vaccinaties

Als je logisch nadenkt dan klopt er geen hout van maar de overgrote meerderheid heeft toch een andere logica, misschien ga ik het ooit nog eens snappen, eerst het klimaat maar eens begrijpen.
 
1 op 1000 kinderen krijgt een anafylactische shock van het DKTP-HepB-Hib-vaccin, waar ook aluminiumachtige stoffen in zitten.

Een anafylactische shock is:
Een anafylactische shock is een acute, hele ernstige allergische reactie op een lichaamsvreemde stof. Zo’n anafylactische shock kan levensbedreigend zijn als je niet snel en goed behandeld wordt. Als je een anafylactische shock hebt, wordt er een heel heftige systemische immuunreactie op gang gebracht in je lichaam. De reactie kan overal je hele lichaam schade aanrichten en als het niet snel wordt behandeld, blijft de reactie alsmaar doorgaan. Een anafylactische shock wordt ook wel anafylactische reactie of gewoon anafylaxie genoemd.
 
Haar conclusies: ongevaccineerde kinderen zijn veel minder ziek dan gevaccineerde kinderen en als ze een ziekte krijgen, is het amper zichtbaar. Vaccinaties verstoren het immuunsysteem: er is een verband tussen het stijgende aantal vaccins en aandoeningen zoals astma, allergie en oorontsteking. In ruil daarvoor krijg je een mogelijke, tijdelijke bescherming, waar Kram heel weinig bewijsmateriaal voor gevonden heeft.


Ze heeft acht jaar lang bijna dagelijks artikelen en onderzoeken verslonden en bij elk vaccin kon ze niet genoeg bewijs vinden dat het veilig en effectief was, zei ze in gesprek met Dagblad van het Noorden.
 
Artsen en specialisten worden niet opgeleid om vaccinatieschade te herkennen. De medische wereld heeft geen medicijnen of therapieën die vaccinatieschade kunnen genezen. Veel kinderen met vaccinatieschade lopen jaren in regulier medische trajecten voordat ouders terecht komen in het alternatieve circuit. In sommige gevallen worden er goede resultaten behaald met het ontstoren of ontgiften van vaccins.

Verrassend als Pharma doktoren piepelt met reisjes en congressen en lesmateriaal financiert.
 
Men spreekt vaak over 'immnuiteit' die door vaccins en gentherapie. Bestaat immuniteit wel?
Of is er sprake van verstoorde homeostase (balans) door het toelaten (bewust of onbewust, veelal onbewust) van angst, haat en vergiftiging?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.281
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan