The Great Awakening

Waarheid of afleiding?

Op de redactie kwam een telegram binnen met een zorgwekkend verslag wat op de Turkse Staatstelevisie is uitgezonden. Het containerschip “EVER GIVEN” van de rederij EVERGREEN ligt vandaag nog steeds voor anker in de Bittermeren voor “inspectie”. Op de Turkse zender beweert men te weten waar het in werkelijkheid om ging.


Tim
 

Catastrofe afgewend​


Het wapen zou de bodem van de aarde ernstig aantasten. Dat is volgens hem de reden dat miljardair Bill Gates de afgelopen jaren zoveel landbouwgrond heeft opgekocht. “Het materiaal is in beslag genomen, vernietigd en de catastrofe is afgewend.”
 
een mooi artikel van Hubo Bos - Gezin in Gevaar

een stukje uit de tekst:

Alleen een terugkeer naar God kan ons volk voor uitsterven behoeden​

Het geboortecijfer in Nederland is laag, veel te laag. We liggen op koers om uit te sterven, als er geen verandering komt. Er zijn economische oorzaken aan te wijzen, maar het fundamentele probleem ligt dieper. Economische maatregelen alleen zijn dan ook niet voldoende.

cid=1260932769&email=khyuvi2zbvw6ukvcyjsj2l3qi7ch3ll7&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2021-04-13
 
IET heeft geen YT-account. De 'executie' van RDS is typisch iets wat afkomstig is van 'Q limbo patriots', zgn. patriots die telkens met lulverhalen komen als Q niets van zich laat horen.

Mike
 
In dit Twitter draadje staan 4 korte video’s (per stuk ongeveer 2min) van een tv-uitzending uit Turkije. Het gaat over de Evergreen boot in het Suez-kanaal en er wordt in bevestigd dat dit een speciale operatie betreft.

Deze hele operatie zou weleens het grote scare event (oorlog?) kunnen zijn waar we in de QPosts en via Dave over hebben gehoord. Dit werd op 12-04 op Twitter gepost dus ik weet niet zeker of iemand me voor is geweest.
 
Er verscheen zojuist ook een artikel van Ella Ster over bovenstaande. Ninefornews had er ook al een artikel aan gewijd.
 
Er verscheen zojuist ook een artikel van Ella Ster over bovenstaande. Ninefornews had er ook al een artikel aan gewijd.
het is nog erger als een spannende thriller!
 
Vanochtend de volgende woorden geschreven in een appgroep:

Ik lees regelmatig in de alternatieve media dat gevaccineerden 'super spreaders' zouden zijn. Onthoud dit voor eens en voor altijd: VIRUSSEN BESTAAN NIET, ZE ZIJN NOG NOOIT GEISOLEERD EN GEFOTOGRAFEERD, GEENEEN! Het enige wat besmettelijk is is ANGST. Laat je niet bang maken en al helemaal.niet voor je (gevaccineerde) medemens, dat is nl. precies wat ze willen! We hebben een gezamenlijke vijand die al vele eeuwen de mensheid in gijzeling houdt middels angst. We moeten stoppen met ons uit elkaar laten spelen en gezamenlijk de rijen sluiten.

Pas dan is er sprake van werkelijke ascentie, berichten uit '5D'-kringen dat wat je ervaart ascentiesymptomen zouden zijn stroken niet met de huidige staat van de mensheid, we verkeren nog steeds in een spirituele puberteit en zijn niet half zo 'verlicht' als wordt gesuggereerd. Ego en angst houden ons gekooid en verhinderen of remmen werkelijke geestelijke groei, daarom zullen velen - ook hier! - eerst de 'precipice' moeten bereiken. Denken dat je er al bent t.o.v. anderen is SPIRITUEEL EGO, get off your high horse!

Mike
 
De Grote Reset kan pas plaatsvinden nadat het huidige systeem volledig is ingestort. Cyber Polygon doet erg denken aan Event 201, een simulatie van een verwoestende coronapandemie die enkele maanden voor de corona-uitbraak werd uitgevoerd onder auspiciën van onder meer het WEF en Bill Gates.
 
ABN Amro gaat vanaf 1 juli 0,5% negatief rekenen over spaarvermogen boven de 1,5 ton.
Momenteel is dat nog 5 ton. Men werkt duidelijk naar de Great Reset toe.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
499.324
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan