Hallo allemaal. Na een tijdje met grote interesse te hebben meegelezen, vooral in wereldpolitiek en nieuwsachtergronden, heb ik besloten een account aan te maken.
Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik dit forum op het spoor gekomen na het zoeken naar adresjes voor rauwe melk. Immmidels weet ik dat er hier genoeg mensen aanwezig zijn die het belang inzien van rauwe melk/zuivel. Mijn vraag is of er hier mensen zijn die ook andere dierlijke producten zoals vlees en eieren rauw eten.
Zelf ben ik ex-veganist. Op een gegeven moment kwam ik via youtube wat video's tegen die mij uit deze weg van leiden en illusie hebben verlost. Vervolgens ben ik vrij snel overgegaan op het eten van rauw vlees, eieren en zuivel. Langzamerhand ben ik steeds meer plantaardige producten in mijn dieet gaan vervangen voor dierlijke producten en sinds een maand of 6 eet ik voornamelijk een rauw dierlijk dieet. De focus ligt op het eten van organen en vet. Jammer genoeg kan ik zuivel niet verteren op dit moment, anders zou ik veel boter eten.
In mijn optiek zijn dit de grootste voordelen van het eten van rauw vlees ten opzichte van gekookt:
1) De bacteriën blijven intact, waardoor het probiotisch is.
2) De enzymen blijven intact waardoor het makkelijker te verteren is.
3) Wateroplosbare vitaminen (B+C) zijn in grotere hoeveelheden aanwezig omdat ze bij het kookproces deels verloren gaan.
Zijn jullie bekend met We Want to Live van Aajonus Vonderplanitz? Zo niet, dan ben ik bereid om een kopie te delen met mensen die interesse hebben.
Verder begrijp ik dat het eten van rauw vlees voor veel mensen een grote stap is om te overbruggen. Dit is in mijn optiek geheel psychologisch. Overal om ons heen wordt vlees namelijk al rauw gegeten, denk aan sushi, carpaccio, steak tartare etc.
Ask me anything!
PS: Ik heb ook het zogenaamde 'high meat' gemaakt en gegeten.
Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik dit forum op het spoor gekomen na het zoeken naar adresjes voor rauwe melk. Immmidels weet ik dat er hier genoeg mensen aanwezig zijn die het belang inzien van rauwe melk/zuivel. Mijn vraag is of er hier mensen zijn die ook andere dierlijke producten zoals vlees en eieren rauw eten.
Zelf ben ik ex-veganist. Op een gegeven moment kwam ik via youtube wat video's tegen die mij uit deze weg van leiden en illusie hebben verlost. Vervolgens ben ik vrij snel overgegaan op het eten van rauw vlees, eieren en zuivel. Langzamerhand ben ik steeds meer plantaardige producten in mijn dieet gaan vervangen voor dierlijke producten en sinds een maand of 6 eet ik voornamelijk een rauw dierlijk dieet. De focus ligt op het eten van organen en vet. Jammer genoeg kan ik zuivel niet verteren op dit moment, anders zou ik veel boter eten.
In mijn optiek zijn dit de grootste voordelen van het eten van rauw vlees ten opzichte van gekookt:
1) De bacteriën blijven intact, waardoor het probiotisch is.
2) De enzymen blijven intact waardoor het makkelijker te verteren is.
3) Wateroplosbare vitaminen (B+C) zijn in grotere hoeveelheden aanwezig omdat ze bij het kookproces deels verloren gaan.
Zijn jullie bekend met We Want to Live van Aajonus Vonderplanitz? Zo niet, dan ben ik bereid om een kopie te delen met mensen die interesse hebben.
Verder begrijp ik dat het eten van rauw vlees voor veel mensen een grote stap is om te overbruggen. Dit is in mijn optiek geheel psychologisch. Overal om ons heen wordt vlees namelijk al rauw gegeten, denk aan sushi, carpaccio, steak tartare etc.
Ask me anything!
PS: Ik heb ook het zogenaamde 'high meat' gemaakt en gegeten.