• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

COVID vaccinatie bijwerkingen

Lievergezond

Well-known member

Onderzoeker André Redert heeft het sterftecijfer en de vaccinatiegraad op een aantal plaatsen in Nederland met elkaar vergeleken. Hij ontdekte dat vaccinatie de sterfte niet reduceert.


Sterker nog: er blijkt sprake te zijn van een statistisch significante positieve correlatie tussen de vaccinatiegraad en sterfte. Met andere woorden: hoe meer mensen gevaccineerd zijn, hoe hoger het sterftecijfer.


Olifant in de kamer​


Het onderzoek, dat betrekking heeft op de weken 35 tot 52 in 2021, is beschikbaar op ResearchGate, een sociaalnetwerksite voor wetenschappers en onderzoekers.


Thorstein Siglaugsson schrijft voor The Daily Sceptic dat in veel landen zorgwekkende oversterftecijfers worden gerapporteerd. De ernstige bijwerkingen van de coronavaccins zijn de olifant in de kamer, stelt hij. Daarnaast heeft coronavaccinatie soms een negatief effect op de coronasterfte, bijvoorbeeld in Groot-Brittannië.


Zeer zorgwekkende resultaten​


Siglaugsson spreekt van ‘zeer zorgwekkende resultaten’. Misschien nog wel zorgwekkender: de censuur waar je mee geconfronteerd wordt als je ze wilt publiceren. De mainstream media reppen er met geen woord over, en Facebook en LinkedIn verwijderen berichten over negatieve effecten van de vaccins.


BVNL-bestuurder Hans van Tellingen las het onderzoek ook. “Nederlands onderzoek: des te meer prikjes, hoe hoger de sterfte,” vat hij samen. “Nee, correlatie is geen causaal verband. Dat weet ik als statisticus maar al te goed. Maar toon dan aan dat er géén verband is, mijn waarde ‘factcheckers’?”
 

Lievergezond

Well-known member

1659328203114.png


Het RIVM kwam op 5 juli met een opmerkelijke rapportage over de effectiviteit van de coronavaccins – of het gebrek daaraan.


Uit cijfers van het instituut, gebaseerd op ziekenhuisopnames van 15 maart tot 28 juni dit jaar, blijkt dat een dubbele vaccinatie nul bescherming biedt tegen ziekenhuisopname als gevolg van Covid.


“In de periode 15 maart tot en met 28 juni 2022 was er nauwelijks meer een beschermende werking zichtbaar van de Covid-19 vaccinatie basisserie tegen ziekenhuis- en IC-opname,” schrijft het RIVM.


Verontrustende cijfers​


Sterker nog: volledig gevaccineerde mensen hadden 20 procent meer kans om op de ic te komen dan ongevaccineerden, schrijft Karel Beckman voor De Andere Krant. Hij werd attent gemaakt op het RIVM-rapport door het blog van onderzoeksjournalist Alex Berenson. Die spreekt van ‘verontrustende’ cijfers.


De cijfers van het RIVM laten zien dat gevaccineerde vijftigers en zestigers na zeven maanden zelfs een 68 procent hogere kans hadden om in het ziekenhuis te belanden met Covid. Ze hadden een 41 procent hogere kans om op de ic terecht te komen.


Voor mensen boven de 70 gaan de cijfers inmiddels dezelfde kant op.

Beckman wijst erop dat het rapport niet groot in het nieuws is geweest of in de Tweede Kamer is besproken. “Het lijkt onzichtbaar in het publieke debat. Het Journaal of de kwaliteitskranten hebben het nergens uitgelicht.”
 

Lievergezond

Well-known member

Angelface

Well-known member

Medusa

Well-known member

De tumoren zijn ook groter dan voorheen. Tumoren met een diameter van 3 cm zijn normaliter schaars bij een mammografie. Nu ziet ze steeds grotere tumoren. Tumoren groter dan 4 cm waren voorheen zeldzaam maar ziet ze nu steeds vaker. Tumoren van 8 cm zijn ook niet langer zeldzaam, zelfs tumoren tussen de 10 en 12 cm komen voor. Enkele weken daarvoor zag ze een tumor met een diameter van 16 cm welke de gehele borst had overgenomen.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.363
Berichten
402.412
Leden
8.465
Nieuwste lid
Judith Scholten
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan