• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Stop de Lockdown

Zathras

Well-known member
Rechtszaak verloren, goh, dat had ik echt niet verwacht! ;)
Belachelijk, maar wel weer een nagel aan de doodskist van de onafhankelijke rechtspraak...

Het nadeel van afschaffen luier plicht is natuurlijk dat ik, dit jaar nog niet zo'n ding opgehad, direct in winkels de normale mensen kon herkennen, dat is straks weer over
 

Medusa

Well-known member
Met een katoenen luiertje, grafeenkapjes van firma Sywert begin ik niet aan, over neus en mond liep ik, op de valreep van de mondkapjesplicht, de hal van het plaatselijke ziekenhuis binnen. Prompt hyperventilerend, zwetend, happend naar lucht met een hartslag van 100, verbijsterd dat scholieren en andere ongelukkigen, deze marteling een jaar lang, hele dagen hebben volhouden.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Normaal gesproken hebben mensen weerstand opgebouwd doordat ze in aanraking zijn geweest met het RS-virus, maar vanwege de afstandsregels tijdens de coronapandemie is er anderhalf jaar lang geen immuniteit opgebouwd. Volgens Bont is nu sprake van een 'uitgestelde RS-epidemie'.


Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Jazeker. Ging over de herdenking van de slag om het Malieveld van 21-6-2020, die morgen plaatsvindt op de Koekamp in Den Haag.

Mike
 

Medusa

Well-known member
Voor die 5.000 dollar boete heeft gouverneur DeSantis algehele amnestie verleend.

Mike
Het is juist andersom: 5.000 dollar boete als je als winkel aan klanten vraagt om een mondkapje te dragen.
Je krijgt dus boete als je mensen een mondkapje verplicht of er naar vraagt.
 

Zathras

Well-known member
En de eminente basisschoolleraar die persoonlijk verantwoordelijk is voor onze gezondheid begint al weer voor te sorteren op lockdowns in het najaar. :-(

Daar krijgen ongetwijfeld ongevaccineerden de schuld van.....

Als we als bevolking dat weer laten gebeuren dan verdienen we niet beter dan geregeerd worden door minkukkels in een demissionair kabinet..
 
Laatst bewerkt:

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Heb je die snotneus verteld dat hij daar helemaal niets, maar dan ook niets, mee te maken heeft, dat dit iets is tussen jou en jouw arts? Ik hoop dat je hem de oren hebt gewassen, dat vertrouw ik jou wel toe.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.799
Leden
7.670
Nieuwste lid
Polka
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan