• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Stop de Lockdown

Godsgeschenk

Well-known member

Nederland houdt groep voor derde coronaprik voorlopig klein, kwetsbaren als Eva maken zich zorgen: 'Straks lopen we weer achter de feiten aan'​Goeie propaganda. Ik denk dat ik de 2 normale prikken maar oversla en gelijk voor de booster ga :eek:
Doroth矇
 

Zathras

Well-known member
Dank je ik let ff niet op, klik en kom bij die gele pis vlek terecht, gelijk mn laptop overleden.
Wil je alsjeblieft bij de volgende Joop link een gezondheids waarschuwing plaatsen 不不不不
Ik had hem gelezen, niet gepost omdat ik jouw tere ziel niet wilde kwetsen. Komt godsgeschenk ermee :) bwahahaha.

Overigens geen onaardig stuk. De reacties zijn wel frappant. Links: vroeger standaard tegen de overheid volgt nu als makke lammeren.

Nu ik er zo over nadenk. Links is bang on te leven en rechts is niet bang om te sterven. Beetje generalisatie misschien maar die angst voor het leven nekt ze....
 

Angelface

Well-known member
Nieuwsbrief van Leefbewust

Regelmatig krijg ik namelijk vragen over testen en reizen. Veel mensen hebben het idee dat het bijna onmogelijk is om te reizen of naar een restaurant te gaan, maar het tegendeel is waar! Laat je alsjeblieft niet tegenhouden om te gaan doen wat je wil doen.

Als je met de auto door Europa rijdt is de kans op controle zo ontzettend klein. Als je aangeeft dat je op dooreis bent, kun je sowieso al doorrijden. En als je bang bent Nederland niet meer in te kunnen, ook dat is een drogreden. De boete die je eventueel kan krijgen is vrijwel net zo hoog als het laten doen van een test.
 

Godsgeschenk

Well-known member

Nationale Griepprikdag dit jaar extra belangrijk, 'zorg piept en kraakt'​

..Naar aanleiding van het pleidooi in De Telegraaf gaat Blokhuis kijken of het nodig is om nogmaals advies te vragen aan de Gezondheidsraad. Hij benadrukte dat het advies nog vrij recent is, maar dat tegelijkertijd "de wereld snel verandert".


Ja, wen er maar alvast aan, alle wetten van meden en perzen zijn tegenwoordig vloeibaar als water.

Doroth矇
 

Zathras

Well-known member
Overigens zijn die krantenkoppen een illustratie van wanbeleid van de overheid en niet van de zwaarte van de griep. Maar dat terzijde
 

Godsgeschenk

Well-known member
Je kan veel beter argumenteren:
Ik heb al die gekke jaren overleefd, dan zal het nu ook wel lukken :)
Sterker nog, zaterdag bij mijn vader geweest. Alsof de duivel er mee speelde, voelde ik opeens hele erge hoestdrang en kriebels in de keel die tranen in je ogen doen opkomen.
's Avonds toen ik thuiskwam meteen ivermectine genomen, 's zondags eveneens en geen enkel probleem meer ervaren.
Ik was al bang dat ik mijn vader aangestoken had en hij moet nu met zijn vaccin extra voorzichtig zijn, maar gelukkig heeft hij niets.
Ik zal wel door de zenuwen bevallen zijn geweest.

Doroth矇
 
Laatst bewerkt:

Sailor

Well-known member
Zorg is aan het afschalen wegens personeel tekort ehhhh in plaats van 5000 boas maar verpleegkundigen terug halen misschien

 

Godsgeschenk

Well-known member
1633946210427.png
Als je goed je ogen en oren open houdt dan zie je hoe al voorgesorteerd wordt op een heftig griepseizoen met forse druk op de zorg. Niet door met man en macht de zorgcapaciteit uit te breiden, maar om de "succesvolle maatregelen" tegen Covid-19 weer te gaan toepassen. Maar er ontbreekt -althans op dit moment- nog 矇矇n element: de angst.

Het zijn de corrupte, volgzame en angstige mensen die ons mooie Nederland weg geven aan een niet (voor 99,9%) gevaarlijk virus, alsof we er nooit iets voor hebben gedaan.

Laten we hopen dat de angst niet voldoende draagkracht krijgt.

TELEGRAM.me/FVDgeluid SLUIT JE AAN of DEEL DIT BERICHT!

Doroth矇
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.568
Leden
8.169
Nieuwste lid
Infinite
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan