• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Tony Pantalleresco a Canadian Herbalist

@opnaargenezing

Nee opnaargenezing, heb ik niet ontvangen.NANOBIO -Synthetic Materials in Vaccines  Viruses are nanoscale objects and therefore can be regarded as naturally occurring nanomaterials; per that definition, LAVs, IVs and viral vectors are nanotechnologies. Nanoparticles and viruses operate at the same length scale—this is what makes nanotechnology approaches in vaccine development and immunoengineering so powerful. Nanoparticles, natural or synthetic, mimic the structural features of viruses whereas chemical biology, biotechnology and nanochemistry enables the development of next-generation designer vaccine technologies. From a vaccine technology development point of view, this is an exciting time and novel technologies and approaches are poised to make a clinical impact for the first time.   https://www.nature.com/articles/s41565-020-0737-y

Tony P. reageert hierop in zijn show

https://independz.podbean.com/e/tonys-show-09072020/

41:10 - 50:10  Viruses are nanoscale objects...

Andere tijdframes met info over nano en AI

22:30 - 29:00

14:00 - 19:00
 
R

Romagi

Guest
Ben ik heb dit geopend
https://www.nature.com/articles/s41565-020-0737-y en kan het dan vertaald lezen.
Ik vergroot mijn letters altijd en zie dan dat het veel bladzijden zijn.
Ik ben er wel aan begonnen maar even gestopt (te veel).
Als ik het goed begrijp gaat dit artikel over vaccins en wij zijn tegen vaccins. Tenzij we door dit artikel er achter komen wat covid nu precies is en via een omweg een juist antwoord krijgen.
We willen wel weten wat een virus is maar ook hoe we niet ziek kunnen worden. Staat dat erin?
Zowiezo vraag ik me af wat jij uit al Tony,s artikelen hebt opgestoken en hebt kunnen toepassen. Ik bedoel, ik zie het woord glyfosaat staan maar als er constant wordt gespoten hoe kunnen we ons dan onttrekken aan de gevolgen van dit gif. Ontgiften natuurlijk maar hoe?
Hoeveel tekst moet ik dan lezen voordat ik het antwoord vind.
Ik krijg alles al niet gelezen qua tijd. en dan vooral engels niet.
Maar het feit dat mensen - of dat nou Tony is of iemand anders - de moeite nemen verder te kijken dan hun neus lang is spreekt me wel aan.
Er zijn in het verleden altijd mensen geweest die tegendraads waren maar achteraf gelijk hadden en juist in een Lab denk ik dat je van alles en nog wat moet uitproberen wil je iets kunnen vinden.
Zoek je wel eens naar nederlandse artikelen die over hetzelfde onderwerp gaan?
 
Romagi,

Tony reageert specifiek op alleen de beschreven passage. Ik weet dat je er moeite mee hebt om zijn spreken goed te kunnen volgen of begrijpen, maar misschien is het een idee om dit samen te gaan doen met iemand die hier beter in is? Zijn show's worden later wel geupload door Aroy Mak, waarbij je ook ondertiteling kunt instellen.

Indien iemand echt geinteresseerd is in deze materie of de visie van Tony of Bryan, dan denk ik dat je ook de moeite zal gaan nemen je er verder in te willen verdiepen. Een belangrijke reden dat ik Tony en Bryan ben gaan volgen, is dat ze ook met oplossingen proberen te komen en deze delen. Het is uiteindelijk zelf gaan bekijken of iets je aanspreekt en dat je het aandurft of er een goed gevoel bij hebt om het te gaan uitproberen.

Nederlandse artikelen over dit onderwerp waar ik me volledig in kon vinden, ben ik nog niet tegen gekomen.

 
Video's van BryanMat Nano Nodes

https://www.minds.com/newsfeed/1149889445515227136Tomato Leaf Nano...with small rant.

https://www.minds.com/newsfeed/1149862468704174080
 
Bryan met zijn visie over virussen

https://www.minds.com/newsfeed/1145987553192407040?referrer=Bryan396

https://www.minds.com/newsfeed/1094465983584169984
 
pdf's van Tony

https://blog.iyannis.com/wp-content/uploads/2020/05/Nano-Weaponary-1a.pdf

https://blog.iyannis.com/wp-content/uploads/2020/05/nano_weaponry_2.pdf
 
G

Guest

Guest
Ben, met wat voor oplossingen komen Tony en die Bryan dan? Wie is die laatste? Wat zeggen ze zelf over Corona? Er is niet wijs te worden uit wat je plaatst. Zag ook iets over hoe Corona gespecificeerd moet worden. Iets met tellen. Die filmpjes zijn niet af te spelen. Gebeurd niks.
 
Binc,

Ik vraag me af wat jou toch steeds opnieuw naar deze topic brengt? Misschien moet je eens een keer terug gaan lezen hoe jij je eerder hebt geuit over Tony P. Wat je vraagt is eigenlijk ook grotendeels allemaal gewoon terug te vinden/luisteren in eerdere posts, video's en show's van Tony. Ook is het niet zo moeilijk om meer info over Bryan te vinden en heb zelf ook in eerdere posts al over hem verteld.  Sinds corona in het nieuws kwam heeft Tony zich hier al over uitgesproken en tevens heeft ook Bryan dit op zijn kanalen gedaan.

''Indien iemand echt geinteresseerd is in deze materie of de visie van Tony of Bryan, dan denk ik dat je ook de moeite zal gaan nemen je er verder in te willen verdiepen.'', schreef ik gisteren nog.

Gezien de eerdere uitingen van jou, heb ik eerlijk gezegd ook niet meer echt de behoefte om nog op jou reacties en vragen in te gaan. Ook met je uitspraak ''Er is niet wijs te worden uit wat je plaatst.'' kan ik niets. Mij lukt het gewoon om de video's van Bryan wel af te laten spelen.

Voor personen die wel oprecht geinteresseerd zijn in wat Tony te vertellen heeft of wat zijn visie is over bepaalde onderwerpen, is de volgende show naar mijn mening de moeite waard om in zijn geheel te gaan beluisteren. Voor alleen de geinteresseerden over het onderwerp nano(bio)tech luisteren van 31:50 - 35:20

https://independz.podbean.com/e/tonys-show-09092020/
 
G

Guest

Guest
Goh Ben, ik kan jou natuurlijk dezelfde vraag stellen. Wat maakt dat jij het nodig vind om terug te komen na je laatste uitbarsting van weet ik hoe lang geleden? Niet in te gaan op voorstellen en ideeën? Bovendien, je ontwijkt mijn vraag over welke oplossingen zij aandragen.

De pdf van Tony ziet er idd nogal ingewikkeld uit. Waarom niet gewoon wat duidelijker? Het argument dat ze met oplossingen komen van jou kant mag dan zo wezen. Maar nergens leesbaar of toegelicht welke oplossingen dan. Moeten we dat zelf maar uitzoeken soms?

Alleen de naam Bryan in Google opzoeken levert giga veel resultaten zoals je zult begrijpen.

Je komt hier zelf weer binnenvallen na een hele tirade gebaseerd op basis van jou behoeften zonder überhaupt ergens op gereageerd te hebben. Gaat het issue hier om behoeften of om informatie?
 
R

Romagi

Guest
Het is niet de schuld van Ben dat de websites van Tony nogal ingewikkeld zijn.
Persoonlijk gebruik ik liever alleen teksten, via www.enz. Soms worden ze automatisch vertaald = gebrekkig maar soms kan ik stukken ook zelf vertalen. Tony is een echte knutselaar zag ik - iets met CD tjes was hij aan het knutselen. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die ook graag knutselen.
Wat zijn spraak betreft, op de duitse zenders hoef je ook niet naar een film te kijken met een duits dialect, = nl niet te verstaan. Is trouwens in nederland net zo. brabants, gronings, fries, drents enz. is net zo.
De info vandaag de dag via TV, krant, enz. is dermate veel dat dat vor geen mens is bij te houden. Dus maakt iedereen zijn eigen keuzes voor wat hem/haar het meeste interesseert.
Van de week zat ik naar een corso te kijken op TV. ik heb echt genoten. Iedere dag op ARD een uurtje Buffet, heerlijk ontspannend tijdens de koffie. En op de franse zender 1,5 uur iets over wonen. en lang zitten zoeken naar onderleggers, kosten anders 33,- (via zorg) maar nu voor 16,--.
Zijn dit onderwerpen die iemand interesseert? Ik denk het niet.
En sinds wanneer zijn we verplicht om antwoorden te geven?
We leven toch in een vrij land? of ?
 
G

Guest

Guest
Romagi, niemand praat over schuld. Wanneer iemand iets plaatst en ergens naar refereert als oplossing terwijl dit niet zichtbaar is kan diegene dit ook verduidelijken. Over die Bryan. Er zijn meer hondjes die Vicky heten. Met alleen een naam Bryan kom je niet ver. Desondanks blijf ik bij mijn standpunt dat Ben net zo goed hier binnen komt vallen na zoveel tijd zonder ook maar ergens op in te gaan. Geen uitleg ove Sillica wat eerder ter sprake kwam.
Waarom zouden we dit allemaal klakkeloos aan moet nemen? Ben zijn eigen woorden ooit dat deze man lastig te volgen is. Blijkbaar is dat vergeten.
 
R

Romagi

Guest
bryan396.com
Bryan 396 – 3 Nano Tech Documents … and Related Website Links. Hidden and Occult in Vancouver,B.C. Man-Kind … The NanoTech Bio Electronic Transceivers. Nano Detox Information and Resources. My Current Bryan 396 Posting Site Links and Support Pages. The DNA Hijacking by The Nano Bots will link our Minds, to The 5G and AI

Makki
 
G

Guest

Guest
Dank voor je moeite. Ik laat het verder aan Ben om toe te lichten wat hij bedoeld met oplossingen. Ik heb een beetje in google gezocht op die Bryan. Net als Tony heel veel nano. Hebben we nu naast corona ook een nano virus? En wat is daarvoor de oplossing? wat is de achtergrond van die Bryan? Ik krijg het eerlijk gezegd niet duidelijk. Tot die tijd geef ik Ben gelijk en moet ik mezelf idd afvragen wat er te zoeken is in dit topic.
 
0:00 - 23:50  Tony over ' the reason why we are in a position we are in'

33:50 - 38:20  over o.a. 'Tinnitus'

40:30 - 47:50  over 'epigenetics'

https://independz.podbean.com/e/tonys-show-12272020/ 
Ook Cherie Beltram volg ik nog steeds omdat ze met regelmaat verrassende onderwerpen en inzichten heeft. Ze is ook erg goed in het herkennen en uitleggen van symboliek. Op tijdstip 55:00 van de onderstaande video brengt ze ter sprake wat ik me zelf ook al een tijdje afvroeg.


In de volgende show bv hoe ze symboliek herkende op de veelbezochte site Zero Hedge

20:40 - 23:35 over Zero Hedge

29:40 - 46:00 over 'the phoenix'

46:00 - over 'the fleur de lis' (flower of lily)

58:58 - over St Joseph's Day

1:07:45 - Get ready for the phoenix / numerology

1:09:30 - January 9 2021 (33 years)

1:23:00 - over 'silver and gold in a cashless society'


 
Vanaf 13:50  Goed onderzoek en info van Cherie Beltram over infraroodthermometers etc.

Vanaf 56:55  Wat info over nanotechnologie
Een show van Tony met interessante fragmenten

https://independz.podbean.com/e/tonys-show-01022021/

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.378
Berichten
410.313
Leden
8.495
Nieuwste lid
Elisha
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan