The Great Awakening

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Het is 4 november, de dag dat de wereld veranderde. Tijd om ook ons tweede QAnon-topic vaarwel te zeggen en een nieuw blad om te slaan. Ik wil dit graag doen met een analyse van de stand van zaken tot nu toe:

Gaandeweg de nacht werd duidelijk dat er sprake was van verregaand bedrog. Kleinere staten werden reeds bij Biden bijgeteld zonder dat het tellen klaar was of dat duidelijk was dat Biden de winnaar zou zijn en het onmogelijk voor Trump zou zijn om hem in te halen. Andersom gebeurde dit niet bij de 'swing states', waarvan er nog geeneen gecalled is, terwijl het daar wel duidelijk is dat Trump de doodgeverfde winnaar is. Daarnaast worden er stemmen bijgeteld die binnen zijn gekomen NA het sluiten van de stemlokalen.

Dit is fraude, mensen. Ze weten dat ze verloren hebben, maar proberen op deze manier alsnog Biden aan een kunstmatige overwinning te helpen. Hoe kan iemand die grotendeels vanachter zijn laptop in zijn kelder campagne heeft gevoerd en het charisma heeft van een zak aardappelen zo dicht bij een overwinning komen? Hoe kan het dat Trump overal in het land minimaal 30.000 mensen op de been brengt tijdens zijn rally's niet een glansrijke overwinning behaalt? Denk ook aan de boat parades, de car parades, nooit eerder heeft het Amerikaanse volk zo'n liefde getoond naar een president!

Trump heeft wat cijfers opgenoemd van belangrijke battle states en aangegeven dat zijn voorsprong onmogelijk nog kan worden ingehaald door Biden en dat hij dus effectief al heeft gewonnen. Normaal is het de taak van de media om de overwinning in de verschillende staten te callen, maar omdat zij dit vertikken heeft Trump het zelf maar gedaan. Nu nemen ze hem kwalijk dat hij zich dictatoriaal gedraagt door een verkiezingsoverwinning op te eisen nog voordat alle stemmen geteld zijn. Het is echter allemaal ingecalculeerd:

v8rnfmk95muy1t2l3k9g6vb0txphxu5a.jpg


Andere Q-phrases zijn volgens mij ook relevant:
You are watching a movie

What makes a good movie? (antwoord: plot twist)

When will POTUS play the Trump card?
Volgens mij is die 'trump card' (troefkaart) en tevens de plotwending de massale stemfraude blootleggen, waarna er een hertelling gaat plaatsvinden en Trump alsnog alle 50 staten wint en daarmee ook het Huis van Afgevaardigen en de Senaat verzekert. Trump heeft aangekondigd het Hooggerechtshof te vragen om het stemmen tellen te stoppen, om te voorkomen dat er stemmen na sluiting van de stemlokalen nog worden meegeteld.

Volgens deze twitteraar weten we de uitslag op 11 november. 11-11, waar kennen we dat ook alweer van?
11-11-18
A parade that will never be forgotten.
Is dit de datum? Wat betekent die 18 dan? Geen idee. Laten we rustig blijven en afwachten wat er nu staat te gebeuren. Je kunt berusten in 1 ding: patriots in control.

Mike 
Dankjewel Mike! Als het 11-11 gaat worden met de grootste overwinning uit de wereldgeschiedenis is het het wachten dubbel en dwars waard!
 
Dit kan natuurlijk ook nog:Door te dreigen met naar het Hooggerechtshof stappen kunnen ze ineens wel heel snel tellen!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.132
Leden
8.625
Nieuwste lid
Muriëlle
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan