• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Hoe tv, radio en andere media berichten over gezondheid/voeding

jeroenvz

Member
voor zover ik weet koop ik alleen vlees van runderen die het hele jaar rond buiten lopen.

https://www.slagerijvandergeer.nl/welkom-bij-slagerij-van-der-geer

https://www.wildrundvlees.nl/

Maarja zeker weten doe ik dat niet want ik ben er niet bij he maar ik vertrouw deze aanbieders wel en ik ben erg tevreden over dit vlees. Ik koop dus alleen maar natuurvlees, dat vindt ik wel belangrijk omdat het zo'n beetje mijn enige voesel bron is.

 

Babbe

New member
deze 2 adressen kende ik niet,zo te lezen lopen hun runderen wel 365 per jaar buiten. Had ook nog Vechtdal Hooglanders gevonden( met een mooie foto van Hooglanders in de sneeuw en gaan dan echt niet naar BINNEN) Maar bv bij Vlees&Co staat dat de runderen ALTIJD buiten lopen maar ik weet dat sommige beesten toch naar de stal gaan,maar ze hebben meerdere kuddes en je weet niet van welke je vlees krijgt. Bij de Woeste Grond kun je WEL specifiek vlees bestellen van Sch.Hooglanders,dan wel Herefords en Anjou geloof ik,zegt ook 365 dagen per jaar zijn vee buiten te hebben. Op zich heb ik dan keus genoeg maar wilde weten of jullie er zwaar aan tillen als je er achter komt dat je rund niet altijd buiten heeft gelopen.....
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.778
Leden
7.670
Nieuwste lid
Polka
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan