Weet iemand welke pannen, potten, borden, glazen etc. gezond zijn en waar je op moet letten?
Ik heb Demeter een uitgebreide e-mail geschreven, kijken wat voor een reactie ik daar op zal krijgen.
Ik zei dat het o.a. fijn zou zijn dat ook op deze producten een label zou komen als er geen gifstoffen in voorkomen zodat de consument weet wat ie koopt.
Soms koop je gietijzer omdat het gezond zou zijn maar dat kan weer met een bepaalde extra laag bewerkt zijn wat weer giftig is, dat geldt ook voor rvs of emaille en dergelijke.
Anti aanbaklagen zijn over het algemeen niet gezond.
Heeft iemand ervaring met deze pannen:http://www.degroenepanvandemarkt.nl
Ik heb de importeur gemailed en zij zeggen dat behalve de inductie pannen alle andere pannen helemaal vrij van gifstoffen zijn en dat de pan uit klei of aarde bestaat.
Hebben jullie evt. nog tips qua gezonde pannen of andere keuken gerei?
Ik heb Demeter een uitgebreide e-mail geschreven, kijken wat voor een reactie ik daar op zal krijgen.
Ik zei dat het o.a. fijn zou zijn dat ook op deze producten een label zou komen als er geen gifstoffen in voorkomen zodat de consument weet wat ie koopt.
Soms koop je gietijzer omdat het gezond zou zijn maar dat kan weer met een bepaalde extra laag bewerkt zijn wat weer giftig is, dat geldt ook voor rvs of emaille en dergelijke.
Anti aanbaklagen zijn over het algemeen niet gezond.
Heeft iemand ervaring met deze pannen:http://www.degroenepanvandemarkt.nl
Ik heb de importeur gemailed en zij zeggen dat behalve de inductie pannen alle andere pannen helemaal vrij van gifstoffen zijn en dat de pan uit klei of aarde bestaat.
Hebben jullie evt. nog tips qua gezonde pannen of andere keuken gerei?