• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

X22 Report

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Irregular Warfare, belangrijk deze!



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report. Voor wie nog steeds Trumps recente kritiek op Bill Barr serieus neemt, dit is Art of War: appear weak when you are strong. Trump zegt dat Barr had moeten handelen n.a.v. het OIG Report van Horowitz in 2020. In plaats daarvan koos Barr om Durham de boel te laten onderzoeken (Barr maakte de ONAFHANKELIJKE OUTSIDER Durham zelfs Special Counsel, met allerlei bijzondere bevoegdheden buiten MinJus in Washington om!). En nu is Durham 'spoorloos verdwenen'. Kortom, Trump staar helemaal alleen en was al die tijd omringd door verraders. Optics are very important. POTUS must be insulated. Something BIG is about to drop. Denk ook aan de laatste post van Q: DURHAM.



Mike
 

Medusa

Well-known member
Van Paul Harmans via Telegram:

Deel 1
Het Verhaal Wordt Gevormd, Iets Groots Staat Op Het Punt Uit Te Komen, D5

X22 Report van 29 juni 2021

Vertaling vanaf 27:47 tot 32:10 min.: Paul Harmans

Welnu, wat heel interessant is, is dat Trump’s plan perfect werkt, hij bouwt momenteel het verhaal op, want iets groots staat op het punt uit te komen. Hoe weten we dat? Wel, we weten dat Trump Barr een pak slaag geeft, we weten dat er een boek is uitgegeven, we weten dat Trump statements uitgeeft. En dit komt van de Washington Post: ‘Waarom we MAGA (Make America Great Again) overlopers welkom moeten heten zoals Bill Barr.’ Denk daar eens even over na.

En Trump bracht een ander statement uit en hij schrijft:

‘Jonathan Karl’s verhaal over de traag werkende Bill Barr is boven elke verbeelding verzonnen. Het is in andere woorden Nep Nieuws! Ik heb het vertrouwen in Bill Barr verloren lang voor de 2020 Presidentiële Verkiezings Fraude. Het was toen hij het indrukwekkende Horrowitz Rapport afwees en er geen actie op ondernam en in plaats daarvan alles overdroeg aan John Durham, die, het lijkt wel, van de planeet is verdwenen. Denk je echt dat er een rapport uitkomt tijdens de Biden Regering? We hebben hen betrapt, maar we hadden helaas geen minister van Justitie die capabel genoeg was actie te ondernemen en die niet tegen zijn vrienden in Washington DC wilde ingaan. Barr was een ‘moeraskruiper’ (Deep-State-Pion) hij was er kapot van dat de Radicale Linksen hem wilden afzetten. Hij en andere RINO’s (Republikein In Naam Alleen) buigen altijd (je ziet dat iedere keer weer!). Als hij zich ‘minder’ aan President Trump’s kant schaarde, dan zouden ze hem misschien met rust laten. Het vergt een zeer moedig en zeer speciaal persoon om tegen de ‘mob’ (maffia) in te gaan. Bill Barr was dat niet. Ondanks bewijs van enorme verkiezingsfraude wilde hij daar niet naar kijken. Hij was bang, en eerlijk gezegd, nu ik zie wat hij zegt, meelijwekkend. De feiten komen nu snel naar buiten in de staten en rechtbanken over de 2020 Presidentiële Verkiezings Fraude, en laten we eens zien of Barr, een man die niet in staat was met de druk om te gaan, correct was? Het antwoord zal een galmend NEE zijn!’

Dus de mensen geloven dat Bill Barr niet voor Trump werkte, dat Trump een probleem had met Bill Barr, dat Bill Barr openlijk zegt dat er geen verkiezingsfraude was. Juist, dat is de manier waarop je het aanpakt. Je zegt niet: “Oh, mijn minister van justitie gaat achter de verkiezingsfraude aan, hij gaat al het mogelijke doen om het te bewijzen.” Zou dat verstandig zijn gedurende een verkiezing?

Herinner je je Q post nr 2 van 28 oktober 2017? Er staan oa. twee regels in de post en die luiden:

‘POTUS (President Of The United States) zal niet op TV verschijnen om de natie toe te spreken.’
‘POTUS moet zichzelf afzonderen om een negatieve optiek te voorkomen.’

Dan gaan we naar post 1483, het vraagt:

‘Waarom is optiek belangrijk?’
‘Hoe werkt DC?’

Zie je, Trump weet dit, hij moet neutraal blijven, het moet lijken alsof hij er volledig buitenstaat, niemand helpt hem en iedereen werkt hem tegen. En wie levert in feite het bewijs? Wij, het volk.

Brian Cates zegt op Telegram het volgende:
Vervolg:
‘Het kan niet van Trump komen of door een rechtstreekse order van Trump aan militaire troepen of federale agenten. Het moest op deze wijze gedaan worden. Het volk moest het doen, het onthullen van de verkiezingsfraude, en de verkiezingen corrigeren. En het antwoord dat ik ook in die video geef, verklaart ook waarom Trump niet gezien kan worden als degene die de orders geeft aan Barr, Durham of ieder ander die werkt aan onderzoeken naar SpyGate.’

Absoluut, dat is waarom hij het verhaal opbouwt, dat is waarom hij Durham blijft noemen. Denk eens aan Durham, hij is een speciale openbare aanklager, Merrick Garland (de door Biden aangestelde minister van justitie) kan hem niet lastig vallen, Durham hoeft niet te rapporteren aan Merrick Garland, hij kan openbare aanklagers aanstellen als hij ze nodig heeft en alles is gedaan achter de schermen. Ja, er is informatie naar buiten gekomen over Schiff en Swalwell, dat is met opzet gedaan en we zullen meer van datzelfde gaan zien. Wat Trump momenteel doet is het opbouwen van het verhaal, door te zeggen dat ze allemaal een fiasco zijn, dat ze helemaal niets deden en dat hij vol afkeer is van iedereen. Juist, toon je zwak wanneer je sterk bent en bedenk, hij heeft alle macht.
 

Medusa

Well-known member
Deel 2
Het Verhaal Wordt Gevormd, Iets Groots Staat Op Het Punt Uit Te Komen, D5

X22 Report van 29 juni 2021

Vertaling vanaf 35:03 tot 39:25 min.: Paul Harmans

Trump laat ons weten dat ze doorgaan met de heksenjacht, ze zullen niet stoppen en dat is waarom ik geloof dat er twee soorten valse vlag incidenten zullen komen. Als je in feite kijkt naar wat The Hill publiceerde, dan zie je dat ze het verhaal aan het opbouwen zijn voor de valse vlag. En dit is de kop van het artikel: ‘Trump supporter waarschuwt CNN voor een ‘burgeroorlog’ als de voormalige president niet ‘snel’ wordt teruggeplaatst’

Wel, er zouden dus mensen zijn die zeggen dat Trump opnieuw president zal zijn in augustus en als hij in augustus niet wordt teruggeplaatst, dan breekt er een burgeroorlog uit, ze zeggen dat ze zeer, zeer gewelddadig zullen worden. Niet dus, dit is een truc, dit is wat het nep nieuws tracht te doen, bedenk je, ze bouwen het verhaal voor een valse vlag gebeurtenis. Ze bouwen het op omdat, zodra de informatie naar buiten komt, ze moeten laten zien dat de mensen zeer, zeer boos worden op de een of andere manier. Ja, ze zullen de informatie verdraaien, ja, als Trump niet wordt teruggeplaatst in de exacte maand dat ze zeggen, dan worden mensen boos, dat is wat ze zullen pushen. En valt het je op, ze blijven maar augustus noemen, dat dat de maand is wanneer we een burgeroorlog zullen hebben, dat dat is wanneer mensen gewelddadig worden. Wel, augustus is de maand dat de informatie (over de stemfraude) naar buiten komt. Bedenk wat ze hier trachten te doen.

Wel, als dit niet werkt, als ze dit niet van de grond krijgen, en natuurlijk zullen ze Antifa gebruiken en natuurlijk zullen ze nep MAGA mensen gebruiken, ze zullen alles proberen, ze kunnen mogelijk zelfs dingen laten exploderen en zeggen dat het de Trump supporters zijn. Ze kunnen zelfs infiltreren in groeperingen, waarbij ze zich voordoen als oprechte mensen in de groepering en dan iets uithalen. Val er niet voor! Het is een truc!

Zodra dat niet werkt, als ze dat niet van de grond krijgen, dan zullen ze de tweede valse vlag opzetten, waarvan ik denk dat het een communicatie black-out zal zijn om de rest van de informatie die naar buiten komt te kunnen stoppen. Ja, het nep nieuws zal trachten de verdraaide verhalen te laten doorgaan, maar ik denk dat ze zullen komen tot een communicatie black-out.

En zoals Trump zei in een statement, ze zullen achter mensen in zijn organisatie aangaan, het nep nieuws zal er een grote zaak van maken en ze zullen het laten lijken dat Trump de volgende is. Ze zullen trachten de mensen boos te krijgen, ze zullen proberen de mensen tot iets aan te zetten, maar val er niet voor! Dit is de Deep State die een valse vlag creëert. Net zoals bij al het andere, net zoals bij 6 januari, ze creëerden het omdat de mensen er waren, ze waren in staat het te gebruiken. Al die andere mensen die werkelijk verantwoordelijk waren zijn uit zicht. Wat ze wel doen is de mensen arresteren die daar rondwandelden en daar waren. Er werden geen misdaden gepleegd, niemand is veroordeeld voor muiterij.

Maar Trump en de goeden wisten dit allemaal. Waarom denk je dat Trump met een statement komt en het verhaal opbouwt? Omdat hij weet dat er informatie gedropt gaat worden, hij zet het allemaal op. Hij weet welke kant dit op zal gaan. Hij weet dat hij de Trump kaart heeft. Denk je dat hij werkelijk niets weet over Durham, waar hij is, waar hij mee bezig is? Natuurlijk weet hij dat. De opdracht was gegeven aan Durham, dat weet hij. Durham doet zijn werk en daarom zie je geen uitgelekte informatie, dat is hoe je weet dat hij zijn werk doet.


Denk aan Swalwell en Schiff, hoe de informatie naar buiten kwam (over het onderzoek naar hun telefoontjes ed. betreffende het lekken van geheime informatie naar de media. Vert.). Denk aan Swalwell en Schiff hoe ze in paniek zijn. Denk je niet dat ze meer informatie van Durham zullen laten uitlekken? Ik denk het wel. Zullen we informatie over de verkiezingen zien dat toont hoe ze fraude pleegden? Ja, en dat is waar de Deep State plannen voor maakt, dat is waar ze naartoe werken. Dat is waarom we mensen zien in New York die achter Trump aangaan. Ze bereiden zich op dit alles voor, ze zetten het allemaal op.

Maar de goeden kennen het plan, ze kennen het playbook. Dat is waarom Trump er is en zijn verhaal pusht. De optiek is absoluut niet op hem gericht. Er zijn andere plaatsen, niemand doet wat hij wilt… maar iedereen doet wat hij wilt. Denk daar eens over na.
 

Zathras

Well-known member
Vandaag 270 km auto gereden, ben weer helemaal bij met x22. Heerlijk verhaal altijd. Echt goed on de moed erin te houden!!
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Let's see what happens:



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:



Mike
 

Medusa

Well-known member
Trump: “Mijn filosofie, als je ooit iemand betrapt op stelen, ga je onbuigzaam achter hem aan. Stelen is het ergste.”

X22 Report van 2 juli 2021

Vertaling vanaf 1:38 tot 3:23 min.: Paul Harmans

De goeden, Trump, zij oefenen een hoop druk uit op de Deep State, op het nep nieuws, op Big Tech. En we weten van de (Q) post dat augustus een zeer, zeer hete maand zal worden. En ja, het nep nieuws en Big Tech en andere corrupte individuen en informanten van agentschappen pushen het idee dat als Trump niet in augustus geïnstalleerd wordt er gewelddadigheden zullen uitbreken. Wel, heel belangrijk, niemand (van de Trump aanhangers. Vert.) zegt dat hij in augustus opnieuw geïnstalleerd zal worden, de resultaten van de forensische audit zullen in augustus worden vrijgegeven. Wanneer Trump opnieuw wordt geïnstalleerd daar hebben wij geen informatie over.

Bedenk je, het moet allemaal uitgespeeld worden. Het gaat er niet alleen om om Trump terug in de regering te brengen, dit gaat over het aantonen van het Deep State systeem, het gaat over het tonen aan het volk hoe zij fraude pleegden, waarom zij fraude pleegden en de vraag of zij al een hele lange tijd fraude gepleegd hebben om de persoon die zij aan de macht willen te ‘kiezen’ en wat hebben zij nog meer gedaan? Het gaat erom het gemakkelijker te maken voor mensen de pil te slikken, zodat ze begrijpen wat er komt. Al die andere geruchten komen van de Deep State, zij bereiden hun valse vlag voor.

Dat is wat zij doen, ze trachten het narratief voor te bereiden, ze trachten te gebruiken: “Oh, als Trump niet in augustus wordt geïnstalleerd, dan gaan we geweld zien!” Dat is waarom we zien wat we zien. Dat is waarom Cy Vance (New York advocaat. Vert.) achter Trump aangaat. Denk aan de timing van dit alles, daar is een reden voor. Maar de goeden hebben de touwtjes in handen, de goeden kennen het playbook, zij weten exact wat er gaande is.

Vertaling vanaf 32:36 tot 36:24 min.

En bedenk je, Trump en de goeden, zij hebben de Deep State in de val gelokt. Zij hebben hen toegestaan fraude te plegen in de verkiezingen en ze hebben elk ding dat ze hebben gedaan vastgelegd. Het volk wordt nu met drommen tegelijk wakker, ze kunnen het nu heel, heel duidelijk zien. Ze begrijpen wie de vijand is, ze begrijpen dat er iets fout is, dat iets niet goed zit en dat dat moet veranderen.

Maar Trump is nog niet klaar, bedenk je, hij is geduldig, hij weet hoe je het spel speelt, dit is een irreguliere oorlogsvoering. We vallen de vijand niet rechtstreeks aan, we gebruiken hun tactieken tégen hen om ze toe te staan zichzelf bloot te geven en te laten zien wie zij werkelijk zijn, hen toe te staan zichzelf te vernietigen tijdens dat proces. En bedenk je, Trump is geduldig, hij weet dat het vanuit het volk moet komen, de optiek is heel belangrijk. Het mag er niet op lijken dat hij het is, omdat ze dan gaan schreeuwen dat hij een zielige verliezer is en dat hij degene is die fraude pleegde. Het moet vanuit het volk komen en hij weet dat.

Laten we eens teruggaan en we hebben dit al eens eerder aangehaald, laten we eens kijken naar Trump’s boek ‘The Art Of The Deal’, daar is een klein stukje tekst en dat verklaart hoe hij denkt over iemand die iets van hem heeft gestolen. Hij zegt:

‘Mijn filosofie is altijd geweest, dat als je ooit iemand betrapt op stelen, je onbuigzaam achter hem aan moet gaan, zelfs als het je tien keer meer kost dan wat hij heeft gestolen. Stelen is het ergste.’

Hebben zij de verkiezing van hem gestolen? Ja. Gaat hij achter hen aan tien keer harder? Ja. Maar bedenk je, het is niet rechtstreeks, het komt van Wij, Het Volk en hij gebruikt Wij, Het Volk en hij berijdt deze golf en hij zal het pushen en het volk zal het pushen en het zal zich verspreiden van staat naar staat naar staat. Het nep nieuws zal niet weten wat ze eraan kunnen doen, de Deep State zal krankzinnig worden hiervan. Paniek is wat ze momenteel voelen, omdat, als het te maken heeft met Wij, Het Volk, wel, daar hebben zij geen controle over en al helemaal niet als het volk wakker is geworden. En het land is nu wakker!
 

Medusa

Well-known member
Vervolg:
Het volk begrijpt het, het volk realiseert zich dat er iets mis is met de verkiezingen en als de tijd voorbij gaat en er meer bewijs naar buiten komt, zullen steeds meer mensen wakker worden voor dat feit. En als meer en meer mensen wakker worden voor dat feit, dan wordt het slechter voor de Deep State. De mensen zien de misdaden in al die verschillende steden. De mensen zien de crisis aan de grens. De mensen zien het nu allemaal. Ja, ze liepen door het duister en ze lopen nog steeds door het duister en ze voelen het, maar terwijl ze het voelen, terwijl ze het ervaren, worden ze wakker.

Ja, jij kan al voor een lange tijd wakker zijn, maar de rest van het land moet je inhalen en het land is aan het inhalen. En ja, je zal een klein percentage overhouden dat nooit in staat zal zijn te ontwaken, misschien aan het uiterste einde als ze achterom kijken en zeggen: “Wow, dat heb ik niet gezien.” Maar de meerderheid van het volk weet het al. Trump, de goeden, zij wachten op het juiste moment en als dat juiste moment komt slaat de val dicht en zal de Deep State zich nergens meer kunnen verbergen.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report, weer een belangrijke deze:



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:



Mike
 

Medusa

Well-known member
Ons Is Verteld Wat Er Zou Gaan Gebeuren, Strategie, Van Te Voren Gepland, Dit Is De Laatste Halte

X22 Report van 8 juli 2021

Vertaling vanaf 1:32 tot 6:03 min.: Paul Harmans

De Deep State is in paniek zoals we ze niet eerder in paniek hebben gezien. Denk aan wat er momenteel gebeurt. Hadden zij echt de forensische audits verwacht? Hadden zij echt verwacht dat Trump rallies ging houden? Hadden ze echt verwacht dat Trump door beide afzettingspogingen zou komen? Hadden ze echt verwacht dat Trump door de Russische samenzwering zou komen? Hadden ze verwacht dat hij zou schrijven over Hydroxychloroquine, over waar het virus vandaan kwam, over nagenoeg alles? Nee! Ze hadden niets van dit alles verwacht. Zij dachten dat ze de volledige controle hadden toen ze eenmaal de verkiezingen hadden gewonnen. Zij dachten: “Wow, we hebben het, we speelden vals, wij zijn binnen en Tump staat buiten spel en wij hebben de volledige macht.”

Wel, zoals we weten van ‘Sun Tsu - de kunst van oorlogvoeren’: ‘Doe je voor als zwak als je sterk bent en sterk als je zwak bent.’ Trump heeft vandaag meer invloed dan ooit eerder. Hij zet momenteel alles op de juiste plek. Waarom denk je dat hij zijn steun betuigt aan al die personen in de republikeinse partij? Waarom denk je dat hij de republikeinse partij weer op zijn plaats zet? Waarom denk je dat Trump op dit moment een class action rechtszaak start tegen big tech? Daar is een reden voor. Het heeft te maken met het offensief. Trump heeft meer invloed dan ooit eerder, hij heeft de situatie onder controle.

En als de tijd voorbijgaat en meer waarheden aan het licht komen, dan zullen meer en meer mensen naar hem kijken vanwege de dingen die hij zei en waarvan het nep nieuws beweerde dat het leugens waren en waarbij de corrupte politici zeiden dat hij loog. Wel, als het toch de waarheid was, zullen mensen automatisch weten wie de leugenaars waren en wie de waarheidsverkondigers waren. Zie je, in plaats van het iedereen op tv te vertellen wat de waarheid is, moet je hen laten ervaren dat je de waarheid vertelt. Soms kost dat wat tijd. Soms moet je wachten. Soms moet je het de Deep State, het nep nieuws de big tech bedrijven, de corrupte politici voor je laten doen. En zodra zij het voor je doen, zijn ze verslagen.

Welnu, Trump begrijpt dit. Bedenk je, dit is de laatste halte, alles waarvan we getuige zijn, alles dat we nu uitgespeeld zien worden, is strategie, het is van te voren gepland. Nee, het gebeurt niet van: “Laten we vandaag eens een class action rechtszaak startten.” Ons is vanaf het allereerste begin verteld (Q) over ‘Het Plan’, ons is verteld wat er zou gaan gebeuren. Wij wisten dat er een class action rechtszaak zou komen. Wij wisten dat de Senaat de sleutel zou zijn. Wij wisten al deze informatie en die informatie wordt nu elke dag bewaarheid.

Ja, iedereen verwachtte dat binnen een paar maanden alles gedaan zou zijn, je vervolgens terug kon keren naar je dagelijkse leven en dat was het dan. Maar als je het volledige Deep State systeem wilt breken en het voor de wereld wilt onthullen, denk je dan echt dat het op die manier kan gaan? Denk aan de Amerikaanse revolutie (1775-1783), was die voorbij in 20 dagen, 30 dagen, een jaar? Nee, die duurde veel langer. En denk aan wat er nu gebeurt. Jazeker, er is een oorlog gaande, niet met kogels en raketten, God zij dank, maar er is een oorlog gaande, dat is waarom we constant zeggen dat het een informatieoorlog is, omdat het met informatie te maken heeft, het heeft te maken met het wakker schudden van het volk. We strijden een ander soort oorlog nu.

Als je denkt dat het allemaal voorbij en gedaan is, dan houd je jezelf voor de gek. Momenteel zijn de goeden, Trump en zij die met hem samenwerken de jagers en ze zitten achter de prooi aan.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Trump op.het oorlogspad!



Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:



Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.087
Leden
7.675
Nieuwste lid
Eilko
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan