Kokosolie

Ze worden wanhopig geloof ik, steeds meer mensen die door hun onzin heen prikken....

 
Quote:
Ze worden wanhopig geloof ik



Ik denk dat ze het al zijn. Ik sprak gisteren ook nog niemand die veel met melk doet en voor die lobbygroep werkt en zegt gewoon dat transvetten van nature erin zitten en geen kwaad kunnen vreemd dit soort tegenstrijdigheden/beweringen.

Is maar goed dat we zelf nadenken en elkaar informeren en niet als mollen op alles af gaan. (blind)

 
We hebben per ongeluk een (nogal grote) pot van de verkeerde kokosvet gekocht. Namelijk de ontgeurde ipv Extra Virgin....

Kan ik dit alsnog wel gebruiken, voor wat dan ook?? Of is het af te raden?

 
Ben zelf van plan om in de toekomst pure kokosolie te halen van deze website om het een keer uit te proberen.

http://kokosolie.nl/

Deze zijn gespecialiseerd op alleen kokosolie hun citaat:

Magic Food is importeur en distributeur van biologische, virgin, koudgeperste kokosolie.

Wel bij te vermelden dat deze een soort bounty smaak heeft, dus je moet er wel van houden. omdat dit pure kokosvet/olie is.

Meestal haal ik bij de biologische natuurwinkel of reform zaken, al heb ik het idee dat ze toch altijd licht bewerkt zijn helaas [Koop zelf altijd de niet ontgeurde extra virgin]

Al ben ik er opzich wel tevreden mee.

 
http://melchiormeijer.wordpress.com/2013/07/08/is-kokos-minder-sympathiek-dan-we-denken/

Zijn er hier ook mensen die hartkloppingen krijgen van teveel kokosolie?

 
@Tanja en de rest:

Heeft iemand toevallig gevonden of er verschil wordt gemaakt tussen goede koudgeperste en goedkope bewerkte geurloze kokosolie?

 
Ik moet gelijk denken aan verschillende topics waarin mensen aangeven last te hebben van hartkloppingen. Sommigen leggen een verband met een leverzuivering. Zou het kunnen zijn dat het kokosolie is? Voor mij persoonlijk is het niet van toepassing.

 
In de reacties onder het artikel praat iemand over Aman Prana en ze had last van hartkloppingen. En ik weet niet wat aangeraden wordt in de paleo-wereld.

 
Wat is dat toch met die hartkloppingen ? Ik had er nooit last van totdat ik meer WAP ben gaan eten ..... Lever reiniging heb ik nog niet gedaan.

Nu bedenk ik dat ik sinds een week minder kokosolie eet en minder hartkloppingen heb.

 
hallo Tanja, interessant onderwerp.

Sinds kort heb ik ook weer hartkloppingen.

Die heb ik lang geleden ook al eens gehad, maar toen gebruikte ik in ieder geval niet zoveel kokosolie als de laatste tijd.

Als bepaalde infecties worden aangepakt, ik denk vooral aan spirocheteninfecties, dan krijgen mensen meer last van hartkloppingen.

Ik lees het vaak: het gebeurt dan ook door meer antibioticagebruik bijv.

Het verbaast mij niets dat kokosolie zo goed helpt bij alzheimer, als, ms en lyme: vaak zijn/worden spirocheten teruggevonden in hersenen van alzheimer- ms- en als-patienten.

Ik vraag me af: zijn die hartkloppingen dan zuiver een ontgiftiging of iets met de schildklier?

Ik dwaal af maar: typisch vind ik ook de connectie suikerziekte-spirocheteninfecties.

Volgens lymearts Dietrich Klinghardt (en die heeft het naar zijn zeggen weer van Jonathan Wright) is er een 1 op 1 relatie tussen spirocheteninfecties en insulineresistentie.

Haal je de spirocheten weg bij een mens, dan verdwijnt daarmee ook de insulineresistentie.

 
Ik heb ook heel veel last van hartritmestoornissen, al vanaf mijn 27ste jaar. Maar dat heb ik met vlagen. Wel merk ik dat als ik mijn hart niet "op hol" heb, een hele hoge hartslag heb van zeker 100 slagen per minuut. Ik voel me dan ook "opgejaagd". Wel heel veel energie.

Ik vind het bijvoorbeeld jammer dat ik naar bed moet, ik zou dag en nacht door kunnen gaan lijkt het wel.

Wij gebruiken ook veel kokosolie en kokosmelk 8O

 
Food en mood, bij mij is mijn hartslag ook niet mega hoog dan hoor. Maar wel hoger bij de kleinste inspanning EN heel nadrukkelijk aanwezig. Als je me dan een hand geeft dan voelt die ander mijn hartslag. Ik heb dan echter juist weinig energie.

 
Ik drink sinds 2 weken op nuchtere maag een koffielepel kokosolie in mijn thee. En ik heb sinds kort last van hartkloppingen. Of het begin van de hartkloppingen samenvalt met de start van kokosolie weet ik niet. Ik ga eens kijken wat er gebeurt als ik daar een tijdje mee stop.

Ik heb niet het idee dat ik hartkloppingen krijg wanneer ik kokosolie gebruik bij de bereiding van een maaltijd. Maar ook dat zal ik vanaf nu in de gaten gaan houden.

 
Neem Q10 110 mg per dag en de hartslag normaliseert zich binnen afzienbare tijd...het is vrij duur helaas.

 
Hoi Food en Mood

Met zo'n hoge hartslag adem je veel te snel. Tel je ademhalingen per minuut, als die meer dat 16 keer per minuut is, staat dat gelijk aan iemand die 18 km. per uur tegen de wind in fietst.

Geen enkel lichaam kan dit dag en nacht uit volhouden. Als je in rust '18 km per uur fietst' komt er moment dat je lichaam protesteert. Dat lijkt mij logisch.

Als je een hoge hartslag hebt, is je lichaam in staat van opperste paraatheid en dit betekent.... veel adrenaline.

Door de snelle ademhaling gebruik je niet de zuinige vetverbranding en door de snelle afvoer van koolzuur vernauwen je vaten zich.

Deze vaatvernauwing is een poging van je hart om razendsnel bloed in je lijf te pompen, want jij bent al urenlang '18 km per uur aan het fietsen'

Dit is echt een slimme zet van je hart, maar jij wordt hierdoor angstig, benauwd en je krijgt hartkloppingen.

Zolang jij niet langzamer uitademt, moet je hart veel te hard werken. Blijf je een snelle ademhaling houden dan blijft het een vicieuze cirkel.

Het mooiste is een polsslag van 60 in rust fase. Fysieke inspanningen gaat je hartslag altijd wel omhoog maar het is de kunst om met je ademhaling snel in de rust fase te komen om zo je lichaam de tijd te geven om zich te herstellen.

Ik eet ook al maanden kokosolie, doe er alles mee maar ik heb nooit last gehad van hartkloppingen.

 
Jacob, ademen is gratis. Heel wat jaartjes geleden nam ik de dure Q10 in maar het is belachelijk hoeveel geld je kwijt bent. Op deze manier kunnen alleen de rijken onder ons 'genezen'.

Ik geloof meer in een goedkopere manier van genezen. En het liefst gratis... :D en voor iedereen toegankelijk.

 
Peti,

Natuurlijk dat beter, maar ik heb het destijds met q10 supplementenring de hartslag weer normaal gekregen.

 
Jacob, dan heb je het zeker voor een paar maanden geslikt? Dat is te doen. Ik bedoel meer als je ervan afhankelijk wordt en ze je aanraden om het je verdere leven te slikken om 'gezond' te blijven zoals je vaak in reclamefolders lees

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.003
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan