Hallo, ik heb het er vandaag weer op gewaagd: een runderlever heb ik gegeten.
Ik vond het vroeger lekker vlees, maar in mijn herinnering smaakt het heel anders dan wat ik nu at.
Nu was het erg metalig.
Ik had het snel gebakken.
Maar misschien deed ik iets verkeerd?
Die metaalsmaak vind ik zelf niet echt heel lekker.
Hebben jullie hier ervaring mee?
Ik herinner me van vroeger dat de lever veel droger proefde en niet zo metalig.
Mogelijk bakte mijn moeder het niet, maar meer een soort braden in een beetje bodem met vocht of zo.
Geen idee wat het verschil maakt.
Maakt het volgens jullie uit of je een lever neemt van een rund, varken of kalf of iets anders?
Ik vond het vroeger lekker vlees, maar in mijn herinnering smaakt het heel anders dan wat ik nu at.
Nu was het erg metalig.
Ik had het snel gebakken.
Maar misschien deed ik iets verkeerd?
Die metaalsmaak vind ik zelf niet echt heel lekker.
Hebben jullie hier ervaring mee?
Ik herinner me van vroeger dat de lever veel droger proefde en niet zo metalig.
Mogelijk bakte mijn moeder het niet, maar meer een soort braden in een beetje bodem met vocht of zo.
Geen idee wat het verschil maakt.
Maakt het volgens jullie uit of je een lever neemt van een rund, varken of kalf of iets anders?