toxische lever en pancreasproblemen: vicieuze cirkel

Dit is waarschijnlijk gebeurd bij mijn vriends vlees:

Quote:
In de magnetron vindt geen gelijkmatige verhitting plaats. Hierdoor bestaat er risico

dat bij opwarmen (vooral van bevroren voedsel) bepaalde delen niet voldoende

worden verhit om (ziekteverwekkende) bacteriën te doden. Men kan daarom beter

het voedsel regelmatig mengen, zodat de warmte wordt verdeeld.


 
Dank voor de goede suggesties en hints Mike.

Daardoor ben ik gaan surfen op het net op het woord magnetronvergiftiging.

Ik had zelf nog niet zo door dat die magnetron echt een rol speelde en zoja welke dan.

In dit geval dus omdat de magnetron niet gelijkmatig genoeg bevroren stukjes vlees ontdooid heeft.

Dit nog afgezien van dat de magnetron voedsel qua structuur tot frankensteinvoedsel vervormt.

De verhitting in de pan na de magnetronverhitting heeft schadelijke organismen ook niet kunnen doden in dit geval.

Misschien heeft mijn vriend niet met genoeg aandacht zijn eten klaargemaakt.

Die magnetron heeft voor mij maar 1 doel: in de schuur (die ik niet heb) om overalls in te doen om teken uit de tuinkleren te weren (tegen de tijd dat ik een tuin heb en een overall).

 
Er is maar 1 plaats voor de magnetron: de schroothoop. Besef je wel dat je misschien teken weert uit je kleding, maar vervolgens radioactieve kleding aantrekt? Wat is nu erger, teken of straling? Bovendien hebben teken niets te zoeken in of op een gezond lichaam. Radioactieve straling maakt het lichaam niet gezond!

Mike

 
Gatvergimme Mike, nee dat wist ik ook al niet van die radioactieve straling!

Jaiks.

Nooit geen magnetron meer in mijn huis of garage dus.

Ik heb er vroeger wel 1 gehad al maar weggedaan al weer een hele tijd geleden.

En je hebt wel gelijk van dat teken niets te zoeken hebben bij gezonde mensen.

Ze zoeken een bepaald slag mens uit, dat is geloof ik ook wel al wetenschappelijk aangetoond.

 
@ Mike...ik heb een combi-oven..magnetron, hetelucht en grill ineen.

Heb 1 x kipfilet proberen te ontdooien met de magnetronfunctie...die heb ik

dus meteen weggegooid..was halfgaar op sommige plekken, half ontdooid op andere

plekken.

Toen ik nog brood at, moest mijn brood altijd op de aanrecht ontdooien..ik vond dat

al het vocht onttrokken werd.

Nu mijn vraag...mijn man en dochter gebruiken dus iedere dag die magnetron-functie

om brood te ontdooien..

Blijft die straling dan in de oven hangen??? en zit die er dan nog in als ik de

gewone oven-functie gebruik??

Dia.

 
Heb je geen broodrooster, ideaal om een paar plakjes te ontdooien, en nog veel lekkerder ook, ipv dat kleffe magnetronbrood.

Gewoon op tijd uit de vriezer halen helpt ook, is zeer snel ontdooid.

 
@ Mike...en als de magnetronfunctie NIET meer gebruikt gaat worden????

Ik heb n.l. maar een beperkte ruimte in m'n keuken voor een oven....en bovendien

is ie pas voor een groot bedrag gerepareerd.

En weet je soms ook iets over Inductie koken....is dat ook slecht????

Dia.

 
Je gaat mij niet vertellen dat 1 klein aluminiumplaatje alle straling van die magnetron tegenhoudt. Ik vertrouw het niet, maar uiteindelijk neem je hierin je eigen beslissingen. Inductiekoken = EMF-velden. Gas is beter, maar ook daar zijn nadelen aan verbonden. Maar ja, om nou buiten een vuurtje te gaan bouwen door stokken tegen elkaar aan te wrijven... Gas is het minst slecht.

Mike

 
Dat van dat 1 klein aluminiumplaatje...snap ik niet..want als ik niet op de functie

van magnetron duw...gebeurd er ook niks.

Deze oven heb ik al 26 jaar..11 jaar in mijn vorig huis..en 15 jaar in dit huis.

In het begin heb ik 1 keer gecombied...met ribjes...

Die hadden dan half de bereidingstijd nodig...en daarna kon je ze een half uur niet vast pakken...zo zat de hitte in de botjes...

Inductie heb ik ook niet...maar ik vroeg me dat af....het zijn allemaal dingen waar ik

nooit bij stil gestaan heb.

Ik kook elektrisch..........en m'n gasleidig zit ver onder de grond ...

Net nog gekeken of er ergens een paar duizend euro lag.........maar helaas.. :(

Anders zou ik morgen nog de vloer open laten kappen...en gaan koken op gas...

en ...tja eigenlijk een heel nieuwe keuken laten maken met een gewone oven.

Dia.

 
Quote:
Dat van dat 1 klein aluminiumplaatje...snap ik niet..want als ik niet op de functie

van magnetron duw...gebeurd er ook niks.


Dat wil niet zeggen dat-ie niet desondanks straling afgeeft. Het magnetrongedeelte en het ovengedeelte worden van elkaar afgeschermd d.m.v. een aluminium plaatje, dat is waar ik het over heb. Ik geloof niet dat zo'n plaatje de straling voldoende tegenhoudt.

Elektrisch koken geeft ook EMF-velden, maar voordat je dit te zwaar opneemt bedenk dan dat m.i. het grootste probleem de combi-oven is. Mijn advies: ga op zoek naar een oud Philips- of Moulinex-oventje. Je vindt deze genoeg op marktplaats.nl, voor maar een paar tientjes! Je hoeft niet je hele keuken te gaan verbouwen voor duizenden euro's.

Mike

 
Vraag aan Mike of andere specialist!

Het schijnt volgens een osteopaat dat mijn lever stil ligt s'nachts terwijl hij zou moeten fibreren!Oorzaak zou spanning in het middenrif zijn door "crash".

Ik had er nog nooit van gehoord maar is dit mogelljk?

Ook hadden we een verschil van inzicht wat nu de groene erwten zijn tijdens een zuivering!

Hij hield het 100% op de olijfolie, maar Moritz had dit toch onderzocht??

Wie heeft de wijsheid in pacht??

vr.groet Compex

 
Quote:
Ook hadden we een verschil van inzicht wat nu de groene erwten zijn tijdens een zuivering!

Hij hield het 100% op de olijfolie, maar Moritz had dit toch onderzocht??

Wie heeft de wijsheid in pacht??


Hoi Compex, je osteopaat die praat in dit geval over iets waar die volgens mij geen verstand van heeft en dan nog als hij zijn verstand zou laten werken zou hij kunnen beseffen dat je lichaam olijfolie onmogelijk in korte tijd tot groene erwten kristalliseert. Dat verstenen dat duurt echt wel een tijdje. Als iemand ergens geen verstand van heeft dan kan die daarna beter aangeven vanaf welk punt de fantasie het overneemt.

 
De theorie is niet dat de olijfolie versteent, maar verzeept. Moritz stelt bij de veel voorkomende vragen achterin zijn boek terecht dat er bij sommige mensen al groene bolletjes worden geloosd in de voorbereidende fase (appelsap), nog voordat men aan het protocol met olijfolie begint. Hoe is dat dan te verklaren? De galblaas loost overtollige gal en dat vertaalt zich in groene, zachte bolletjes. Cholesterol is officieel een alcohol, maar gedraagt zich als een vet. Cholesterol drijft op water en de kleur van gal is groen. Niks geen olijfolie dus.

Net als met de patienten van Musarella die geen darmflora zouden hebben beschrijft ook jouw osteopaath een uniek medisch fenomeen, een lever die 's nachts stil ligt. waar halen deze artsen toch deze unieke patienten vandaan? Het zijn medische wonderen!

Mike

 
Quote:
Galweg heeft eigen regeneratief vermogen

De galweg buiten de lever heeft een opmerkelijk regeneratief vermogen, zelfs na ernstige schade zoals na een levertransplantatie. In dit proces spelen de peribiliaire klieren die zich in de wand van de galweg bevinden een belangrijke rol. Dat is één van de conclusies van het promotieonderzoek van Michael Sutton naar de herstelcapaciteit van de galwegen.



http://www.rug.nl/news-and-events/promotion-inauguration/2013/38-sutton

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.469
Berichten
498.770
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan