• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Stop de Lockdown

Godsgeschenk

Well-known member

Verplichte vaccinaties voor leraren en zorgmedewerkers in Nieuw-Zeeland​

..Iedereen die risicovol werk verricht in de gezondheids- en gehandicaptenzorg moet uiterlijk op 1 december 2021 volledig gevaccineerd zijn. Huisartsen, apothekers, wijkverpleegkundigen, verloskundigen, paramedici en alle gezondheidswerkers die werken op locaties waar kwetsbare patiënten worden behandeld, moeten hun eerste dosis van het vaccin vóór 30 oktober gekregen hebben.
..Vanaf 1 januari 2022 moeten basis- en middelbare scholen ervoor zorgen dat alleen gevaccineerd personeel contact heeft met kinderen en scholieren.

Zeer zorgelijk dit. Want wanneer komt het hierheen?

Dorothé
 

Johnny

Well-known member
Het Dumpert publiek zou goed bij een gemiddelde schaapskooi passen. Zie de reacties.


 

KefirKev

Well-known member
Het Dumpert publiek zou goed bij een gemiddelde schaapskooi passen. Zie de reacties.


Het Dumpert publiek zijn allemaal van die HenkWestbroekjes... Rechts-progressief is gewoon een light versie van links...
 

Godsgeschenk

Well-known member

Prognoses ongunstiger dan verwacht: OMT adviseert voorlopig niet te versoepelen​

..Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert om de komende weken versoepelingen, zoals het uitbreiden van de maximaal 75 procent bezetting tijdens evenementen, niet door te voeren. De herfst- en winterprognoses voor het verloop van de besmettingen met het coronavirus zijn volgens het adviesorgaan ongunstiger dan eerder verwacht. Het demissionaire kabinet volgt het advies op.
..Het OMT spreekt van "een kantelpunt in de epidemiologische situatie" nadat twee weken geleden eerder de laatste versoepelingen waren ingegaan. Als er niet verder wordt versoepeld en het aantal contacten hetzelfde blijft, komen er mogelijk tot vierhonderd mensen op de intensive care terecht. Volgens de officiële cijfers liggen er momenteel 138 mensen met COVID-19 op de ic.

:eek: :eek: :eek:.Ik begin me nu toch schuldig te voelen. Ik heb vast veel mensen in de horeca aangestoken. Oh nee, daar mocht ik niet komen. Maar,...ik heb ze vast aangestoken in het MUMC 🔥 Nou dan zijn ze gelijk bij de IC, toch...

Dorothé
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.568
Leden
8.169
Nieuwste lid
Infinite
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan