• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Ivermectine

Ome Willem

Member
Vandaag een bestelling ontvangen die ik op proef had gedaan bij Daisy. Geplaatst op 9 september, het is nu de 24e. Niet sneller of langzamer dan Roli dus.

Mike

2021-09-19 23:47 Netherlands, Arrived at destination country airport
Volgens
full_owt_296x48.svg
is m'n pakket van Daisy al even in Nederland. Is er bekend welke vervoerder in Nederland de pakketjes uit China bezorgd?
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Zeker ik lees het woordelijk en zeer aandachtig!
Vooralsnog niet echt onder de indruk...
Er zitten rare contradicties in artikel en brondocument, zoals dit:

Iets wat kunstmatig verspreid zou worden kun je niet ontwerpen om snel te verspreiden. Het ontwerp van het 'virus' is namelijk los van de logistiek (middels aerosolen o.i.d.). TENZIJ het shedding principe toch mogelijk blijkt te zijn, dan ben ik een-en-al-oor.

Maar goed, ik blijf het met interesse volgen!
Hier legt hij het nog even haarfijn uit:


Luister goed naar waf hij hier zegt. Er hoeft helemaal geen overdracht plaats te vinden via 'shedding', het gaat er om dat genoeg mensen positief testen middels de frauduleuze PCR-test zodat ze geinjecteerd kunnen worden met het Mark of the Beast. Dit dient twee einddoelen voor deze zieke gasten: depopulatie voor wie de prik(ken) niet overleeft en genetische modificatie voor wie het wel overleeft. Daarnaast hebben [ZE] nog veel dodelijkere en schadelijkere varianten die [ZE] middels aerosolen eveneens in omloop willen brengen. Daarom getuigen mijn waarschuwingen ook niet van angst maar van realiteitszin.

Mike
 

Pa Triot

Well-known member
Ik heb je bericht doorgestuurd naar Roli, Pa Triot. Ik weet niet wat er precies fout gaat daar in Goulashland. Het kan bij Roli liggen, het kan bij EMS liggen, maar het kan ook bij de Goulashpost liggen. Dus in z'n algemeenheid een opmerking, niet alleen naar jou toe maar naar iedereen:

Dit is geen gewoon product, er wordt met man en macht aan gewerkt om het spul bij iedereen te krijgen. Geduld is daarbij een zeer schone zaak.

Mike
Waarschiijnlijk combinatie van dat alles. Vandaar alle vragen. Uiteindelijk komt het dan misschien tot een procedure voor een bepaald land die gesmeerder loopt. Het is onduidelijk of Magyar Posta de vervoerende partij is of alleen de inklaarder voor de EMS koerier. We moesten online gegevens aanleveren. Wat precies er nu online is doorgegeven zat ik niet zelf bij. Afwachten wat nu aan beide kanten verder gebeurt ...

Hongaarse website Magyar Post staat heel summier iets over nieuwe regels van 01-07-2021 en IOSS. Niets zinnigs uit te halen.

Even los van dat alles: ik heb af en toe het idee dat de website Aliexpress met elastiekjes en touwtjes aan elkaar hangt.
# tax invoice met lokale buitenlandse btw 27%, maar onderop 'volgens de regels van nederland'
# aanmaken buitenlands leveradres in mijn Gollandse Ali-account dan verdwijnt iDeal als betaalmiddel. Eeeh ..ikke betaal met leverenop ander adres. In bedrijfssoftware normaliter klantgegevens altijd gelijk en afleveradressen kunnen verschillen, al dan niet meer lokale wetten en regelingen tot gevolg.

Maar ja die Chinese ICT mensen met dikke jampotglazen 🤓👓🔎kunnen het denk ik niet lezen.
_ict.jpg
Ali ICT :ROFLMAO:
 

Decem

Well-known member
Mijn zoontje van 12 is volledig van zijn behoorlijke fikse keelontsteking af. Aantal dagen 5mg ivermectine, zink, vit c en NAC. Lepeltje pure Honing met 1 druppel citroen olie en oregano olie. En geloof me die keel was echt heftig aangedaan met soort van witte grote wondjes en nu helemaal schoon. Het snotteren en hoesten heeft ook niet doorgezet(y)
Welke oregano olie gebruik je?
 

Melkmeisje

Well-known member
Mijn zoontje van 12 is volledig van zijn behoorlijke fikse keelontsteking af. Aantal dagen 5mg ivermectine, zink, vit c en NAC. Lepeltje pure Honing met 1 druppel citroen olie en oregano olie. En geloof me die keel was echt heftig aangedaan met soort van witte grote wondjes en nu helemaal schoon. Het snotteren en hoesten heeft ook niet doorgezet(y)
dat deed ik hier met alleen oregano en citroen olie in honing gemengd.
 

Eerlijk Leven

Well-known member
Wij hebben ook nog 2 pakketten die al langere tijd onderweg zijn (teruggestuurd en blijft hangen bij Guangzhou City vanaf 17 september). Wachten ook nog ff af , hopen dat het nog lukt ....
1 van de 2 pakketten is weer geannuleerd, denk zelf dat het moeilijk wordt via roli. Hij wordt teveel in de gaten gehouden, wachten nog wel ff af wat er gaat gebeuren...
 

Ank

Member
Van mij is ook 1 pakket geannuleerd... Weet niet wat dat precies betekent, of het teruggaat naar Roli... Of dat 't stiekum toch verder verstuurd wordt...
Ander pakket heeft hij opnieuw verstuurd via EMS en die lijkt in NL te zijn, tenminste 18 sept zat deze in tvliegtuig vlgns 17track...
Afwachten. Én geduld....
 

Sailor

Well-known member

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Een recente bestelling of van enkele weken geleden? Alle oudere bestellingen zijn opnieuw verstuurd.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.302
Berichten
352.725
Leden
8.276
Nieuwste lid
ikkin
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan