Okee, het hoeft niet bizar te wezen, maar ik heb wel gemerkt dat ik in de afgelopen drie jaar veel meer smaken ben gaan waarderen en zelf prefereer. Bitter en zuur zijn hier de twee uitschieters in. Maar ook rauwe groente als bloemkool, boontjes of broccoli smaken mij prima.
Een andere persoonlijke favoriet is komijn. Geroosterde komijn welteverstaan. Ik heb een enorme pot met geroosterde komijn standaard binnen handbereik staan (ik kan fotografisch bewijs overleggen). Ik strooi het overal overheen, curry, komkommer, kaas, rauwe ui, yoghurt, tomaat... Heerlijk! Net nog gegrilde kaas met rauwe ui, komkommer en flink komijn verorbert... yum
Je ziet het, zo heel raar is dit natuurlijk niet, maar als ik dit op mijn blog zet zullen niet veel mensen dit herkennen, dus ik denk: kom, ik zet het lekker hier neer! Dus kom maar op! Wat is jou meest vreemde, maar ook favoriete smaakcombinatie?
Een andere persoonlijke favoriet is komijn. Geroosterde komijn welteverstaan. Ik heb een enorme pot met geroosterde komijn standaard binnen handbereik staan (ik kan fotografisch bewijs overleggen). Ik strooi het overal overheen, curry, komkommer, kaas, rauwe ui, yoghurt, tomaat... Heerlijk! Net nog gegrilde kaas met rauwe ui, komkommer en flink komijn verorbert... yum
Je ziet het, zo heel raar is dit natuurlijk niet, maar als ik dit op mijn blog zet zullen niet veel mensen dit herkennen, dus ik denk: kom, ik zet het lekker hier neer! Dus kom maar op! Wat is jou meest vreemde, maar ook favoriete smaakcombinatie?