump die zichzelf moet verdedigen? Pleegde hij fraude bij de verkiezingen? Gaat hij rond door te zeggen: “Oh, ik moet mijzelf verdedigen”?

Of is het andersom? Zijn het de corrupte politici, is het het nep nieuws, is het big tech? Denk aan al die verschillende organisaties. Zijn er class action rechtszaken tegen het nep nieuws? Jazeker, James O’keefe van Project Veritas sleept het nep nieuws voor de rechter. Verdedigen zij zichzelf? Ja, ze worden aangevallen. Heeft Trump een class action rechtszaak, en niet alleen hij, maar talloze anderen tegen big tech? Ja, zij (big tech) moeten zichzelf verdedigen. Ze zitten niet aan de aanvalskant.

Zijn het de corrupte politici die schreeuwen en gillen over alles dat er gaande is, zij die schreeuwen en gillen over de audit in Arizona, die zich moeten verdedigen? Ja. Hebben zij advocaten daarheen gestuurd om het tegen te houden? Ja. Wat betreft Georgia, wat betreft Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, zijn zij in paniek? Maakte Joe Biden geen speciale trip naar Pennsylvania om te trachten iedereen angst aan te jagen, om de gekkigheid te stoppen, stop de audits of anders…? Ja. Waarom? Als zij de macht hebben, waarom zouden ze dat dan doen?

Waarom zouden ze valse vlagaanslagen plannen? Waarom gebruikten ze een valse vlagaanslag op 6 januari (de inval in het Capitool. Vert.)? Omdat zij de macht niet in handen hebben. De mensen die de macht wel hebben zijn de jagers. De prooi moet constant trachten de jagers te stoppen voordat ze hen te pakken krijgen, zij zijn op de vlucht, ze moeten zich verdedigen, ze moeten blokkades opwerpen, ze moeten dit stoppen. Dat is hoe je weet dat de goeden de macht hebben.

Dit is niet slechts een 4 jarige verkiezing waarbij Trump rondgaat en mensen oppakt. Want als het Amerikaanse volk niet eerst begrijpt hoe het systeem werkt, hoe zij fraude pleegden, het volk moet het eerst zien, anders zouden ze het nooit weten. Ze zouden nooit verandering eisen. En de enige manier om daar te komen, is dat ‘Wij, Het Volk’ het voortbrengen. Want zodra het volk het voortbrengt, wat kan de Deep State daaraan doen? Ze kunnen achter Trump aangaan, ze kunnen achter elk individu in dit land aangaan. Dat is hun grootste angst.

Jazeker, ze zullen trachten het te stoppen, maar alweer, zij hebben de macht niet meer. Als zij trachten iets te stoppen dat staat te gebeuren, dan betekent dat niet dat zij de macht hebben, het is andersom. Het betekent dat ze in paniek zijn. Iedere keer dat ze proberen een blokkade op te richten, betekent dat zij in moeilijkheden verkeren. Waarom bevinden zij zich in moeilijkheden? Omdat zij beseffen, en ook de gevestigde media, het nep nieuws, dat ze worden omsingeld.

Meer en meer mensen beginnen zich te realiseren wat er gaande is. Kijk naar de aantallen stemmen, geloven mensen dat er fraude was tijdens de verkiezingen? Ja. Vinden mensen dat er geen critcal race theory op scholen onderwezen moet worden? Ja. Kijk naar de organisaties die trachten terug te vechten, tegen het volk, tegen de ouders. Zij zijn in paniek. Zij zijn bang. Zij moeten blokkades oprichten. Zij moeten dit stoppen.

En wie zijn ‘zij’? Het zijn de corrupte politici, het nep nieuws, de big tech bedrijven, het zijn de onderwijsbonden, het zijn de sportorganisaties, het is Hollywood en noem maar op. Dat is het moeras (de Deep State. Vert.) En iedere keer dat het volk leert en iets nieuws gaat begrijpen en meer en meer mensen ontwaken, hoe erger het voor hen wordt.

Wat we momenteel gadeslaan is de grootste stingoperatie die de wereld ooit heeft gezien. Mensen kunnen zeggen: “Wel, ik zie het niet, ik zie geen stingoperatie.” HET IS NIET DE BEDOELING DAT JE HET ZIET! Maar je krijgt kleine aanwijzingen ervan. Hoe zet je een stingoperatie op? Grijp je in voordat ze de misdaad hebben gepleegd, of doe je dat daarna? Maak je zeker dat de zaak waterdicht is? Vergaar je al het bewijs zonder dat zij dat weten? Denk aan wat er momenteel gaande is. Trump en de goeden hebben deze mensen momenteel zo bang gemaakt, zo bevreesd, dat zij alles zullen proberen om te stoppen wat er gaande is. Bedenk je, we hebben ze allemaal betrapt! We hebben alle informatie. Nu is het tijd om dat aan het volk te tonen.

Het volk (het ontwaakte deel ervan. Vert.) heeft het onderzoek gedaan. Het volk heeft de audits uitgevoerd. Het volk zoekt nu al deze informatie uit en het volk gaat het openbaren. Jazeker, Trump en de goeden keken mee met de verkiezingen. Jazeker, zij hebben de gegevens onderschept. Jazeker, zij hebben het allemaal. Maar bedenk je, het moet komen van ‘Wij, Het Volk’. En daar wachten we op en bij elke dag die voorbij gaat, baden de goeden daarbij in het angstzweet? Zit Trump bang in een hoek? Of start hij zijn rallies en vertelt hij daar over alle fraude? Onthoud, als de informatie naar buiten komt, wat denk je dat hij daarmee gaat doen? Hij zal het presenteren.

En kijk dan naar de Deep State, kijk naar het nep nieuws hoe zij zich hier elke dag tegen keren: “We sturen advocaten, we gaan ieders gesprekken afluisteren, we gaan kijken naar de ophitsers waar de mensen op 6 januari hun oren naar lieten hangen.”

We hebben Merrick Garland (minister van Justitie van de VS. Vert.) en we hebben de procureur generaal van Pennsylvania die bedreigingen uiten. Wie is er aan de macht hier? Zijn zij het? Nee. Het zijn de goeden, zij zijn degenen die bedreigingen uiten, zij zijn degenen die van leer trekken, omdat zij weten wat ze deden, zij weten wat er gebeurde.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report, met een sanenvatting van de tussentijdse reportage over de forensic audit in Arizona - the coverup always gets you:.Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
De verandering hangt in de lucht. Voelen jullie het ook? 2 x X22 Report:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Prepare for [Zero Day]:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - systematic destruction of the Old Guard:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Year of the Boomerang:Toch die bijziende Maya, die 2021 aanzag voor 2012!

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - The next phase will bring justice:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - MUST HEAR, devolution, only way is military!Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.810
Leden
7.670
Nieuwste lid
Polka
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan