Beste,
Weet iemand van jullie hoe je melk kan verdikken op een ietwat koude manier, wellicht tot 42 graden verhitten (behoud van de rauwe melk).
Dit om ´gezonde´ toetjes te maken zodat vrouwlief ook melk lust.
Wat ik in elk geval lukt is om havermout te maken door het heel langzaam te laten garen op lage temperatuur. Je moet je vinger erin kunnen houden zonder au te roepen.
Je zou kunnen zeggen dat het een methode is om snel te weken.
groetjes,
Henrik
				
			Weet iemand van jullie hoe je melk kan verdikken op een ietwat koude manier, wellicht tot 42 graden verhitten (behoud van de rauwe melk).
Dit om ´gezonde´ toetjes te maken zodat vrouwlief ook melk lust.
Wat ik in elk geval lukt is om havermout te maken door het heel langzaam te laten garen op lage temperatuur. Je moet je vinger erin kunnen houden zonder au te roepen.
Je zou kunnen zeggen dat het een methode is om snel te weken.
groetjes,
Henrik
 
	
 De kinderen zijn er in elk geval dol op evenals de kleine (nu bijna 2) die toch zeker een half jaar een halve liter per dag naar binnen werkt. Soms heb ik het idee dat ze de meeste voedingsstoffen uit de melk haalt.
 De kinderen zijn er in elk geval dol op evenals de kleine (nu bijna 2) die toch zeker een half jaar een halve liter per dag naar binnen werkt. Soms heb ik het idee dat ze de meeste voedingsstoffen uit de melk haalt. 
 
		 
 
			 
 
