Mike had het net in een bericht over dat hij graag kookt met kokosmelk, wat inderdaad wel fijn is om te doen.
Ik zit met het volgende:
Ik heb hier wel eens een vraag gesteld over kokosmelk.
Die je uit blik kan krijgen die heeft namelijk zo´n slijmerige plastic laag aan de binnenkant waar ik niet blij van word omdat dat zachte plastic giftig is.
Dus wat te doen?
Ik kreeg een tip om santen te kopen.
Zo gezegd zo gedaan.
Maar die ik kocht daar zit zwaveldioxide in - gekocht bij de toko (bij de zeer grote Ekoplaza in Den Haag hadden ze geen Santen) : ¨echt vermijden¨ (E220), staat in het boek over al die E-nummers van Couget.
Heeft iemand hier een oplossing voor of is het slikken of stikken?
Ik zit met het volgende:
Ik heb hier wel eens een vraag gesteld over kokosmelk.
Die je uit blik kan krijgen die heeft namelijk zo´n slijmerige plastic laag aan de binnenkant waar ik niet blij van word omdat dat zachte plastic giftig is.
Dus wat te doen?
Ik kreeg een tip om santen te kopen.
Zo gezegd zo gedaan.
Maar die ik kocht daar zit zwaveldioxide in - gekocht bij de toko (bij de zeer grote Ekoplaza in Den Haag hadden ze geen Santen) : ¨echt vermijden¨ (E220), staat in het boek over al die E-nummers van Couget.
Heeft iemand hier een oplossing voor of is het slikken of stikken?