The Great Awakening

Hmm, toch niet zo gezellig. GNG lijkt me een beter alternatief.

Clif High web-bots voorspellen op korte termijn een grote centrale gebeurtenis en een complete ineenstorting van het financiële systeem en de voedselvoorziening. Waarschijnlijk voor het einde van het jaar. Het zal een periode van grote onrust zijn, waarbij de door de Deep State betaalde protestgroepen zoals Antifa en BLM de komende jaren rellen zullen veroorzaken. Maar dit zal eveneens het begin zijn van het herstel. Dat kan wel zeven jaar gaan duren, afhankelijk van de houding en inzet van het collectief.

Dorothé


Zo -vertaal- ik het verhaal van Clif, als wij nou een alles al gehoord hebben via de Q posts in de afgelopen + 4 jaar en alles wat we al wisten daarvoor, ....

en de komenden 7 jaar de slapers beginnen aan die reis terwijl wij al lang bezig zijn met onze nieuwe toekomst vorm te geven
 
Ouder nieuws

(29 mei 2022) - In een uitgebreid en soms meanderend interview dat zaterdag werd vrijgegeven, sprak "Patel Patriot" van "" met verkiezingsanalist Gregg Phillips, die heeft samengewerkt met de non-profit verkiezingsintegriteitsgroep, TrutheVote.org, om gegevens te verzamelen van de verkiezingen van 2020.

Na de fel betwiste resultaten hebben Phillips en TTV oprichter Catherine Engelbrecht geospatiale en video data verkregen van verschillende staten die volgens hen wijdverspreide fraude aantonen door "ballot harvesting" uitgevoerd door "muilezels" die betaald werden,

Sinds de dag na de verkiezing beweerde toenmalig president Donald J. Trump dat deze gestolen was, hoewel staatssecretarissen en gouverneurs in 6-7 belangrijke "swing" staten later hun resultaten zouden certificeren voor de Democraat Joe Biden, waarmee zijn Electoral College "overwinning" bezegeld werd.

Engelbrecht en Phillips zijn prominent aanwezig in Dinesh D'Souza's "" dat op 7 mei te koop en te downloaden is na een preview week in geselecteerde bioscopen. Volgens D'Souza, op veler verzoek, keerde de film terug naar de theaters begin 20 mei en bij de release op Rumble en locals.com meer dan $1 miljoen "in minder dan 12 uur."

Engelbrecht diende als uitvoerend directeur van de film. In een interview met journaliste Sharyl Attkisson, net voor de release, beschreef D'Souza hoe hij en Engelbrecht samen kwamen werken aan de productie.

Sinds de release heeft de mainstream media ijverig gewerkt om het publiek duidelijk te maken dat de premisse van de film - dat ten minste 2000 stembiljet-rapers, of "mules," meerdere stembiljetten in dropboxen hebben gedeponeerd in strijd met de staatswetten tijdens de 2020 verkiezingscyclus - onjuist is en dat de geospatiale gegevens die Engelbrecht en Phillips hebben verkregen niet nauwkeurig genoeg zijn om te bepalen of de vermeende "mules" al dan niet dicht genoeg bij een dropbox waren om op een bepaald moment stembiljetten te hebben gedeponeerd.

"D'Souza verheft wankele, onjuiste, onvolledige beweringen om zijn retoriek kracht bij te zetten - zoals ik al zei, een treffende samenvatting van de film in zijn geheel," aldus Washington Post columnist Philip Bump op 11 mei.

De video van Patel Patriot begint met een montage van clips van de inauguratie van Trump en belangrijke momenten uit zijn presidentschap; zijn bewering dat de COVID-19 pandemie werd gebruikt om "de verkiezingen te stelen" via uitgebreid stemmen per post; en de verklaring van Trump vanuit het Witte Huis na de verkiezingen, toen zijn juridische team probeerde aan te tonen dat het proces vol onwettigheden zat, dat als de beweringen juist waren, "Joe Biden geen president kan worden".

Patel spreekt voor het eerst op het punt van 8:14, waarbij hij Phillips introduceert en hem vraagt naar zijn eerdere onderzoek van de verkiezingen van 2016. De gegevens die hij verwierf, zei Phillips, toonden aan dat ongeveer drie miljoen niet-staatsburgers stemden in de verkiezingen en verder, dat "een database" die hij verwierf van een bron 33 miljoen illegale vreemdelingen toonde die in het land verbleven, ongeveer het aantal dat vaak door de mainstream media wordt genoemd.

"De bron van die database was en is nog steeds een werknemer van de organisatie waarvan we ze verkregen, en we besloten, in overleg met onze advocaten, om ze niet vrij te geven," vertelde Phillips aan Patel.

In een interview van 12 mei met "War Room" gastheer Stephen K. Bannon, gaf Engelbrecht aan dat haar organisatie aanzienlijk meer gegevens heeft verkregen dan waren opgenomen in "2000 Mules" en dat ze "niet kan wachten" om het in zijn geheel vrij te geven.

TTV heeft geen input geleverd aan Trump's "" over verkiezingsintegriteit gevormd door executive order in mei 2017, antwoordde Phillips op Patel's vraag over het onderwerp. Verder zei Phillips: "De realiteit is dat er geen commissie hoefde te zijn. Het enige wat ze hoefden te doen...ze hadden de regering moeten dwingen om die informatie te overhandigen," zei hij, verwijzend naar het aantal illegale vreemdelingen in het land. "Het bestond allemaal toen; het bestaat allemaal vandaag; dat aantal is meer dan 40 miljoen vandaag. Het was een vals rapport in 2001 toen het voor het eerst uitkwam; het is absurd vals nu te insinueren dat er nog steeds slechts 10, 11, 12 miljoen niet-staatsburgers illegaal in dit land zijn; en dat gevecht is er een waarvan ik denk dat het nog steeds aan de horizon ligt..."

Patel reageerde door erop te wijzen, door een gelijktijdig nieuwsartikel te tonen, dat Trump in april 2020 beweerde dat "ballot harvesting" zou leiden tot aanzienlijke fraude bij de komende verkiezingen.

Het werk aan "2000 Mules" duurde 18 maanden, vertelde Phillips aan Patel, en vereiste het gebruik van een "supercomputer", zoals Patel het noemde. Engelbrecht's team "haastte" de productie om de staat wetgevers te helpen die wijzigingen in de verkiezingswetgeving overwegen na de verkiezingen van 2020, zei Phillips.

Voordat hij zijn onderzoek met anderen deelde, zei Phillips, zei Engelbrecht herhaaldelijk tegen hem: "Je kunt het niet mis hebben." "De hoeveelheid tijd die we besteedden om dit alles bij elkaar te krijgen was zo belangrijk dat het... ons tot op de dag van vandaag het vertrouwen geeft om te weten... dat we gelijk hadden," zei Phillips tegen Patel.

"Feit is dat wij gelijk hebben, zij hebben ongelijk, en de Verenigde Staten gaan hiermee om of niet," vervolgde hij. In de toekomst, voegde hij eraan toe, zal zijn team "direct samenwerken met de rechtshandhaving."

Hij en Engelbrecht zullen dinsdag een presentatie geven over hun bevindingen aan leden van de Arizona wetgevende macht, bevestigde Phillips.

Op 32: 33 vertelde hij Patel, misschien onverwacht: "Er komen een paar kwesties aan die explosiever zijn dan de 'muilezels' die dit land waarschijnlijk nog verder zullen verdelen... want zodra deze naar buiten komen, en er is er één in het bijzonder - het is een multinationale deal; er zijn miljarden dollars mee gemoeid; er is onweerlegbaar bewijs dat we betrokken zijn geweest bij een grote contraspionage operatie die in dit land zeer volwassen is, waarbij federale agentschappen en wij betrokken zijn, en er zijn onderweg wat verraders geweest; Er zijn wat problemen geweest, maar als we eenmaal zover zijn, zal iedereen de ezels vergeten en alles wat we denken te weten over deze verkiezingen in twijfel trekken. "

Toen Patel vroeg naar een "tijdspad" voor het vrijgeven van de nieuwe informatie, antwoordde Phillips: "...waarschijnlijk in de komende zes weken of zo...we zijn volledig klaar met de wetgeving."

TTV was niet in staat om "klokkenluider bescherming" te krijgen van het Congres over de zaak, voegde Phillips eraan toe, gevraagd "omdat het zo explosief was."

Hij vergeleek de Michael Sussmann zaak, die volgens hem te maken heeft met "politiek" en "grote instanties" van de Amerikaanse regering die "dit soort zaken hebben gesteund terwijl ze de waarheid kenden," met zijn en Engelbrechts ervaring met de federale overheid.

Het werk waarmee TTV zich bezighoudt is "een beetje gevaarlijk", zei Phillips verder, en hij zei dat hij "bezorgd is over Catherine". "Uiteindelijk zijn we hier allemaal voor één ding, Jon, en dat is voor vrijheid," zei Phillips. "...als sommigen van ons onderweg slachtoffers maken, wat dan nog? Deze kwestie zal aan iedereen in de wereld duidelijk worden gemaakt, en we zullen er allemaal mee moeten omgaan, en dat doen we of we doen het niet."

Om 36:00 vroeg Patel aan Phillips of TTV contact heeft gehad met Trump, waarop hij bevestigend antwoordde. "Over die andere kwestie", zei hij, "hebben we hen bewust gemaakt van het bestaan ervan en hebben we hen er in de eerste plaats bewust van gemaakt, maar de terugslag van de federale agentschappen die ons nu viseren is zo groot dat we ervoor gekozen hebben om dit min of meer weg te houden van hem en zijn mensen, omdat hij genoeg problemen heeft met het viseren. Maar voordat het openbaar wordt, zullen we ze een volledige briefing geven..."

Dorothé
 
BREAKING: True the Vote geeft informatie vrij die ze maanden geleden aan de FBI gaven – China heeft informatie over 1.8 miljoen Amerikaanse verkiezingswerkers op een server in Wuhan

Door: CD Media

Vertaling: Paul Harmans

True the Vote hield van het weekend een besloten evenement waarbij alleen genodigden aanwezig waren. Een journalist van CDMedia was bij het evenement aanwezig dat gehouden werd op een niet bekend gemaakte locatie.

Er werd informatie vrijgegeven dat True the Vote maanden geleden op een server in China stuitte, waarvan True the Vote zegt dat daarop een grote hoeveelheid persoonlijke gegevens staat van 1.8 miljoen Amerikaanse verkiezingswerkers. De gegevens werden naar de FBI gebracht, maar die hebben er tot nu toe nog niets mee gedaan.

Catherine Englebrecht en Gregg Phillips vertelden het publiek dat zij nu het doel zijn van een FBI onderzoek betreffende deze kwestie, niet de CCP (Chinese Communistische Partij)


Opmerkingen Paul bij bovenstaande vertaling:
Inmiddels is bekend dat het niet alleen om de namen van deze 1.8 miljoen mensen gaat, maar dat AL hun gegevens bij de Chinezen bekend zijn, zo staat er de info in over hun werk, hun inkomen, hoeveel kinderen ze hebben en zelfs de volledige namen van die kinderen. Dit wil niet zeggen dat deze mensen bedreigd werden om de Amerikaanse verkiezingen in het voordeel van China en de corrupte Amerikaanse democraten te laten verlopen, als je in ruil daarvoor wordt beloofd om bv. een zwembad in de achtertuin te krijgen, of die nieuwe auto die je al zo lang wilt hebben, of een studiebeurs voor je kinderen, enz. enz. Tsja, dan zijn veel mensen wel bereid wat fraude te plegen, zeker als ze van de corrupte democratische top te horen krijgen dat ze beschermd zullen worden. Kijk naar de personen in 2000 Mules, die namen voor wat geld en beloofde bescherming ook het risico.

En vergeet niet dat het de Deep State was die met het 16 jarige plan (8 jaar Obama, 8 jaar Hillary) China als wereldmacht wilde hebben en oa. het Chinese controlesysteem op alle burgers ook in de VS wilde invoeren. Denk aan de Clinton Foundation, de Chinezen konden daar (onder het mom van het steunen van goede doelen) miljoenen (en in totaal gaat het om miljarden dollars) storten in ruil voor inzage in de geheime overheids e-mails van Hillary, waaruit de Chinezen konden halen wat ze wilden, geheime (militaire) technieken, geheime overheidsinfo, ALLES! Dat programma van de Clintons staat bekend als het Pay To Play programma en dat gebeurde met medeweten van de toenmalige president Obama en vicepresident Biden. Dus ook de top van de Amerikaanse regering verkocht voor veel geld heel Amerika aan de Chinezen. Geen wonder dat Hillary haar e-mailservers en de honderdduizenden e-mails daarop heeft vernietigd, iets waarvoor ze NOOIT bestraft is, omdat ook de FBI en het Amerikaanse ministerie van justitie zijn geïnfiltreerd en aan de kant van de corrupte democraten staan.

Mocht je dat wel erg ver vinden gaan, bedenk dan dat het World Economic Forum (WEF) al tientallen jaren in het verborgene aan hetzelfde plan voor de gehele wereld werkt, waarbij oa. het Chinese controlesysteem op burgers moet worden ingevoerd. Wil je als overheid de volledige macht over alles en iedereen hebben, dan is dat het ultieme systeem. Alleen al het uiten van wat kritiek op die overheid, kan dan leiden tot het blokkeren via de verplichte app op je mobiel, van bv. je bankrekening, geen toegang tot het openbaar vervoer, geen toegang tot de supermarkt, enz.

Bovenstaande zou twee jaar geleden geklonken hebben als een vette complottheorie, inmiddels weten de ‘wakkeren’ onder ons dat het wel degelijk realiteit is, dank zij de al tientallen jaren geleden door het WEF begonnen wereldwijde infiltratie van bijna alle overheidsinstanties, grote bedrijven en het inpalmen van politici.

Er is natuurlijk veel meer gevonden door True the Vote en dat zal de komende dagen wel duidelijk worden als onderzoekers toegang krijgen tot de info op de website van True the Vote.

 
Mooi gebed hoor..hier ook maar even in het NL.🙂

Gebed van Franciscus van Assisi (1181-1226)

Heer, maak mij een instrument van Uw vrede.
Laat mij liefde brengen waar haat heerst,
laat mij vergeven wie mij beledigde,
laat mij verzoenen wie in onmin leven,
laat mij geloof brengen aan wie twijfelt,
laat mij waarheid brengen aan wie dwaalt,
laat mij hoop brengen aan wie wanhoopt,
laat mij licht brengen aan wie in duisternis is,
laat mij vreugde brengen aan wie bedroefd zijn.

Laat mij niet zoeken getroost te worden, maar te troosten,
niet begrepen te worden, maar te begrijpen,
niet bemind te worden, maar te beminnen.
Want het is toch door te geven, dat men ontvangt
door te verliezen, dat men vindt
door te vergeven, dat men vergiffenis ervaart
door te sterven, dat men verrijst tot het eeuwige leven. Amen.
 
IMG_20220817_070827_692.jpg

DO YOU BELIEVE IN COINCIDENCE?

2 Trump 'typos' in a row, missing an [R]

Time between posts is 3hr 13m
Q post 313 contains the missing [R]

The very next Trump post confirms 313.


Mike
 
[ Foto ]
Vrij accuraat, behalve één contradictie, die de hele kaart eigenlijk ongeldig maakt: full consciousness. Dat is een contradictio en terminis: bewust zijn, is altijd bewust zijn VAN iets. Dus zélfs de categorie bewustzijn, waar de alternatieve scène zo graag over door boomt, is impliciet dualistisch.

De enige echte transcendentale toestand - dat is: een toestand waarin géén dualiteit meer is - is oneindigheid, maar daar is ook geen bewustzijn meer. Er is niets dat iets anders be-weet, be-grijpt, of be-wust, want dat veronderstelt een grens. En oneindigheid is grenzeloos.

Precies daarom ook valt oneindigheid elke keer weer uit elkaar, en dit in een oneindig aantal realiteiten, hetgeen trouwens de basis is van de kwantumfysica (vergeet Einstein, dat was een charlatan). De realiteit ontstaat, NIET in de eerste plaats door bewuste creatie, maar door onbewuste EMANATIE; stoemelings.

Resultaat: een cyclische kosmologie. Wij zitten nu in deel II van de cyclus: na de verrijzenis van de Logos.
 

Communication blackout incoming!

Mike
Zonneactiviteit zit juist op een laag niveau en blijft dat ook met fluctuaties tot 2100.
Communication blackout zal eerder door magnetische ompoling dan door magnetische stormen komen.

Zonnestormen zouden wel een necessary scare event kunnen zijn.
 
De ware aard van de ChristenUnie wordt steeds duidelijker en zichtbaarder.. de homovlag hijsen 🏳️‍🌈 Ze staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis en werken mee met de duistere agenda die het kabinet aan het uitrollen is! 🤢🤮24E5F390-CBAE-4979-8083-CD1E1B8EBADF.jpeg
 

Communication blackout incoming!

Mike
Ook op de NOS

Dorothé
 
Willen jullie svp Rik van Rijswick steunen ??!!
Hij is één van de vijf finalisten van Buitenkunstwerk 2022.

Hij is kunstenaar en ook een strijder van het eerste uur. Ik ontmoette hem voor het eerst in 2020 bij een bijeenkomst georganiseerd door Viruswaarheid Limburg. Daarna werd hij medeorganisator van bijeenkomsten met lichtjes in o.a. Maastricht en Roermond.

Zijn buitenkunstwerk is zo ontzettend toepasselijk.


Peaceful Warrior _ Rik van Rijswick.jpg
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.281
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan