• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Belgie

Herr Sens

Member
De politiek knijpt em met gesloten billen. Sommige peilingen geven aan dat de liberalen hier bijna de kiesdrempel niet meer zullen halen.
 

Herr Sens

Member
De burgemeester van blankenberge vertelt doodleuk die allochtone bendes niet zo te vrezen maar wel rechtse jongeren die viz fb oproep hadden gedaan om die dat tuig op te kuiseb .. Hallucinant. Soms weet je niet wat he leest.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Goh, een vrouwelijke burgemeester, verrassend:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Daphn%C3%A9_Dumery

:roll:

Mike
 

Herr Sens

Member
Ja, idd .. Doet me onwillekeurig aan die Zweedse toestanden denken. Je houdt het toch niet voor mogelijk, willen mannen van hier dat tuig mores leren, onze vrouwen en gezinnen beschermen en hen verjagen, is de burgemeester daar niet mee opgezet. Euh .. ?
Spoort het nog daarboven ?
 

Sampjes

New member
Wilde deze man mogelijk iets gaan vertellen wat niet mocht? wat ben ik ook een complotgekkie, overal wat achter zoeken

https://nos.nl/artikel/2345129-dode-man-in-huis-in-sint-michielsgestel-is-gemeenteraadslid.html
 

Herr Sens

Member
Vandaag in de krant: "Origineel document van de Belgische grondwet lag te verstoffen in een anonieme grijze doos in een kluis, naast een paar paraplu's, een paar kapstokken en oude winkeltassen".
"Dat zo'n belangrijk en revolutionair document van onschatbare waarde in zulke erbarmelijke omstandigheden wordt bewaard zegt alles over hoe wij omspringen met onze grondwettelijke vrijheden en constitutioneel erfgoed". En dat zeg ik niet maar historica Maartje Van der Laak en grondwetspecialist Stefan Sottiaux.
De "begraafplaats" zoals zij het stelden, is nogal symbolisch. Nog eens 30j en het document zou verloren zijn gegaan. Het werd dus net op tijd "herontdekt". Een teken dat wij Belgen een absoluut schrijnend gebrek aan zelfrespect hebben, nationale identiteit en trots. In andere landen ligt zo'n document achter glas en voor iedereen te bewonderen. Er zal maar echt protest komen tegen zaken als een avondklok en algemene mondkzpjesplicht, 2 zaken die op zijn zachts gezegd moeilijk te verzoenen zijn met de aloude vrijheden en de grondwet. De Belgische grondwet is een van de oudste nog van kracht zijnde grondwetten en een van de meest liberale en democratische in 1831. Al de waarden van de verlichting staan erin.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.298
Berichten
351.466
Leden
8.257
Nieuwste lid
Jeffrey54
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan