• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Viruswaanzin/Viruswaarheid

Wida

Well-known member

En hier via Twitch:

De eerste tien delen van het Juridisch Weekjournaal gingen over de rechtszaken van Viruswaarheid.
Deze elfde aflevering gaat over wetsvoorstellen voor de uitbreiding van het coronatoegangsbewijs. Zeer de moeite waard. Een kijkje in de nabije toekomst.

Bijgevoegde documenten over dagvaarding van de Gezondheidsraad etc staan hier onderaan. De documenten van de wetsvoorstellen waar Maria-Louise in deze uitzending over spreekt, volgen nog.

Een samenvatting van deze uitzending:
Vandaag (deel 11) wordt ingegaan het doel en de reikwijdte van hoofdstuk Va van de Wet op de publieke gezondheid (in de volksmond ook wel de Spoedwet genoemd), de procedurevoorschriften ministeriële regelingen, alsmede §3a van hoofdstuk Va van de Wpg (coronatoegangsbewijzen). Deze paragraaf bestaat nu nog uit 7 artikelen (art. 58ra tot en met 58rg), maar deze zal langzamerhand uitgebreid worden zoals we nu al zien (teneinde niet-geïnjecteerden beetje bij beetje van hun grondrechten te ontdoen).

Op dit moment zijn er 5 sectoren waarin CTB’s (QR-code / QR-app) gevraagd kunnen worden, maar dit zal binnenkort worden uitgebreid naar de niet essentiële detailhandel en niet essentiële dienstverlening op publieke plaatsen. Volgens de Memorie van Toelichting bij dit wetsvoorstel, moeten wij bij niet-essentiële detailhandel denken aan kleding-, elektronica-, speelgoed-, meubel-, keuken-, vuurwerk- en schoenenwinkels, boekhandels, bouwmarkten, tuincentra, warenhuizen en juweliers. Wel essentieel geacht worden bijvoorbeeld winkels in de levensmiddelenbranche, reguliere wekelijkse markten, drogisterijen, opticiens, audiciens, apotheken en winkels gericht op de eerste levensbehoeften van dieren. Bij niet-essentiële dienstverlening kan gedacht worden aan pret- en dierenparken, speeltuinen op publieke plaatsen, sauna’s, zonnebanken, massage- en nagelsalons, niet-essentiële cursussen en trainingen en bepaalde contactberoepen. Van essentiële dienstverlening is sprake bij zakelijke en financiële dienstverlening – zoals banken, makelaars en hypotheekverstrekkers – en dienstverlening van de overheid, bibliotheken, post- en pakketservices, reparaties van goederen, verhuur van essentiële goederen en essentiële medische voorzieningen.

Ook wordt er ingegaan op het 3G-Systeem (Gevaccineerd, Genezen of Getest), het 2G-Systeem (Gevaccineerd of Genezen), alsmede op de Maatregelenbrief COVID-19 d.d. 12 november 2021 alsmede het Advies van de Raad van State d.d. 10 november 2021 met betrekking tot de voorgestelde uitbreiding van de inzet van coronatoegangsbewijzen.

Tot slot wordt er ingegaan op een brief van het RIVM aan de Directeur-Generaal Volksgezondheid, Welzijn en Sport (T.a.v. Drs. M. Sonnema) en de NCTV (T.a.v. Dhr. P.J. Aalbersberg EMPM) d.d. 12 november 2021 over:

– de invoering van een verzwaard CTB-regime naar 2G bij specifieke settings met een hoog risico;

– de invoering van algemene sluitingstijden voor niet-essentiële detailhandel, horeca, sport, cultuur etc.

– de uitbreiding

– het creëren van de mogelijkheid (zonder verplichting) om zorginstellingen de bevoegdheid te geven om hun werknemers en bezoekers te vragen een CTB te tonen voor het verlenen van toegang tot de zorginstelling.
 
Laatst bewerkt:

Wida

Well-known member

En hier via Twitch:

De eerste tien delen van het Juridisch Weekjournaal gingen over de rechtszaken van Viruswaarheid.
Deze elfde aflevering gaat over wetsvoorstellen voor de uitbreiding van het coronatoegangsbewijs. Zeer de moeite waard. Een kijkje in de nabije toekomst.

Bijgevoegde documenten over dagvaarding van de Gezondheidsraad etc staan hier onderaan. De documenten van de wetsvoorstellen waar Maria-Louise in deze uitzending over spreekt, volgen nog.

Een samenvatting van deze uitzending:
Deze video staat nu ook op Videowaarheid.nl

Helemaal onderaan staan alle links naar de besproken wetsvoorstellen.
 

Angelface

Well-known member
Bericht van Willem Engel op FB

Wat een shitshow.
Afgelopen nacht in Rotterdam, mijn stad, ging het los.
Mensen kwamen bijeen na de zoveelste provocatie van het regime. De rek is er uit, de maatregelen zijn tirannie. Nu lezen we over hoe de politie werd overvallen en zich genoodzaakt voelde zich te verweren. Kranten schrijven over onacceptabel. Dit is een grens over, dit moet stoppen etc etc.
Veel is nog onduidelijk, maar we zien hier duidelijke patronen.
1. Er waren veel meer mensen bij elkaar dan de politie had verwachte.
2. Er was een grimmige sfeer, vuurwerk afsteken etc.
3. de sfeer was niet onderling grimmig, de politie zelf was de trigger.
4. Politie was slecht voorbereid. Later bleek ook slecht getrained.
5. Het optreden van de politie is 1 dimensionaal, luisteren en anders klappen.
6. De menigte sloeg terug, politie raakte in paniek
7. De beer is los, binnenstad werd overgenomen, politie moet vluchten.
8. Wederom 1 dimensionaal optreden ipv strategische terugtrekken en hergroeperen.
9. Confrontatie waarbij de politie gericht schiet, alle opschalings stappen worden overgeslagen.
10. Paniek breekt uit, chaos wordt groter, een totaal fiasco dreigt.
Het optreden van de politie in Rotterdam is waarschijnlijk het slechtste optreden tot nu toe. Ligt de fout dan helemaal daar? Wij hebben het sterke vermoeden dat NCTV en agent provocateurs dit planden. De stapels stenen, het aanzetten van de eerste rellen, maar vooral de slechte informatie waarmee de politie werd voorzien vooraf.
NCTV voert een destabilisatie agenda uit, duidelijk is dat we met een terreurbeweging te maken hebben. Dit beeld komt ook naar voren uit de 1000 pagina's WOB verzoeken die wij hebben gedaan bij meerdere veiligheidsdiensten. Op zijn best heeft de NCTV zich op de verkeerde groepen gericht, namelijk de politieke tegenstanders van het regime, daarmee is de NCTV niet haar taak aan het uitvoeren, maar vooral de zittende macht te beschermen en de misdaden te ondersteunen.
Op zijn slechts zien we een herhaling van de avondklok rellen, waar de NCTV een zeer bedenkelijke rol speelde in nauwe samenwerking met social media. Vanuit de militaire inlichtingdienst zien we dat de NCTV diensten probeert te recruteren voor haar clandestiene en zeker niet legale operaties. Deze WOB verzoeken zijn ook bij de politie neergelegd, daar geen antwoord, dat bevestigd het vermoeden dat de politiedienst wel heeft toegehapt en meedoet aan clandestiene operaties van infiltratie, intimidatie, informatie verzameling en verdachtmaking van politieke tegenstanders.
Nu kreeg de politie het lid op de neus NCTV speelde opzettelijk verkeerde informatie door waardoor de politie achter de feiten aanrende, met de agent provocateurs nog wat olie op het vuur en daarmee lukte het eindelijk om te escaleren en de weg vrij te maken voor harder ingrijpen. Helaas zijn er slachtoffers gevallen, deze zijn vermoord door de staat, dat is verschrikkelijk net als de 1000den die inmiddels bezweken zijn aan het medisch experiment.
Hiermee wordt de oorlog tegen het volk zichtbaar en tastbaar. Natuurlijk schreeuwt men moord en brand en wordt iedereen opgeroepen om 'afstand te nemen' van het geweld. De harde realiteit is dat we na ruim 1,5 jaar hebben gezien dat er geen democratische weg is, dat de rechtsstaat kapot is en dat de politie en media aan de verkeerde kant staan en niet het volk beschermt tegen de macht, maar juist de macht tegen de burger. Zelf kies ik niet voor geweld, daarmee geef je het regime juist een troefkaart, maar vraag mij niet afstand te nemen van mensen die hun leven geven voor onze vrijheid.
Het recht op verzet is een universeel mensenrecht. https://nl.wikipedia.org/wiki/Recht_van_opstand Sommigen maken daar op een andere manier gebruik van. Zelf hoop ik dat mensen de kalmte kunnen bewaren en inzien dat deze strijd lang is en dat geweld niet de oplossing gaat brengen.
Het wordt een lange winter, zorg goed voor elkaar, geef de moed niet op, rug recht, hoofd koel en het hart warm.
 

Angelface

Well-known member

Leonardo Pisano, 22 november 2021 In het begin van de jaren ’50 van de vorige eeuw onderzocht sociaal-psycholoog Albert Biderman hoe Chinese en Koreaanse ondervragers Amerikaanse krijgsgevangenen hersenspoelden en dwang uitoefenden om informatie, bekentenissen of valse verklaringen af te troggelen. Zijn studies resulteerden in een raamwerk - Biderman's Chart of Coercion, ofwel Biderman’s Dwangschema – dat sindsdien in tal van situaties wordt gebruikt waarin dwang het leidende mechanisme is…...
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
366.117
Leden
8.335
Nieuwste lid
JustHappy
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan