• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Agenda 21

Medusa

Well-known member
Eerder was al een burgerinitiatief gelanceerd voor een Build Back Better-debat. Voor een burgerinitiatief zijn minimaal 40.000 ondertekeningen nodig. Dat leek een lastige opgave, maar het is toch gelukt. Even na het middaguur waren de benodigde 40.000 handtekeningen binnen. En dat is genoeg om het in de Tweede Kamer te bespreken.
 

Medusa

Well-known member
En terwijl wij in lockdown zaten, tuigde het Nederlandse leger een spionageafdeling op om de eigen bevolking in de gaten te houden. Kamerlid Renske Leijten mocht het van minister Bijleveld overigens geen spionage noemen. Het is volgens haar een ‘fenomeenanalyse’. De minister blokkeerde een onderzoek naar de spionage.
 
B

Binc

Guest
Vaag dat ze nu ineens dit toegeven. Wie weet proberen ze vertrouwen te zoeken bij mensen wie ze eerst in de steek hebben gelaten door middel van ontkenning. Het komt van Obama...
 
B

Binc

Guest
Ze noemen trouwens ook de naam Elon Musk. Om hem in een kwaad daglicht te zetten? Als ongeloofwaardig persoon? Zijn ze ergens bang voor? Zei Mike laatst niet iets over een samenwerking tussen trump en Musk?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.166
Berichten
314.470
Leden
7.580
Nieuwste lid
One Love
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan