Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Wat doen ze dan moeilijk. Ze hebben genoeg voorhanden om alles in 1x uit te roeien als dat hun spiritualiteit is.

 
Je snapt het niet. Het gaat niet om de energie van dood, maar van lijden, ellende, honger, armoede. Dat is een langzame dood en lijdensweg, waarbij mensen niet hun ware potentieel vervullen. Het gaat erom dat ons onze vrijheid van bewustzijn wordt afgenomen, het liefst zonder dat we het in de gaten hebben. Sterker nog, dat we zelf kiezen voor onze eigen spirituele vrijheidsbeperking. De werkelijke strijd waar de mensheid voor staat is een spirituele.

Mike

 
waarom zou je zo`n spiritualieit aanhangen? En waarom bevinden deze zich voornamelijk binnen de elitairen?

 
Mike je schrijft: "Bovendien is het niet ondenkbaar dat men inderdaad negatieve frequenties veroorzaakt door straling kan opheffen"

Wat bedoel je met negatieve frequenties?

 
Quote:
waarom zou je zo`n spiritualieit aanhangen? En waarom bevinden deze zich voornamelijk binnen de elitairen?


Binnen oude volkeren was deze kennis voorbehouden aan enkelingen die zich verenigden aan de top van de samenleving. Ooit was het idee dat je dergelijke geheime kennis zeer wijs moest gebruiken, omdat je beschikt over essentiele kennis over de bouwstenen en basisprincipes van de natuur en daarmee dus ook de macht hebt over leven en dood, opbouw en afbraak, duisternis of licht. Om die reden moest je diverse proeven ondergaan en vele jaren van studie achter de rug hebben om over dergelijke esoterische kennis te beschikken. Vergelijk het met medicijnmannen, sjamanen en dorpsoudsten in primitieve samenlevingen of goeroes in India, dat word je ook niet zomaar.

De geheime genootschappen hadden kennis van de Gulden Snede (heilige geometrie) en hun bouwwerken waren hier een voorbeeld van. Vandaar de term 'Vrijmetselaars', die rechtstreeks op architectuur slaat. Het gaat hier dan niet om de architectuur op zich maar de principes erachter van volledige symmetrie, een natuurlijk principe dat universeel is en veel verder gaat dan bouwwerken alleen (je ziet het ook in het werk van Weston Price terug). In de Vrijmetselarij zie je ook dat je je in diverse 'graden' omhoog moet werken, waarbij je met iedere hogere graad dichter komt bij deze zorgvuldig bewaarde kennis.

Er is bewijs dat de Vrijmetselarij ooit begonnen is als een goede club die deze kennis bij zich hield om misbruik ervan te voorkomen. De beweging is echter geinfiltreerd geraakt door wat we nu de 'Illuminati' noemen en die zijn oorsprong in Beieren heeft. De Illuminati hebben er 3 extra graden aan toegevoegd, van 30 naar 33. 33 is een veelvoud van 11 en telt samen op tot 6. Beide getallen zijn zeer belangrijk voor deze club, niet in de laatste plaats omdat het getallen zijn die universele, wiskundige principes aanduiden. Het was de Schotse Vrijmetselaar Albert Pike (tevens oprichter van de Ku Klux Klan) die deze 3 graden heeft toegevoegd. Pike heeft ook een brief geschreven waarin hij 3 wereldoorlogen voorspelt, die nodig zijn om de duistere agenda van Pike en de zijnen mogelijk te maken.

Momenteel worden er wreedheden begaan in Syrie, natuurlijk door het regime van Assad, maar ook door gewapende doodseskaders die door het westen worden bewapend en getraind. Het recente bloedbad in Houla, waar 49 kinderen zijn gedood, zou wel eens het werk van die gewapende milities kunnen zijn, precies zoals het Syrische regime beweert. Hiermee wordt versneld een keerpunt geforceerd in de wereldopinie, waarbij we het ons niet meer kunnen veroorloven om werkeloos toe te zien hoe er onder de ogen van de wereld dergelijke wreedheden worden begaan. Frankrijk spreekt nu al openlijk over militair ingrijpen. Als dat gebeurt zal het in NAVO-verband zijn, iets wat Rusland en China niet zomaar over hun kant zullen laten gaan. Het kruidvat dat Syrie heet zou dus wel eens het beginpunt kunnen vormen van een Derde Wereldoorlog en, net als de dreiging die uitgaat van een wereldwijde nucleaire ramp door reactor 4 in Fukushima, wordt dit opnieuw volledig onderbelicht in de 'vrije' pers.

Dat oude kennis voor duistere doelen wordt ingezet, blijkt wel uit de technologie die men op miliair niveau tot zijn beschikking heeft, waaronder HAARP, dat officieel een 'onderzoeksprogramma' is. Zie mijn eerdere verwijzing naar het werk van Judy Wood. Zij toont klip en klaar aan dat er een tot nu toe nog onbekende technologie is gebruikt op 9/11, een techniek die nog het meest overeenkomt met het werk van Nicolai Tesla. Voordat je Judy Wood afschrijft, zij heeft de titels B.S., M.S. en Ph.D achter haar naam staan en is een echte wetenschapper. Haar boek Where Did The Towers Go? is absoluut fascinerend. Iedereen zou het moeten lezen en het zou in alle talen moeten verschijnen.

Je ziet dus dat deze kennis altijd tot de elite heeft behoord. Dat was aanvankelijk ook goed, om misbruik te voorkomen. Helaas is de kennis toch in de verkeerde handen gevallen. Besef dus dat we als mensheid verwikkeld zitten in een spirituele bewustzijns- en kennisstrijd, die zonder wapens wordt gestreden. Alleen door een hoger bewustzijn op basis van kennis die ons al eeuwenlang is onthouden kunnen we onszelf en de wereld verbeteren. Het is een van de redenen waarom ik doe wat ik doe.

Mike

 
Quote:
Wat bedoel je met negatieve frequenties?


In dit geval had ik het over radioactieve straling. Dergelijke negatieve frequenties verspreidt men echter maar wat graag over deze planeet. Verder verspreidt men disinfo over deze planeet, vermomd als 'wetenschap', waaruit zou blijken dat straling eigenlijk 1 groot feest voor de mensheid is en totaal niet schadelijk. Dit 'virus of the mind' (gaaf nummer van Heather Nova!) heeft Bastiaan helaas opgelopen, maar mij besmet hij er niet mee. Ik ben immuun vanwege het bewustzijn en de kennis waarover ik spreek in mijn vorige post.

Mike

 
Wat betreft die Judy Wood volgens mij had ik daar hier wat over gelezen.

http://www.quofataferunt.com/index....view&catid=17&id=50965&Itemid=120

Maar hoe zit het met de goede mensen met kennis waar zijn die dan gebleven? Of doen die ook nog wel hun werk achter de schermen.

Verder is het niet zo dat zij verwarring zaaien door zichzelf Illuminati te noemen(
Quote:
(Bijvoorbeeld de "13 Bloedlijnen" welke veelvuldig foutief "Illuminati" worden genoemd).

en de Illuminatie de werkelijk goeie waren. Verder is het complexe materie omdat er op internet ook opzettelijke desinfo en valse complot-theorieeen worden geschapen.Dat houdt mensen lekker bezig met uitpluizen en doet ze fixeren op het kwaad. Een wijs man zei mij ooit dat fixatie op het kwaad je berooft van inspiratie waar ieder mens mee geboren wordt en zodoende het kwaad in stand houdt.

 
OK, ik begrijp wat je zegt.

Echter een frequentie is niet en kan niet negatief zijn (bijv. -820 MHz). Dat je radioactieve straling als negatief bestempelt is correct maar heeft niets met de technische term frequentie (=trillingsgetal) te maken.

Overbodig te melden dat een frequentie wordt uitgedrukt in Hz, KHz, MHz, GHz enz. enz. Dat kan nooit negatief zijn.

Wim

 
Debsy,

De term 'Illuminati' slaat op 'Verlichten'. Zij geloven dat God een tiran was, die Adam en Eva in de Hof van Eden in duisternis hield. Door de verleiding met de slang en de appel heeft de tegenhanger van God, Lucifer, hen 'bevrijd' en dus ook 'verlicht'. Lucifer betekent: lichtdrager. Vandaar ons woord voor die zwavelstokjes waar je vuur mee maakt. Het woord 'hel' heeft dezelfde oorsprong als 'helder'. Het slaat op 'Helios', de Zonnegod, die eveneens staat voor licht en warmte. Helios is Grieks en de oude naam voor Griekenland was Helena. Dat het tegenstrijdig is, klopt. Men gelooft werkelijk dat de Prins der Duisternis 'verlichting' brengt.

Ik fixeer me niet op het kwaad hoor, maar ik sluit m'n ogen er ook niet voor. Ik bestudeer dit, omdat ik uit ben op dezelfde kennis en wil deze dan voor het goede gebruiken. Via Weston Price ben ik in de oude voedselkennis gedoken en via andere wegen verdiep ik me al jaren in oude esoterische kennis. Kennis is macht en het wordt tijd dat we de macht terugnemen en niet meer uit handen geven!

Mike

 
Mike, ben je bekend met psychopaten? Ik denk dat je het boek "Slangen in Pakken" interessant zult vinden. Deze "mensen" zijn niet in staat om in de schoenen van anderen te staan, hebben geen schuldgevoel, kunnen anderen dus makkelijk voorliegen en manipuleren, en kunnen dus makkelijk dodelijke keuzes maken, enz. Ze zijn vooral ook te vinden in de politiek en bedrijven. Ze zijn ook niet te genezen, ze worden zo geboren, hun hersenen zitten ook anders in elkaar (vooral de hersengebieden die belangrijk zijn voor empathie).

Raad maar wat het resultaat is als zulke mensen de keuzes maken voor de rest van de wereld... In ieder geval denk ik dat je het interessant zult vinden. Ik ken ook nog een boek, in het Engels, dat specifiek over psychopaten in de politiek gaat. Zeg het maar als je interesse hebt.

 
Quote:
Mike:

Ik fixeer me niet op het kwaad hoor, maar ik sluit m'n ogen er ook niet voor.


Zoals Jung zei:

“One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.”

 
@ Chiko,

ik denk dat er nog een verschil bestaat tussen niet in staat zijn om empathie te voelen voor of om ze ter wille uit of in te schakelen. Ik denk bijvoorbeeld niet dat alle mensen die over lijken gaan niet emotioneel intelligent zijn. Er zijn ook dictators die voor hun naasten, zoals hun eigen kinderen erg goed zijn, maar niet voor anderen. Ik denk dat het bestuderen van hersenen ook veelal een momentopname is wanneer je bekijkt welk delen actief zijn en welke niet.

 
By their fruits you shall know them. Ik denk dat als je de literatuur zal bestuderen, je er anders tegen aan zal kijken. Ik zeg inderdaad niet dat ALLE 'nare' mensen psychopaten zijn. Maar het is eng om te weten dat een grote percentage van hen dat wel zijn.

Het is geen momentopname. Als je duidelijk bepaalde delen van de hersenen mist, dan is het er niet. Iemand zonder een arm, kan ook geen arm meer aangroeien...

 
Nee Mike bij jou is dat ook duidelijk niet zo, dat je inspirerend bent voor velen dat is wel duidelijk. Maar er zijn genoeg mensen die compleet verdrinken in die complot-info. Ik vind het ook heel interessant en lees ook zo nu en dan op de website die ik gelinkt heb net. Maar het is te veel uitpluiswerk wat mij betreft. Voor mezelf kan ik er dan ook geen duielijke uitspraken over doen. Maar vond het wel even leuk jouw denkbeelden hierover te vragen.

 
Chiko,

Ik ben bekend met psychopaten. Niet persoonlijk gelukkig, maar dat ze geen empathie hebben, dat weet ik. Ik denk pverigens niet dat het aangeboren is, maar aangeleerd. Niet voor niets schop ik voortdurend aan tegen wat voor 'wetenschap' moet doorgaan in deze moderne wereld. Het is kennis zonder wijsheid. De volgende uitspraak van Nikolai Tesla spreekt wat mij betreft boekdelen:

Quote:
De hedendaagse wetenschapper denkt diep na in plaats van helder. Je moet geestelijk gezond zijn om helder na te kunnen denken, maar je kunt diep nadenken en behoorlijk krankzinnig zijn.


Vanuit die krankzinnigheid komt die gedachte van omkering. Duisternis is verlichting. George Orwell, zelf lid van de Britse Fabian Society, ook al zo'n clubje (met als logo de wolf in schaapskleren!), spreekt in zijn boek 1984 over 'double-speak', waarbij de volgende 3 slogans onderdeel uitmaakten van de indoctrinatie:

Oorlog is vrede

Vrijheid is slavernij

Onwetendheid is kracht

Onze hele samenleving is met dit soort omkeringen vergeven:

Verzadigd vet is slecht

Cholesterol is slecht

Zout is fout

Granen zijn goed

Vitamine A is giftig

Chemo geneest kanker

Van vet word je vet

Dikke mensen zijn luie veelvraten

Vaccins voorkomen ziekte

Medicijnen genezen ziekte

Kwik is goed

etc...

Laten we de 'wetenschappelijk bewezen' slogan van Bastiaan ook toevoegen aan dit rijtje:

Straling is goed

Ik zie Bastiaan echt niet als een psychopaat, integendeel, maar dit 'virus of the mind' kan ons allemaal besmetten, waardoor we verder af komen te staan van onze intuitie (innerlijke leraar). De werkelijke krankzinnigheid is teveel in je linkerhersenhelft zitten, waardoor je uitsluitend dingen beredeneert en rationaliseert, zonder dat daar enig gevoel bij komt kijken. Dit wordt 'cognitieve dissonantie' genoemd en het is niet dat er geen sprake is van gevoel, maat dat het verdrongen en gerationaliseerd wordt. Daarnaast is er nog een zeer oud brein, het 'R-complex brain' (reptielenbrein). Dit brein is puur instinctief, kent alleen basisdriften en reageert zeer sterk op symbolen, getallen en one-liners. De powers-that-be houden ons graag in ons reptielenbrein en in onze linkerhersenhelft.

Speciaal voor jou, Chiko, dit filmpje over Hitler vs. Steiner, waarin je ook weer die omkering ziet:



En ja, ik ben zeer geinteresseerd in dat boekje!

Mike

 
Toen ik dat las was Chicko had geschreven dat het aangeboren was dacht ik precies hetzelfde. Inderdaad dat het aangeleerd is. Ik denk dat het deel van de hersenen dat daarvoor staat gewoon uitgeschakeld is.

 
Beste Mike,

Quote:
Chiko,

Ik ben bekend met psychopaten. Niet persoonlijk gelukkig, maar dat ze geen empathie hebben, dat weet ik. Ik denk pverigens niet dat het aangeboren is, maar aangeleerd.


Er zijn veel onderzoekers in dit gebied die zeggen dat het wel aangeboren is. Dit is een heel ander soort 'mens'. Ze zijn totaal NIET in staat om sympathie te kunnen voelen. Ze zijn heel manipulerend en hebben zelfs psychologen in de maling genomen. Een psycholoog raadde aan om vooral naar de daden van zo'n persoon te kijken ipv wat ze zeggen. Het is heel moeilijk voor ons om te kunnen begrijpen wat er omgaat in de psychopaat, maar er is veel bewijs gevonden en veel aanwijzingen die er op kunnen duiden dat iemand een psychopaat is. Één van die dingen is dat ze op jongere leeftijd een dier martelen en vermoorden, en dan heb ik het bijv. over een huisdier. It's all in the literature! Er is ook een goed boek geschreven genaamd: "Women who love Psychopaths", waar ook een goede beschrijving staat van deze type soort mensen.

Jij hebt het meer over mensen die wel degelijk beschikken over empathie, maar zeer onderdrukt zijn door het psychopathisch systeem waar we inzitten. We zijn in één of andere manier allemaal gedrogeerd (denk aan granen, porno, TV-BS, nieuws-BS enz.) en worden continu gebombardeerd met foute idealen. Des te meer wij ons verwijderen van dit systeem, des te beter wij ons tot mens kunnen terugkeren.

Quote:
Niet voor niets schop ik voortdurend aan tegen wat voor 'wetenschap' moet doorgaan in deze moderne wereld. Het is kennis zonder wijsheid. De volgende uitspraak van Nikolai Tesla spreekt wat mij betreft boekdelen:


Zelfs de wetenschap is voor een grote gedeelte overgenomen door psychopaten...

Quote:
De hedendaagse wetenschapper denkt diep na in plaats van helder. Je moet geestelijk gezond zijn om helder na te kunnen denken, maar je kunt diep nadenken en behoorlijk krankzinnig zijn.


Klopt, die mensen heb je ook.

Quote:
Vanuit die krankzinnigheid komt die gedachte van omkering. Duisternis is verlichting. George Orwell, zelf lid van de Britse Fabian Society, ook al zo'n clubje (met als logo de wolf in schaapskleren!), spreekt in zijn boek 1984 over 'double-speak', waarbij de volgende 3 slogans onderdeel uitmaakten van de indoctrinatie:

Oorlog is vrede

Vrijheid is slavernij

Onwetendheid is kracht

Onze hele samenleving is met dit soort omkeringen vergeven:

Verzadigd vet is slecht

Cholesterol is slecht

Zout is fout

Granen zijn goed

Vitamine A is giftig

Chemo geneest kanker

Van vet word je vet

Dikke mensen zijn luie veelvraten

Vaccins voorkomen ziekte

Medicijnen genezen ziekte

Kwik is goed


Precies, zwart is wit, en boven is beneden. We leven in een omgekeerde wereld.

Quote:
Ik zie Bastiaan echt niet als een psychopaat, integendeel, maar dit 'virus of the mind' kan ons allemaal besmetten, waardoor we verder af komen te staan van onze intuitie (innerlijke leraar). De werkelijke krankzinnigheid is teveel in je linkerhersenhelft zitten, waardoor je uitsluitend dingen beredeneert en rationaliseert, zonder dat daar enig gevoel bij komt kijken. Dit wordt 'cognitieve dissonantie' genoemd en het is niet dat er geen sprake is van gevoel, maat dat het verdrongen en gerationaliseert wordt. Daarnaast is er nog een zeer oud brein, het 'R-complex brain' (reptielenbrein). Dit brein is puur instinctief, kent alleen basisdriften en reageert zeer sterk op symbolen, getallen en one-liners. De powers-that-be houden ons graag in ons reptielenbrein en in onze linkerhersenhelft.


Ja, maar psychopaten kan je behandelen hoe je wilt, maar nogmaals, dit is hoe ze zijn, niet te genezen. Het moorden van iemand betekent niet per se dat ze psychopaten zijn, dat er meer Amerikaanse soldaten dood gaan door zelfmoord dan in de oorlog zelf, zegt al genoeg. Psychopaten zijn sluw, werken achter de schermen, komen aardig over, liegen makkelijk, kunnen makkelijk emoties nabootsen en empathie tonen enz. Maar goed, ik denk dat je een beter idee zal krijgen als je de literatuur leest, want ik begrijp dat dit vaag over komt.

Btw, bedankt voor het filmpje!

Het gaat trouwens om dit boek: http://www.bookdepository.co.uk/Political-Ponerology-Andrew-Lobaczewski/9781897244258

Er zijn verder nog veel andere boeken over psychopaten die dit kunnen verduidelijken.

 
Hier staan ook al meerdere artikelen over dit fenomeen:

http://zaplog.nl/zaplog/found/726e5a25e636c4be7b364cd606cf1cb2/

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.276
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan