Beste,
Weet iemand van jullie hoe je melk kan verdikken op een ietwat koude manier, wellicht tot 42 graden verhitten (behoud van de rauwe melk).
Dit om ´gezonde´ toetjes te maken zodat vrouwlief ook melk lust.
Wat ik in elk geval lukt is om havermout te maken door het heel langzaam te laten garen op lage temperatuur. Je moet je vinger erin kunnen houden zonder au te roepen.
Je zou kunnen zeggen dat het een methode is om snel te weken.
groetjes,
Henrik
Weet iemand van jullie hoe je melk kan verdikken op een ietwat koude manier, wellicht tot 42 graden verhitten (behoud van de rauwe melk).
Dit om ´gezonde´ toetjes te maken zodat vrouwlief ook melk lust.
Wat ik in elk geval lukt is om havermout te maken door het heel langzaam te laten garen op lage temperatuur. Je moet je vinger erin kunnen houden zonder au te roepen.
Je zou kunnen zeggen dat het een methode is om snel te weken.
groetjes,
Henrik