De soevereine mens

Panda

New member
Deze mensen willen het beste ervan maken ,
Ik heb daar bewondering voor .
Er is ons allemaal veel onrecht aangedaan op allerlei vlak ,
het forum hier staat ook bol van talloze meldingen,
en wij zijn er ook nog eens wereldwijd getuige van.

http://sociale-databank.com/
 

Godsgeschenk

Well-known member
Goh, dit is wel heel interessante informatie. En dan te denken dat ik hier ook nog over heb zitten nadenken en Mike hiervoor gewaarschuwd heeft. Toen heb ik de zaak losgelaten. Gelukkig maar.

Hier nog over Karel Bagchus (klokkenluider)
Hij is degene uit het eerste filmpje hierover http://www.klokkenluideronline.is/tag/karel-bagchus/

Zo zie je dat je werkelijk overal mee op moet passen, ook al lijkt het op het eerste oog een goede zaak!!!
 

Godsgeschenk

Well-known member
Wat er allemaal met deze man gebeurt:
http://www.niburu.co/index.php?opti...4--video&catid=9:binnenland&Itemid=22
Ik had nog nooit van deze Karel Bagchus gehoord, maar als zijn verhalen waar zijn, wat ik vermoed, leven we in een uiterst gevaarlijke samenleving. Hier voor mijn huisdeur zie ik zulke dingen niet en weet het dus ook niet. Als je echter verder gaat onderzoeken, kom je de meest verschrikkelijke dingen tegen en zouden we een topic kunnen starten met de Nederlandse politiestaat.
 

Alethea

New member
Van Wonderland zijn ze ondertussen een paar jaar bezig om grond te claimen bij de overheid en een vrijstaat te beginnen. Hier hebben enkele mensen zoiets al gerealiseerd. Een nieuw "land" in Europa. Geen idee of er samenhang en/of samenwerking is, maar het vertoont zeker overeenkomsten.
 

Alethea

New member
En dan te denken dat ik hier ook nog over heb zitten nadenken

Goed dat je het niet gedaan hebt. De gevolgen zijn niet te overzien en de "liefde" ligt er bij sommige voortrekkers zo dik op dat het beklemmend is. Er klopt iets niet voor mijn gevoel.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Super interessant die link van Alethea! Deze bevestigt mij in mijn vermoeden dat die hele 'souvereine' beweging niet deugt. Ik had nog nooit van die Francis Capelle gehoord, maar het is wel iemand die flink aan de weg timmert:

http://vandollum.plazilla.com/page/...ake-de-demmink-kwestie-achter-slot-en-grendel

Overigens wist ik van Luuk van Dinter, die zich tegenwoordig 'Luca' noemt, al dat hij fout was en aan de VN verbonden is. Dit weet ik dankzij mijn goede vrienden Anneke Bleeker en Arend Zeevat, die rechtstreeks in het verleden met hem te maken hebben gehad. In deze twee artikelen wordt hij eveneens ontmaskerd:

http://barracudanls.blogspot.nl/2014/07/agent-provocateur.html
http://www.niburu.co/index.php?opti...gen-in-de-drup&catid=20:het-complot&Itemid=33

De communicatiestijl van dit soort alternatieve oproerkraaiers is altijd hetzelfde:

Schets eerst het probleem zeer correct, zodat mensen bevestigd worden in hun vermoedens of feitenkennis. Hierdoor neemt de geloofwaardigheid van de spreker of schrijver toe, want hij/zij vertelt immers de waarheid.

Bied vervolgens een oplossing aan die altijd gebruik maakt van het bestaande systeem i.p.v. aansturen op een compleet nieuw systeem. Zoals Francis Kapelle terecht aanvoert is het wij-gevoel snel verdwenen als individuengemangeld worden door datzelfde systeem, dan ineens staan ze alleen.

Presenteer het als een wij-gevoel om de illusie te creeren dat 'wij het volk' het systeem wel eens zullen veranderen.

Hee, waar heb ik dat eerder gelezen? Bij mezelf natuurlijk:

https://www.fatsforum.nl/topic/eu/page/56/#post-140728

En:

https://www.fatsforum.nl/topic/hoe-...n-over-gezondheidvoeding/page/67/#post-141003

Ik citeer mezelf nog maar eens op 8 november in de Varkens-topic:Zullen we voortaan afspreken dat ik bovengemiddeld vaak gelijk heb en krijg op basis van INHOUD en wel degelijk veel weet over veel verschillende onderwerpen? Zullen we afspreken dat ik beschik over een uitstekende intuitie en bullshit radar, waardoor ik WEET dat iets niet deugt, zelfs voordat ik over de feiten beschik? Zullen we dat nu eindelijk eens afspreken? Dat zou fijn zijn, want dan kan ik gewoon mijn bevindngen delen zonder hierin afgeremd te worden door azijnpissers.

En wat betekent de naam Luca? Lichtbrenger:

http://baby-names.familyeducation.com/name-meaning/luca

Lucifer dus!

Mike
 

Lievergezond

Well-known member
Published on Mar 8, 2012

De Servisch-Amerikaanse organisatie Otpor als regisseur van de Arabische Lente.
Een Oostenrijkse tv-documentaire die aannemelijk maakt dat de 'spontane' democratische revoluties die we de afgelopen 10 jaar in allerlei landen op de wereld hebben zien gebeuren , -hoewel geweldloos, in werkelijkheid met heel veel geld vanuit de VS georganiseerde 'producties' (en zachte staatsgrepen) zijn, en dat ze weliswaar de installatie van een democratisch bewind tot doel hebben, maar dan wel een dat vooral ook de Westerse commerciële belangen dient.

 

Lievergezond

Well-known member
hoi Mike, wat mij betreft niet. Maar misschien moet ik dat motiveren, dan kun je het beter beoordelen: Luuk van Dinter lijkt een agent provocateur in dienst van de Verenigde Naties die mensen verleidt om mensen tegen hun regering in opstand te komen. Twee vliegen in 1 klap: de mensen komen op straat te staan en de regering wordt onderuit gehaald. Lang leve de NWO. Dat is voor mij de parallel met allerlei andere uitgelokte revoluties zoals bij de Arabische lente.
 

Alethea

New member
Heel speciaal, maar verschillende pogingen om een bericht over Liberland te plaatsen mislukken steeds. Dit is een project dat een fase verder is dan Wonderland.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.416
Berichten
435.682
Leden
8.554
Nieuwste lid
PeeJee
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan